Görüş Bildir
Haberler
Hala İzlemediyseniz Çok Şey Kaçırıyorsunuz! Aralık Ayında İzlemeniz Gereken 16 Film Önerisi

Hala İzlemediyseniz Çok Şey Kaçırıyorsunuz! Aralık Ayında İzlemeniz Gereken 16 Film Önerisi

Gülbeyaz
06.12.2023 - 18:13

Yeni yılın heyecanı ve havaların soğuması ile birlike içeceklerimizi alıp battaniyenin arasında sıcacık film izleme mevsimini de açmış bulunuyoruz. Gelin bu ay Netflix'te olacak olan ve izlemeyenlerin çok şey kaçıracağı filmlere bakalım.👇

Kaynak: https://www.businessinsider.com/netfl...
İçeriğin Devamı Aşağıda

16. She’s All That

16. She’s All That

IMDb: 5.9

Bu klasik lise romantik komedisi, Freddie Prinze Jr.'ın başrolde olduğu ve bir spor yıldızı olarak rastgele bir kızı balo kraliçesine dönüştürme bahsini kabul ettiği bir film. Bu bahis, en yakın arkadaşı (Paul Walker) tarafından kendisine sunuluyor. Film, gençlik yıllarının eğlencesini, aşkını ve dostluğunu yansıtan bir yapım. Kendini kanıtlama, popülerlik ve aşk üçgeni gibi gençlik temalarını işleyen bu film, izleyicilerine hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşatmayı başarıyor.

15. Suicide Squad

15. Suicide Squad

IMDb: 5.9

Bu aralık ayında bir geceyi, DC Comics'in en iyi kötü karakterlerini, Margot Robbie'nin Harley Quinn'i de içerecek şekilde vurgulayan David Ayer ve James Gunn'ın filmlerini izleyerek geçirmelisiniz.

14. Blockers

14. Blockers

IMDb: 6.2

Son beş yılda çıkan tüm ergenlik dönemi komedileri arasındaki en iyilerden biri. Lise son sınıftaki üç öğrencinin mezuniyet balosu gecesi yaşadıkları hikayeyi anlatıyor. Endişeli ebeveynlerin rolünü oynayan John Cena, Leslie Mann ve Ike Barinholtz ise harika bir performans sergiliyor.

13. She’s the Man

13. She’s the Man

IMDb: 6.4

Bu Amanda Bynes filmi izlerken neşeyle dolmamanızı sağlıyor. Bynes, oynadığı tüm kızlar takımı dağıtıldıktan sonra ikiz erkek kardeşi gibi kılık değiştirerek yatılı okulunun futbol takımında oynar. O dönemde henüz tanınmayan Channing Tatum da onun takım arkadaşı olarak filmde yer alıyor.

12. Batman v Superman: Dawn of Justice

12. Batman v Superman: Dawn of Justice

IMDb: 6.5

Henry Cavill'in Süperman ve Ben Affleck'in Batman olarak yer aldığı filmde, ikisi arasındaki savaşlara ve 'Martha' repliğine kadar hem eğlenceyi hem de tutkuyu iliklerinize kadar hissediyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Leave the World Behind

11. Leave the World Behind

IMDb: 7.0

'Mr. Robot' yaratıcısı Sam Esmail'in kaleminden çıkan bu gerilim dolu hikaye, ailelerini ziyaret eden iki yabancının yaklaşan tehlikeyi haber vermesiyle başlar. Gizemli ve ürpertici olayların peş peşe sıralandığı bu hikayeyi takip ederken, gerilimi ve merakı doruk noktasında hissediyorsunuz

10. The Super Mario Bros

10. The Super Mario Bros

IMDb: 7.1

Bu gişe rekorları kıran film, hepimizin küçüklükten tanıdığı oyun sevimli tesisatçı kardeşler Mario ve Luigi'yi animasyon hayatına taşıyor.

9. May December

9. May December

IMDb: 7.2

Natalie Portman, bir filmde canlandıracağı bir kadınla (Julianne Moore) vakit geçirmek için Gürcistan'a giden bir aktrisi oynuyor. Bu kadın, ilk tanıştıklarında küçük yaşta olan bir adam (Charles Melton) ile evliliğiyle tanınıyor.

8. Maestro

8. Maestro

IMDb: 7.2

Netflix'in büyük Oscar kampanyasına dahil ettiği bir diğer orijinal yapım, efsanevi besteci Leonard Bernstein hakkında Bradley Cooper'ın biyografik filmi. Oldukça ilham verici bir hayata sahip olan sanatçıyı sevenlerin kesinlikle izlemesini öneriyoruz.

7. Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

7. Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

IMDb: 7.3

Zack Snyder'ın uzun zamandır beklenen 'Star Wars' esintili serisi nihayet karşımızda. Filmde, 'The Mummy'den tanıdığımız Sofia Boutella, evreni kontrol eden baskıcı hükümete karşı bir isyan başlatmayı hedefleyen Kora karakterine hayat veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Wonder Woman

6. Wonder Woman

IMDb: 7.4

Patty Jenkins'ın en ikonik çizgi roman karakterlerinden birini canlandıran başrolde Gal Gadot filmin ilk çıktığı andan beri bir ikon oldu. Film aynı zamanda Gadot ve Chris Pine arasındaki mükemmel kimyayı da gözler önüne seriyor.

5. Boyz n the Hood

5. Boyz n the Hood

IMDb: 7.8

John Singleton'ın klasik eseri 'Boyz', Güney Merkez Los Angeles'ta yaşayan bir grup arkadaşın hayatını anlatıyor ve kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Bu film, birçok Oscar adaylığı elde etti ve 1990'ların en iyi filmlerinden biri olarak kabul edildi. Ayrıca, Cuba Gooding Jr Ice Cube ve Morris Chestnut bu filmle tanınmıştı. Bu film, izleyicileri derinden etkileyen bir hikayeye sahip ve unutulmaz karakterlerle dolu.

4. Taken

4. Taken

IMDb: 7.8

Liam Neeson farklı bir yeteneğe sahip bir adamı canlandırıyor. Bu sert adam rolü, sadece bir seriye değil, Kevin Costner'dan Michael Keaton'a kadar herkesin yaşlı ve sert karakterleri canlandırdığı yeni bir türe de öncülük etti.

3. The Batman

3. The Batman

IMDb: 7.8

DC hayranlarının 2022 yılından beri tekrar tekrar açıp izlediği serinin son filminde Robert Pattinson Batman karakterini canlandırıyor. The Batman'i hala izlemediyseniz ya da yeniden izlemek istiyorsanız Aralık ayında güzel bir seçim olabilir.

2. Black Swan

2. Black Swan

IMDb: 8.0

Baş döndürücü bir psikolojik gerilim olan Darren Aronofsky imzalı bu fantastik film, hırslarının pençesine düşmüş ve kariyerinin zirvesine çıkmak üzereyken kendini kaybetmeye başlayan bir bale dansçısının etkileyici performansını izleyicilere sunuyor. Natalie Portman'ın bu olağanüstü performansı ona bir Oscar kazandırdı. Eğer kalbinizi yerinden oynatacak, nefesinizi kesecek bir film deneyimi arıyorsanız, bu film tam size göre.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. L.A. Confidential

1. L.A. Confidential

IMDb: 8.2

James Ellroy'un romanından esinlenen yönetmen Curtis Hanson, muhteşem bir şekilde tasarlanmış polisiye bir prosedürle 1950'lerin Hollywood'undaki yolsuzluğu inceliyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın