Görüş Bildir
Haberler
Günümüzde Dağılmış Hangi Müzik Grubusun?

Günümüzde Dağılmış Hangi Müzik Grubusun?

Galina Grigoryevna
09.09.2018 - 17:50 Son Güncelleme: 25.11.2018 - 16:09

Yıllar önce kurulmuş döneminde ses getirmiş fakat bugünleri görememiş müzik gruplarından hangisi sensin?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kahveni nasıl seversin?

2. Aşağıdaki festivallerden hangisine gitmek isterdin?

3. Vücutta hangi piercing hoşuna gidiyor?

4. Kulaklık taktığında şarkıyı önceden seçmiş olur musun?

5. Kendini bir müzik grubunda hayal etsen, grubun hangi elemanı olarak hayal edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nasıl bir komşusun?

6. Nasıl bir komşusun?

7. Son olarak batak oynasan koz olarak hangisini seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yurtseven Kardeşler!

Yurtseven Kardeşler!

Sen Yurtseven Kardeşler grubusun! Yerinde duramıyorsun ve halay başı olmak hayat tarzın. Seni tutana aşk olsun! Yurtseven Kardeşler gibi başlıyorsun ve halayın sonuna kadar bir sen kalıyorsun. Çünkü sen enerjini başka türlü atamazsın. Durmadan oynuyorsun ve günümüz tarzıyla yöresel oyun havalarını kafasında iyi uyarlayan kişisin. Kesinlikle Yurtseven Kardeşler grubusun. Senin heyecanına ve hayattan aldığın zevke herkes hayran kalıyor. Seni seviyorlar fakat biraz dinlensen mi acaba? Çünkü dans ederken fark etmeden kan ter içinde kalıyorsun. Müzik senin hayat tarzın olmuş. Halayı duyar duymaz kendini başında buluyorsun. Boş ver, kime ne sen eğlenmene bak. Kimse senin gibi hayattan zevk almasını bilmiyor. Senin için halaydan daha iyisi varsa o da yine halaydır!

İzel - Çelik - Ercan!

İzel - Çelik - Ercan!

Sempatikliğin ve ortamların kalbinde kurduğun tahtla sen tam olarak 'İzel - Çelik - Ercan' grubusun. Kendini ispatlamana gerek yok çünkü sen en iyisini zaten başarıyorsun. Daha iyisini de yaparsın da önüne geçenler oluyor. Müziği en iyi şekilde duyan ve onu en iyi şekilde yorumlayacak olan da sensin. Sen kesinlikle 'İzel - Çelik - Ercan' grubusun. Sadeliğin ve kendine en iyi yakışan tarzı bilen kişiliğinle bazılarının ağzına laf olmuşsun Bırak konuşsunlar herkes listelerde senin gibi en üst sıralarda olabilir mi? Hayır tabii. İnsanların gözleri senin üzerinde. İlişkini işine karıştırmazsan tahtına asla zarar gelmez. Sen bu dönemini en iyi yansıtan tarza sahipsin o yüzden kesinlikle 'İzel - Çelik - Ercan' grubu oluyorsun. Seni herkes seviyor ve tanışmak için can atıyor.

Hepsi!

Hepsi!

Seni tutana aşk olsun. Çünkü sen renkliliğin ve neşenle ortama enerji katıyorsun. Sen, Hepsi grubusun öyle basit denemez sana. Neyin nasıl yakıştığını iyi biliyorsun. Dans konusunda da gayet iyisin, müzik konusunda da kuşağın iyi duyuyor. Hepsi grubu gibi sen hepsisisin! Her şey var sende. Oyunculuk desen, tatlılık desen, sempatiklik her yerinden akıyor. Hepsi grubu gibi hayata ayak uyduruyorsun ve geçmişinde kalan herkese bu şekilde birer cevabın var. Sen üzülmez, üzersin! Bu yüzden Hepsi grubusun sen! Yeri geliyor yerinde duramıyorsun yeri geliyor hüzünlü parçaların en dibisin. Hepsi grubusun sen öyle rahat durmazsın. Bir yanın hep çocuksu fakat yeri gelince olgunluğunla herkesi eziyorsun. Kimse sana çocuksun diyemiyor çünkü dengeleyebiliyorsun. Hem kime ne sana böylesi yakışıyor. Yaşasın Hepsi grubusun!

Beyaz Kelebekler!

Beyaz Kelebekler!

Neşen ve asla bitmeyen nahifliğinle sen kesinlikle Beyaz Kelebekler grubusun. Yeteneklerini iyi tanıyor ve çevrene en iyi şekilde örnek oluyorsun. Yaptığın bir hareket çevrende gündeme oturuyor. Seni herkes seviyor çünkü etrafında kimseye zarar gelmesin istiyorsun. Barışçıl ve iyi niyetliliğini kullanan çok. Ne yapalım hayatın kötü yanları da var. Sen yine iyiliğe güzelliğe bak. İnsanlar hep kötü zaten. Beyaz Kelebekler grubusun sen, eğlence desen sende, en güzel şarkılar da sende. Senin Beyaz Kelebekler olmanı sağlayan bu nahif tarafın herkes tarafından sevilmene yardımcı oluyor. Kim olsa yardımına koşarsın. Dert dinlenecekse sana gelir herkes. Kucak dolusu sevgilerini etrafa saçarsın. Yeri gelince tırnaklarını çıkarmayı da iyi biliyorsun. Sen kesinlikle nahifliğin en büyük temsilcisi Beyaz Kelebekler grubusun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
48
48
26
20
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

Yurtseven Kardeşler mi? Evet kulaklığımda Queen - Show Must Go On çalarken deli gibi İsmail YK olmayı hayal ediyorum. "Facebook, Facebook, her gün aradım dur... Devamını Gör

melissayildirim

Hepsi ! 💞

alper arslan

izel çelik ercan nedir ya. Beatles yok mu?