Görüş Bildir
Haberler
Haluk Levent İlk Kez Açıkladı: Ülkeyi Terk Edecek mi?

Haluk Levent İlk Kez Açıkladı: Ülkeyi Terk Edecek mi?

Yardım hareketi AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, geçtiğimiz aylarda dernek başkanlığını bırakarak müzik çalışmaları için yurtdışına gideceğini açıklamıştı. Bu açıklaması 'ülkeyi terk edecek' şeklinde yorumlanan usta sanatçıdan uzun bir aranın ardından yeni açıklama geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter hesabını dernek üyelerine devrederek artık sosyal medyayı da kullanmayacağını duyuran Haluk Levent, hayranlarını sevindirecek yeni bir açıklama yaptı.

4 Şubat akşamı Dilber Ay filminin gala gösterimine katılan Levent, AHBAP Derneği’nin başında olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. 

Kameralara konuşan ünlü sanatçı, ilk kez konu hakkında açıklama yaptığını ifade ederek şunları söyledi:

“İlk kez açıklıyorum. Bir müzikal yolculuk için 2-3 ay yurt dışına gidecektim. Sonra dönecektim. Ama o kadar spekülasyon oldu, ülkeyi terk ediyor denildi. Ama şimdi burada söylüyorum hiçbir yere gitmiyorum. Müzikal çalışma için belki arkadaşlarım gelecek İstanbul’a. Darmadağın haberler var. Hiçbir yere gitmiyorum”

Daha önce ne demişti?

Daha önce ne demişti?

Ağustos ayında, 'Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana' diyen Levent, kararıyla sosyal medyada gündem olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

beni de götürsün. evinin temizliğini yaparım. tuvaletini banyosunu yıkarım ne bileyim. Tr de sürüneceğime..

Ozan Kutur

Cb Haluk Levent olsun !

Ozan Kutur

Adam gibi Adam Haluk Levent dünya senin gibi iyi insanlar sayesinde dönüyor..

Mont

Her gün ekstra gelir elde etmek istiyorsanız... Daha fazla kendinizi yormayın! Bu, evde dizüstü bilgisayarında boş zamanlarında çalışan herkesin günde 400 il... Devamını Gör