Görüş Bildir
Haberler
Habertürk Yazarı Karaca: 'Altılı Masa Kimi Aday Gösterirse Destekliyorum'

Habertürk Yazarı Karaca: 'Altılı Masa Kimi Aday Gösterirse Destekliyorum'

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, '6’lı masa kimi aday gösterirse o kişiyi destekliyorum' dedi. Karaca'nın çıkışı Twitter'da gündem oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakın zamana kadar AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, Altılı Masa'nın göstereceği cumhurbaşkanı adayını destekleyeceğini duyurdu. 

Karaca, gazeteci Cüneyt Özdemir'in kendisiyle ilgili Twitter'dan yaptığı 'Nihal Bengüsü Karaca'nın son zamanlarda çaktırmadan veya açıktan nasıl olup da bu kadar Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini anlamaya çalışıyorum' paylaşımına şöyle yanıt verdi:

'Bengüsü değil Bengisu . Konuşmayı dinleseydiniz altılı masanın önemine dikkat çektiğimi görürdünüz. Haa ama altılı masa demek Kılıçdaroğlu demektir diyorsanız bakın bu anlamlı olur'

Karaca daha sonra bir kullanıcının, 'Nihal hanım etrafta sizin Kılıçdaroğlu'nu desteklediğiniz algısı var, doğrudur yanlıştır bilemem ama yersiz ve haksız bir algı değil bu' yorumu üzerine ise şu açıklamayı yaptı:

'Ben bu seçimde 6’lı masa kimi aday gösterirse o kişiyi destekliyorum. Aydın mesuliyeti gereği de bunu şimdiden ilan ediyorum. Bekir Ağırdır’ın bilimsel teşhisi “6’lı masanın adayı kazanır” şeklinde. Ben de o kanaatteyim. Adaylar arası hizipçilik yapmak, kavga çıkartmak yanlış.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karaca, Altılı Masa'nın adayını destekleyeceğini açıklaması üzerine iktidara mensup veya iktidara yakınlığıyla bilinen pek çok isim tarafından hedef alındı. 

Karaca'nın sosyal medya hesabından eskiden yaptığı bir yorumun ekran görüntüsünü paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan 'Utanmadan Kur'an Kursu öğretmenlerini aşağılamaya çalışan Nihal Bengisu Karaca, kendine 'Aydın' demiş. Kendini bilmez bir kindardan başka bir şey değil! Ayşenur Arslan'ın farklı bir versiyonu' ifadelerini kullandı.

Karaca'dan AK Partili Özalan'a yanıt gecikmedi. Karaca şöyle yazdı:

'Televole’den AK Parti’ye devşirilmiş Alpay Özalan bana çemkirme haddine sahip olacak en son kişidir. Biz 28 Şubat darbecileriyle mücadele ederken o Hakan Şükür’e yancılık yapıyordu. 28 Şubat paşaları karşısında hazıroldaydı.Ben o gün de demokrattım. Bugün de demokratım.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
38
9
9
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın