Görüş Bildir
Haberler
Hangi "Arka Sokaklar" Karakterisiniz?

etiket Hangi "Arka Sokaklar" Karakterisiniz?

diazepam
22.05.2014 - 12:16 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 12:34

Dile kolay yüzlerce bölüm... Peki siz hangi Arka Sokaklar karakterisiniz? Hüsnü, Mesut, Rıza, Zeynep? Testimizi çözün öğrenin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir polisiye film seçin

2. Bir içki/içecek seçin

3. Zor durumlardan nasıl sıyrılırsınız?

4. Bir telefon uygulaması seçin

5. Bir süper gücünüz olsaydı hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir meslek seçin

7. Bir hobi seçin

8. Bir desen seçin

9. Elinize istediğiniz gibi harcayacağınız 1000 lira geçti ne yapardınız?

10. Bir patates seçin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "Rıza Baba"sınız!

Siz "Rıza Baba"sınız!

Sizde tam bir abi, aile babası ruhu var. Çevrenizdekileri her daim koruyup kollamak isteyen, onlara nasihatler veren, insanların akıl danışmaya geldiği birisiniz. Ama bu iyimserliğiniz, yardımseverliğiniz sizi çok yoruyor. Arada sırafda bir şeylere patlayın ki içinizde biriken öfke dışarı çıksın.

Siz hafif çatlak "Mesut Güneri"siniz!

Siz hafif çatlak "Mesut Güneri"siniz!

İçinizdeki öfkenin ne zaman, nasıl dışarı çıkacağı belli değil. Adeta bir barut fıçısı gibi ortalıkta dolaşıyorsunuz. Arkadaşlarınıza, dostlarınıza çok kıymet veren bir yapınız var ve aileniz için her şeyi yapabilirsiniz.

Siz yakışıklı "Murat Ateş"siniz!

Siz yakışıklı "Murat Ateş"siniz!

Siz zeki, çevik aynı zamanda kendisiyle barışık birisiniz. Bakımına özen gösteren, istediğinde son derece zarif olabilen bire kişiliksiniz. Ama hırpani tavırlar belki hafif serserilik bana yakışıyor diyorsunuz. Ne diyelim böyle mutluysanız...

Siz aile babası "Hüsnü Çoban"sınız!

Siz aile babası "Hüsnü Çoban"sınız!

Siz tam aile babası olacak bir tipsiniz. Evlenin, bir sürü çocuğunuz olsun, siz onlara yetebilmek için kendinizi parçalayın. Yeter ki aileniz mutlu olsun. Ailesiyle ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok hoşlanan, onlar için her şeyi yapabilecek tıynette birisiniz. Espri yeteneğiniz de on numara.

Siz Ev hanımı "Suat Çoban"sınız!

Siz Ev hanımı "Suat Çoban"sınız!

Siz tipik bir ev hanımı ruhu taşıyorsunuz. Ancak bunun size yetmediği aşikar. Kendinizi mutlu edecek, rahatlatacak yeni şeyler peşindesiniz. Bunu buldum sandığınızda sürekli hüsrana uğruyorsunuz. Hayatın sizi sıkıştırdığı, hapsettiği duygusuna kapılmIşsınız. Arayışa devam, elbette sizi mutlu edecek şeyi bulacaksınız.

Siz okul bitsin evlenirim diyen "Ali Akdoğan"sınız!

Siz okul bitsin evlenirim diyen "Ali Akdoğan"sınız!

Siz tipik erkek mantığına sahip birisiniz. Okul bitsin, askere gideyim, dönüşte iş bulur evlenirim, 1 yıl sonra da çocuk yaparım şeklindeki planlarınızı ta lise yıllarında yapmış ve ona uygun şekilde yolunuza devam ediyorsunuz. Aslında sizden mutlusu yok!

Siz lisenin popüler kızı "Zeynep Ateş"siniz!

Siz lisenin popüler kızı "Zeynep Ateş"siniz!

Siz lise yıllarındaki popülerliğini kaybetmenin, iş hayatındaki zorluklarla yüzleşmenin sıkıntılarını çeken birisiniz. Aynı zamanda ağır bir melankoliksiniz, kendi başınıza geçireceğiniz bir saat içerisinde tüm çocukluğunuzu hatırlayıp kederlenmeniz hiç de şaşırtıcı olmaz. Biraz bugüne gelin.

Siz mahallenin abisi "Engin Balkan"sınız!

Siz mahallenin abisi "Engin Balkan"sınız!

Siz sert görünüşlü ama içi sevgi dolu birisiniz. Sert görünmeyi bizzat istiyorsunuz çünkü bu hayat yumuşakları eziyor. Dışarıdan kaya, içeriden pamuk gibi birisiniz. Çok seven ama sevgisini göstermekten kaçınan birisiniz. Öyle olmayın, biraz gevşek bırakın.

Siz deli dolu "Sinan Bahadır"sınız!

Siz deli dolu "Sinan Bahadır"sınız!

Siz arkadaş grubunun deli dolususunuz. Lisede de en çok size gülerlerdi. Arkadaşlar toplanırken 'o olmazsa olmaz' denilen kişi sizsiniz. Ortamın neşe kaynağı, arkadaşlarının yardımcısı, kankalık müessesesinin vazgeçilmezisiniz. Ama hayat sadece arkadaş grubundan ibaret değil unutmayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
448
302
210
93
72
59
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?