Görüş Bildir
Haberler
Güvenlik Nedeniyle Boşaltılan Toulouse Blagnac Havalimanı Yeniden Açıldı

Güvenlik Nedeniyle Boşaltılan Toulouse Blagnac Havalimanı Yeniden Açıldı

Batuhan
23.03.2016 - 10:33

Uçak üreticisi Airbus'ın ana üssü olan Güney Fransa'daki Toulouse Blagnac Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı. Yerel saatle 05.45'te gelen bir ihbar üzerine Fransız polisi özel harekât timleri ve bomba imha uzmanları ile birlikte havalimanına geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terminal binasındaki tüm yolcu ve çalışanlar dışarıya çıkartılarak havalimanında arama başlatıldı.

Havalimanı çevresinde güvenlik önlemi alınarak yollar kesildi. Fransız yetkililerin verdiği bilgiye göre arama çalışmaları sürerken bölgeye ordu birlikleri de gönderildi.

09.50'de uçuşa yeniden açıldı

09.50'de uçuşa yeniden açıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şüpheli bir bagaj nedeniyle kapatılan ve bomba araması yapılan Toulouse Havalimanı’nda güvenlik kontrolleri tamamlandı. Yetkililer havalimanının açıldığını ve yolcuların terminale alınmaya başlandığını bildirdi.

Toulouse Blagnac Havalimanı yetkililerinin Türkiye saati ile 09.50’de yaptığı açıklamada, şüpheli çantanın kontrol edildiği belirtilerek “Havalimanı yeniden açıldı. Kısa süre içinde uçuşlar yeniden başlayacak” denildi.

THY’nin de bugün Toulouse seferi var

THY’nin de bugün Toulouse seferi var

Türk Hava Yolları’nın bugünkü Toulouse uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 10.35’te havalandı. TK1805 sefer sayılı uçuşta herhangi bir rötar bulunmuyor. THY uçağının yerel saatle 13.10’da Toulouse’a inmesi bekleniyor.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eddy Ga

şeytanla yatağa giren... Kusura bakma Fransa, Orta doğu ve Afrika hep bıçak sırtı.