Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burç Yatakta Hangi Davranıştan Hoşlanır? Partnerinizi Daha İyi Tanımanıza Yardımcı Olacak Burçlara Özel Cinsellik Rehberi

Hangi Burç Yatakta Hangi Davranıştan Hoşlanır? Partnerinizi Daha İyi Tanımanıza Yardımcı Olacak Burçlara Özel Cinsellik Rehberi

Fulin
28.11.2020 - 12:20

Kendi burcunuzu okuyup doğruluğunu teyit etmeyi de unutmayın.

İllüstrasyonlar: Fernanda Fernandez

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç

1. Koç

Koç, en ateşli burçlardan biri olarak bilinmesine rağmen basit ve etkili cinsellikten hoşlanır. Hayatın her alanında en iyisi olma arzusu yatakta da ortaya çıkar ve partnerini memnun etmek onların duygusal olarak tatmin olması için çok önemlidir. Kontrolü ele almayı severler.

2. Boğa

2. Boğa

Yatakta kontrolü karşı tarafa bırakmayı seven Boğa burçları, değişik fantezilerden hoşlanır. Görsellikten etkilenirler, kendileri bakım ve hijyene önem verdikleri için karşıdan da aynısını beklerler.

3. İkizler

3. İkizler

Oyuncu ve konuşkan İkizler, yatakta da maceracıdır. Telefonda veya mesajlaşarak cinsellik yaşamaya da bayılırlar. Seksi fotoğraflar göndermeyi ve almayı çok severler. Eğlenceli bir cinsellik anlayışları vardır.

4. Yengeç

4. Yengeç

Naif Yengeç burcu yatakta oldukça tutkulu bir burçtur. Doğayı çok seven bu burcun insanı açık havada, duşta; farklı ortamlarda doğal fanteziler denemekten hoşlanır. Her duyguda olduğu gibi cinsellik hislerini de yoğun yaşar ve birlikte olduğu kişiyi de mutlu etmeye önem verir.

5. Aslan

5. Aslan

Kontrolcü ve dramatik Aslan, günlük hayattaki tüm yeteneklerini yatağa taşır. Kimi zaman bencil ve manipülatör olabilirler; çünkü sadece zevk elde etmeye odaklıdırlar. Cinselliği bir göreve dönüştürebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak

6. Başak

Sert ve tutucu görüntüsüne rağmen söz konusu cinsellik olunca oldukça açık fikirli ve şaşırtıcı olabilir. Yine de ateşi ilk harlayan olmaktan değil, ikna edilmek ve baştan çıkarılmaktan hoşlanırlar. Yatak temiz olduğu sürece her şeyi denemeye hazır olurlar.

7. Terazi

7. Terazi

Erojen bölgeleri ve ciltleri ekstra hassas olur, çok kolay tahrik olabilirler. Abartılı olmayan hafif şaplaklar, minik acılar hoşlarına gidebilir. Aynı zamanda farklı pozisyonları da denemeyi seven bir burçtur. Estetik görüntüden, güzel çamaşır ve parfümlerden hoşlanırlar.

8. Akrep

8. Akrep

Geldik tüm burçların en baştan çıkarıcısına. Akrep burcunun ne kadar ateşli olduğunu bilmeyen kaldıysa, Akrep gerçekten sürprizlerle dolu bir burçtur. Yoğun ve uzun bir ön sevişme, onların en çok hoşlandığı şeydir, sırada ne olacağını daha da merak etmek heyecanlarını artırır.

9. Yay

9. Yay

Hayatın her anının tadının çıkarılması gerektiğine inanan Yay için cinsellik de bu maceraların bir parçasıdır. Yatakta biraz aceleci olabilirler, fazla duygusal davranmamaları kimi zaman partnerlerini rahatsız edebilir. Onları etkilemenin yolu oyucu olmaktan geçer.

10. Oğlak

10. Oğlak

Çok çalışmayı ve başarıyı seven Oğlak, yatakta da başarılı olmanın yolunu bulur. Hareketleri yavaş ve dengelidir, en mahrem anında bile seviyesini korur. Kaliteli ortamlarda yaşanan kaliteli cinsellikten hoşlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova

11. Kova

En çılgın burçtan bahsediyoruz; cinsellik konusunda hem çok açık fikirli, hem de tutucu olabilirler. Zekadan ve düşüncelerden cinsel anlamda etkilenebilirler. Cinsellikte şaşırtıcı şekilde sıkıcı oldukları zamanlar vardır eğer ateşli olmaları isteniyorsa ısrarla baştan çıkarılmaları gerekir.

12. Balık

12. Balık

Yatakta rol yapmayı seven Balık, hayal dünyasını yatağa taşır ve kendisini de başka bir karaktere bürünmüş olarak hayal eder. Bu rol yapma durumu sahtelik olarak anlaşılmamalı. Sevgiye ve partnerini iyi hissettirmeye çok önem verir. Sevecen ve içten davranışlardan hoşlanır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
26
12
12
8
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mervel Timur

Neden bütün resimlerde kadın var? Erkeklerin burcu yok mu