Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu'ndan Yanal'a Sert Sözler

Hacıosmanoğlu'ndan Yanal'a Sert Sözler

Enver K.
18.07.2015 - 10:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Constant’ın izin gününde Batum’a gitmesine Ersun hoca kafayı taktı. Kardeşim sen her gün İstanbul’a gittin. Biz bir şey dedik mi?” diye konuştu.

Taraftarlar Birliği’nin iftarına katılan Başkan ibrahim Hacıosmanoğlu, burada bomba açıklamalar yaptı. Constant olayını değerlendiren Başkan, “Ersun hoca kafayı Constant’ın izin gününde Batum’a gitmesine taktı. Kardeşim, sen her gün istanbul’a gittin. Bir şey dedik mi! Yanal çok abarttı” yorumunu yaptı.

Transferlerle ilgili, “Onur, Yusuf ve Erkan Zengin dışında bizden 11’de oynayacak 8 isim istedi. Mehmet Ekici’nin bile yedek kalacağını söyledi. Bu durum ipleri koparttı” dedi.

FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK

Her sezon yeni baştan takım kuramayacağını dile getiren Hacıosmanoğlu son olarak, “Bir söz vardı, ’fırtına öncesi sessizlik’ diye. Şu an bu moddayız. FIFA’nın kararından sonra gerekli adımları atacağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Kupa er ya da geç gelecek” ifadesini kullandı, Swarovski ile de sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Ajansspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın