Görüş Bildir
Haberler
Hangi Beyblade Karakterisin?

etiket Hangi Beyblade Karakterisin?

Nsycl
19.09.2017 - 19:54

Üç, iki, bir, hazıııır ateş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek teste başlayalım!

2. Rekabetçi bir insan mısın?

3. Peki yeni biriyle tanışırken dışarıya yansıttığın en belirgin özelliğin sence ne?

4. Takım çalışmasına uygun musun peki?

5. Tek başına keşfetmek isteyeceğin şehir hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir beyblade seç!

7. Son olarak bir görsel seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kai çıktı!

Kai çıktı!

Seriye Kabuk Kırıcılar çetesinin lideri olarak giren Rus asıllı Kai Hiwatari çıktı sana. Uzaktan çok cool, fakat çok soğuk duran yapın seni her zaman keşfedilme merakı uyandıran bir karakter yapıyor. Kendi doğrularına göre hareket eden tarafın Kırmızı Anka Kuşu'nun neden sende olduğunu anlatır nitelikte.

Takao çıktı!

Takao çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen Kinomiya Takao'sun! Kafasına koyduğu şeyi yapana kadar huzura ermeyen, arkadaş canlısı biraz da şapşalsın. Arkadaşları için her şeyi yaparsın ve gerçekten güvenini kazanan insanları sonuna kadar desteklersin. Kutsal canavarın olan Dragoon'un da gücü bu özelliklerinden geliyor zaten!

Rei çıktı!

Rei çıktı!
i.pinimg.com

Verdiğin cevaplara göre sen Rei Kon'sun! Çin'de bir kabilede yaşarken dünyayı keşfetmek isteyip yola çıkan Rei'nin sana çıkması, senin ne kadar özgürlüğüne düşkün, yeni bilgiye aç ve meraklı bir insan olduğunu gösteriyor. Bunların yanında inançlı ve ruhani tarafından da bahsetmeden geçemeyiz. Kutsal canavarın olan beyaz kaplanla ne kadar iyi anlaştığınız ortada.

Max çıktı!

Max çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen Max Mizuhara'sın! Çok duygusal ve çok naif bir karakterin var öncelikle. Kişilerle iletişim kurarken her zaman belli bir kibarlıkta ve pozitiflikte götürüyorsun sohbeti. Aile ilişkilerine çok önem veriyorsun. Sevgi ile büyütülmüş olmanın verdiği artıları hayatının her anında yansıtıyorsun. Kutsal canavarın olan Draciel'in gücünü de ortaya koyduğumuzda bu kadar başarılı olman normal!

Bilgiç çıktı!

Bilgiç çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sana Bilgiç çıktı! Takımın beyni olan Bilgiç her zaman realist ve mantıklı olmuştur. Sen de Bilgiç gibi teknik işlerden anlayan, düşünmekten ve çalışmaktan keyif alan bir insansın. Çevrende sevdiğin dostların olduğu sürece yapamayacağın şey yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
407
169
86
72
47
39
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın