Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Arsenal'i Deviren Rashford Hafta İçi Derse Geri Döndü

Hafta Sonu Arsenal'i Deviren Rashford Hafta İçi Derse Geri Döndü

Haftasonunda Manchester United'ın Arsenal'i 3-2 yendiği maçta 2 gol atıp bir de asist yapan 18 yaşındaki futbolcu Marcus Rashford maçın kahramanı olmuştu. Premier Lig'de çıktığı ilk maçında fırtına gibi esen Rashford, hafta içi ise okul sıralarına geri döndü. 

İngiltere Premier lig'de Manchester United'ın Arsenal'i 3-2 yendiği maçın kahramanı Marcus Rashford, Pazartesi günü de dersbaşı yaptı.

Haftasonunda 72 bin kişi önünde 2 gol atan 3. gole de katkı yaparak dikkatleri üzerine çeken Rashford, Ashton-on-Mersey School'da derse girdi.

Geçtiğimiz hafta içinde de ManU'nun UEFA Avrupa Ligi son 32 rövanşında Midtjylland'ı 5-1 yendiği maçla birlikte Kırmızı Şeytanlar'la ilk maçına çıkan ve 2 gol kaydeden 18 yaşındaki oyuncu Ashton-on-Mersey School'un 1.476 öğrencisinden biri.

Eğitimin öneminin farkında olan Marcus'un iyi bir öğrenci olduğu kaydedilirken, bir yetkili 'Arsenal'e 10 gol bile atsa bu okuluna dönüp sıkı çalışmasına engel olmaz' dedi.

Takımdaki ilk 4 günü için 'Bulutların üzerindeyim' yorumunu yapan Rashford'a bir sevindirici haber de kulübünden geldi. İngiliz basını Marcus Rashford’un maaşının haftada 1.000 Stelin’den 20 bin Sterlin’e yükseltileceği yazdı.

NTV Spor

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
7
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferid Elizade

Buna bi yorum yapardım ama neyse kelimeler yetmez