Görüş Bildir
Haberler
Hakan Fidan Aday Adaylığı İçin Başvurusunu Yaptı

Hakan Fidan Aday Adaylığı İçin Başvurusunu Yaptı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı.

İhlas Haber Ajansı'nın verdiği bilgiye göre, Fidan’ın yanı sına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmalarından Mücahit Arslan ve Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek de Ankara’dan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimleri için partilerde aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara’da sürpriz bir şeklide görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı için başvuru yapacağını belirten eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, AK Parti Genel Merkezi’ne gelerek Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Fidan’ın yarı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlarından Mücahit Arslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek de milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’ne başvuru yaptı. Arslan ve Gökçek de, Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0