Görüş Bildir
Haberler
Hande Ocak Başev Kimdir, Kaç Yaşında ve Neden Gündemde? Galatasaray'dan Flaş Karar

Hande Ocak Başev Kimdir, Kaç Yaşında ve Neden Gündemde? Galatasaray'dan Flaş Karar

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın CEO’su Hande Ocak Başev, görevinden istifa etti. Yönetimde çatlakların oluşmasına neden olan Hande Ocak Başev’in istifası sonrası başkan Burak Elmas da açıklamada bulundu. İstifa kararı sonrasında Hande Ocak Başev’in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Hande Ocak Başev kimdir, kaç yaşındadır? İşte sosyal medyada gündem olan Hande Ocak Başev’in hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray’da sular bir türlü durulmuyor. Fatih Terim sonrası takımın başına geçen Domenec Torrent de kötü gidişe dur diyemedi. Galatasaray'da İcra Kurulu Başkanı ve CEO görevinde olan Hande Ocak Başev'in görevinden ayrıldığı (istifa ettiği) duyuruldu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Hande Ocak Başev'in istifasıyla ilgili resmi twitter adresinden şunları söyledi

'Galatasaray Sportif AŞ İcra Kurulu Başkanı Sayın Hande Ocak Başev, 28 Ocak 2022 tarihi itibariyle Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve bağlı Anonim Şirketler çatısı altında yürütmekte olduğu tüm görevlerinden ayrılmıştır. Göreve başladığından bu yana Sayın Başev'in kişiliğine yöneltilen mesnetsiz ithamları üzüntüyle karşılıyor; bu zaman zarfında Galatasaray Spor Kulübü'ne hiçbir maddi karşılık almadan verdiği değerli hizmetler için şükranlarımızı sunuyoruz'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Paylaşımı

Hande Ocak Başev Kimdir?

Hande Ocak Başev Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği eğitimi alan ve iş yaşamına Arthur Andersen'da Analist olarak başlayan Başev, daha sonra Accenture'da Danışman ve Arıkanlı Holding'de İş Geliştirme ve Proje Koordinasyon Direktörü olarak görev yaptı.

2005 yılında kurduğu ve bugün İstanbul, Londra, Dubai ve Moskova'daki ofisleriyle yönetim danışmanlığı hizmeti sunan Quattro Business Consulting çatısı altında; yerel ve uluslararası şirketlerde strateji geliştirme, yeniden yapılanma, organizasyonel gelişim ve insan kaynakları sistemlerinin kurulması, yazılım projelerinin yönetimi, kurumsal performans yönetimi, müşteri stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi pek çok alanda başarılı ve uygulanan projelere imza attı.

Başev, aynı zamanda Londra'da dünyanın en büyük dijital pazarlama ağı olan WSI Dijital Pazarlama Hizmetlerinin Londra ve İstanbul Ülke Direktörlüğü'nü yapmaktadır.

Türkiye'nin ilk nöropazarlama araştırma şirketi ThinkNeuro'nun da ortağı olan Başev, nörobilim yöntemlerinin yönetim danışmanlığı alanındaki ilk uygulamalarına öncülük etti. Halen Networkdry, Thinkneuro ve Yönetim Kurulunda Kadın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Başev, evli ve iki çocuk sahibidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın