Görüş Bildir
Haberler
TV
Güz Gülleri Gibi Hiç Bahar Yaşayamamış 17 Dizi Aşkı

Güz Gülleri Gibi Hiç Bahar Yaşayamamış 17 Dizi Aşkı

Borgen
07.05.2016 - 17:11

Onlar birbirlerini çok sevdiler ama çok da çile çektiler bu yolda. Kimi kendi hataları kimi çevreleri kimisi de olmadık çeşitli sebepler yüzünden bir türlü kavuşamamış, kavuşsa da rahata varamamış, aşkları hep baki kalmış ama bir biçimde o mutlu sonu bulamamış dizi aşklarına bir göz atalım. Bakalım kimler, ne şekilde, hangi sebeplerle bahar yaşayamadan geçirmiş ya da geçirmekte ilişkilerini. Gözyaşlarıyla analım bu çiftleri... 

Yalnız spoiler'dan korkuyorsanız mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. House & Cuddy

Rahatsız doktor House ile Cuddy'nin hikayesi daima gelgitlerle dolu oldu. Zaman zaman yakınlaşsalar da bu denemelerin sonu hep hüsranla bitti. Dizinin sonlarında kıskançlık yüzünden tanıyamadığımız bir adama dönüşmüştü artık House. Cuddy'nin Housu'u ehlileştirme çabaları da hep sonuçsuz kaldı. Çok güldüler, çok ağladılar, çok kavga edip çok barıştılar ama bir türlü olduramadılar.

2. Jack & Kate

Issız bir adaya düştüyseniz üzerine bir de böyle akıbeti meçhul, zor bir aşk ile sınamasın tanrı sizi. Jack biraz sorunlu bir arkadaşımızdı ama netti. Kate ise gönlü Sawyer'da mı Jack'te mi bir türlü karar veremedi. Zaman zaman tamam oldu bu iş dediysek de sonu hep hüsranla neticelendi. Artık sevgili olup mutluluğu yakalayacaklerken yine o melun ada devreye girdi. Onlar da bir türlü olduramayanlardan oldular.

3. Olivia Dunham & Peter Bishop

Olivia ile Peter farklı dünyalardan iki farklı insan. Sonunda hayal ettikleri hayata kavuşmuş gibi gözükseler de o kadar çile çektiler ki bu yolda öyle böyle değil. Gün yüzü göremeden, katilin, hırsızın, uğursuzun peşinde yıllarını heba ettiler. Walter Bishop sağolsun nihayet mutlu görünüyorlardı dizinin sonunda ama bir takım alengirli adamlar onlara yine rahat vermeyecektir.

4. Carrie Mathison & Nicholas Brody

Homeland'in deli CIA ajanı Carrie ile Taliban'ın ajanı olmak zorunda kalmış, eski asker Brody'nin aşkı en imkansızlarından biriydi zaten. Bir şekilde tüm engelleri aşıp birlikte olmanın yolunu bulsalar da ne hükümet ne terör örgütleri ne de çevrelerindeki insanlar bir türlü huzur vermedi onlara. Sonunda Brody'nin ölmesi ile de bu büyük aşk olabilecek en kötü şekilde nihayete erdi.

5. Ryan O'Reily & Dr. Gloria Nathan

O'Reily sevdiği kadının kocasını kardeşine öldürtecek kadar büyük bir psikopat olmasına rağmen dizinin sen sevilen karakterlerinden biriydi ama Oz'un kaotik ortamında bir aşkın uzun ömürlü olmasını beklemek hayalperestlik olurdu zaten. Hapishanenin en karizmatik, kurnaz ve yakışlıklı mahkumu İrlandalı O'Reily ile hapishane doktoru Gloria arasındaki aşk da bir gün acı bir biçimde bitmeye mahkumdu bu olağanüstü ortamda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alicia & Will

The Good Wife'nın bir türlü kavuşamayan aşıkları Alicia ile Will'in fırtınalı ilişkileri de arzu edilen noktaya varamadı. Birbirlerine tam açılamamalar, çeşitli yanlış anlamalar, Alicia'nın kodaman kocası derken bir türlü aradıkları mutluluğa erişemeyen çiftimizin hazin hikayesi Will'in öldürülmesiyle nihayete erdi. Onlar da maalesef olduramayanlardan.

7. Leyla & Mecnun

Tam oldu derken seyirciyi hüzne boğan bir diğer aşk da onlarınkiydi. Çok çileler çeken Mecnun, Leyla'sını bir trafik kazasında kaybedince de aşkları da efsane olup tarihe karıştı.

8. Cesare Borgia & Lucrezia Borgia

Sözü edilen aşklar arasında en imkansızı buydu belki de. Borgias'nın Cesare'si ile Lucrezia kardeşti. Öyle olunca da aşkları içlerinde birer büyük yara olarak kalmaya mahkum oldu.

9. Elam & Eva

1800'lü yılların sonlarında, ABD'de eski bir fahişe ile özgürlüğüne yeni kavuşmuş bir köle olan yoksul bir zencinin aşklarının mutlu sonla bitme ihtimali zaten pek yoktu. Hell on Wheels'in aşıkları da güzel günler görecekleri umuduyla çıktıkları yolda türlü sorunlarla boşup, acıyı, ayrılığı ve ölümü tattılar.

10. Omar & Brandon

Belki de gelmiş geçmiş en iyi dizi olan The Wire'ın en sevilen karakteri Omar ile turuncu kafalı sevgilisi Brandon'ın aşkı, Omar'ın onun parçalanmış bedenini bir hastane morgunda teşhis etmesiyle sonuçlandı. Baltimore'un karanlık sokaklarında bir aşkın hayatta kalması oldukça zorken, bir de suçluların dünyasında bir eşcinsel aşk söz konusuysa, ne kadar uzun ömürlü olabilirdi zaten siz hesap edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Piper Chapman & Alex Vause

Orange Is the New Black'in her daim problemli aşıkları Piper ile Alex'in ilişkileri şartlar sebebiyle daima sorunlu bir seyir izliyor. Alex Pipper'ı satıyor, sonra özürler geliyor, Piper'ın öfkesi, intikamı ve haliyle aşka yenik düşüp affedişi ile ilerleyen ilişkileri huzurlu bir gün yüzü göremeden devam ediyor.

12. Richard Harrow & Angela Darmody

Boardwalk Empire'ın aşkları bol ama en dramatiğini onlar yaşadı. Yaralı yüz Richard Harrow'un evli Angela ile olan aşkı en baştan imkansızdı zaten. Henüz akacak bir mecra bulamamadan da Angela bir cinayete kurban gitti. Richard intikamını alarak kalbini biraz olsun soğuttu belki ama artık yaralı olan sadece yüzü değildi.

13. Maggie & Glenn

Yaşanabilecek en zor şartlarda ama oldukça istikrarlı bir biçimde devam eden ilişkileri, şerefsiz zombiler yüzünden huzur bulamadan devam ediyor. Glenn'in zombilere öğle yemeği olduğunu sandığımız an, onların aşkı da bir gün olsun şöyle rahat bir dakika geçiremeden sonlanmış oldu diye üzülmüştük. Glenn geri döndü ama işleri hala çok zor. İdeal bir dünyada, ideal bir aşk yaşayabilirlerdi ama dünyanın sonunda dünyayla savaşarak devam ettirmek zorundalar aşklarını.

14. Jim Harper & Maggie Jordan

Aşık oldukları halde türlü sebeplerle birbirlerini hep başkalarını doğru iten çiftimiz dizinin sonunda amaçlarına ulaşmış gibi gözükseler de pek ikna olmadık. Üç sene kıvranarak, aşklarını doyasıya yaşayamadan, bozulma-trip atma-barışma şeklinde geçen günlerden sonra nihayet mululuğu buldular ama Maggie'nin Beyaz Saray hayalleri yüzünden pek bahar yaşayabilecekmiş gibi durmuyorlar.

15. Katrine Fønsmark & Kasper Juul

Danimarka'nın politik atmosferini olabilecek en harika biçimde anlatan Borgen'in genç aşıkları Katrine ve Kasper, çalkantılı ilişkilerinde bir türlü aradıkları daimi mutluluğu bulamadılar. Bir ayrılıp bir barışan çiftimizin aşkı, ülkenin politik vaziyetine paralel bir biçimde çeşitli sarsıntılarla geçip gitti. Birbirleri için yaratılmış gibilerdi ama olmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hank Moody & Karen

Californication zaten tamamıyla bu ikisinin sorunlu ilişkisi üzerine olduğu için bahar yaşayamadan geçirdikleri seneler de oldukça bol. Hank'in yediği haltlar yüzünden sürekli sekteye uğrayan ilişkileri dizinin sonunda mutlu sona bağlanmış gibi dursa da biliyoruz ki Hank Moody rahat durmayacaktır.

17. Jon Snow & Ygritte

'Başka dünyaların insanlarıyız' lafı en çok Jon Snow ile Ygritte'e yakışıyordu herhalde. Kısa sürede alevlenen ve gitgide büyüyen bu aşk, dizinin en büyük hikayelerinden birine dönüştü. Bir yandan kapıya dayanan kış, öbür yandan ak gezenler, beri taraftan savaş derken tahmin edildiği üzere aşklarının ömrü çok uzun olmadı. Önce Ygritte öldü, hem de Jon Snow'un kollarında, sonra da Jon Snow'u kaybettik bir hain saldırıda. İkisi de öldü ama aşkları efsane olarak kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
44
36
28
11
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Ahmet

''behlül kaçar'' ile ''beni beni bihterini'' nerede ?

Ali Kodan

sara tancredi- michael scofield der susarım. sen imkansızsın sensizlik imkansız aşk imkansız :)

grape_fruit

Hani Bihter ve Behlül? :)))))))))))))

Çeleddin

Bunu arıyodum :D