Görüş Bildir
Haberler
Hangi Müzik Türü Senin Karakterin ve Ruhunla Eşleşiyor?

Hangi Müzik Türü Senin Karakterin ve Ruhunla Eşleşiyor?

13.12.2017 - 14:25

Müzik tarzın = Sen...

1. İçecek bir şey al ve testimize başlayalım!

2. İçeceğini aldıysan, sohbetimize başlayalım. Müzik sence nedir?

3. Bir gün evde otururken kapı çaldı, koşa koşa gidip kapıyı açtın ve eski sevgilin karşında! Ne yapardın?

4. Eski sevgili demişken; vedalarla aran nasıldır?

5. Müzik sadece arkada bir ses olsun diye dinlenmez. Peki senin müzikten beklentin nedir tam olarak?

6. Müziği ne için dinlediğini anladık. Peki müzik dinlemek için en güzel yer neresidir?

7. Aşağıdaki fotoğrafın sende çağrıştırdığı şey nedir desek?

7. Aşağıdaki fotoğrafın sende çağrıştırdığı şey nedir desek?

8. Şehirlerin de farklı farklı ruhları, farklı farklı melodileri vardır. Peki senin ruhunda çalan şarkının tonu aşağıdaki şehirlerden hangisiyle daha çok uyuşuyor sence?

Saykodelik Rock!

Senin ruhunu en güzel anlatan müzik tarzı; saykodelik rock! Çünkü sen tüm ruhunla özgürsün. Kısıtlanamaz, sınırlandırılamazsın. Hayatta en sevdiğin şey ise kendini müziğin ritmine bırakıp dünyada başka hiç kimse yokmuşcasına dans etmek. Bu yüzden saykodelik rock = sen demek! Pek saykodelik rock müziğin ülkemizdeki en iyi temsilcisi Boom Pam ve halk müziğinin değerli sanatçısı Selda Bağcan'ı canlı dinlemek ister misin? Cevabın evet ise Berlinli DJ ve prodüktör Claptone’un da eklendiği MIX Festival programında; Selda Bağcan ve Boom Pam, Modestep, Ali Farka Toure Band ve Terakaft;  Electro Deluxe, Manuş Baba, Slam, Jacques, The Wedding Present; Cem Adrian, Kabus Kerim, Jakuzi, Motorama, Mor Karbasi, Son Feci Bisiklet ve çok daha fazlası yer alıyor. MIX Festival 15 - 16 Aralık'ta Zorlu PSM'de. Detaylı programı görmek ve bilet almak için tıkla!

Deep House!

Senin ruhun ve karakterinin büyük bir kısmı deep house'dan oluşuyor. Sen tutkulu duyguların insanısın. Sevdiğin şeylerin peşinden sonuna kadar gidersin mesela. Çünkü senin olayın hissetmek. Her bir ritmin ruhunda dokunduğu yerleri tek tek hissedebiliyorsun. Bu yüzden deep house = sen demek! Peki deep house ve techno sahnesinin kusursuz parçalarıyla ün salan Berlinli DJ ve prodüktör Claptone'ı capcanlı dinlemek ister misin? Cevabın evet ise Berlinli DJ ve prodüktör Claptone’un da eklendiği MIX Festival programında; Selda Bağcan ve Boom Pam, Modestep, Ali Farka Toure Band ve Terakaft;  Electro Deluxe, Manuş Baba, Slam, Jacques, The Wedding Present; Cem Adrian, Kabus Kerim, Jakuzi, Motorama, Mor Karbasi, Son Feci Bisiklet ve çok daha fazlası yer alıyor. MIX Festival 15 - 16 Aralık'ta Zorlu PSM'de. Detaylı programı görmek ve bilet almak için tıkla!

Dubstep!

Senin ruhunla eşleşen müzik tarzı; dubstep! Çünkü sen değişken bir ruh haline sahipsin. Saniyeler öncesinde dünyanın en mutlu insanıyken, bir anda kafanı yastığa bastırıp kendini tüm dünyadan soyutlamak isteyebiliyorsun. Yüksek farkındalığının, etrafında değişen her şeyi hemencecik fark etmenin sonucu bu. Bu yüzden deephouse = sen demek! Peki Dubstep’in popülerleşmesinde büyük rol oynayan, dinamik ve güçlü performanslarıyla dikkat çeken İngiliz ikili Modestep'i canlı dinlemek ister misin? Cevabın evet ise Berlinli DJ ve prodüktör Claptone’un da eklendiği MIX Festival programında; Selda Bağcan ve Boom Pam, Modestep, Ali Farka Toure Band ve Terakaft;  Electro Deluxe, Manuş Baba, Slam, Jacques, The Wedding Present; Cem Adrian, Kabus Kerim, Jakuzi, Motorama, Mor Karbasi, Son Feci Bisiklet ve çok daha fazlası yer alıyor. MIX Festival 15 - 16 Aralık'ta Zorlu PSM'de. Detaylı programı görmek ve bilet almak için tıkla!

Authentic African Blues!

Senin ruhun otantik Afrika müziği ve blues'un dengeli bir birleşimi! Minimal bir dünyan var. Hayatında fazlalıklara yer yok. Fazla insan, fazla eşya... Tek bir amaç için bir araya gelmemiş kalabalıklar seni yoruyor mesela. Tek başınalığı seviyor, nerede olursan ol değerli yalnızlığını yaşayabiliyorsun. Bu yüzden otantik Afrika müziği ve blues öyle güzel bir araya geliyor ki; seni ancak anlatabiliyor. Peki Afrika'ya özgü geleneksel müzikleri Blues ile birleştirerek, Batı ve Afrika kültürünü bir araya getiren Afrika'nın Santana'sı Ali Farka Touré Band ve Terakaft'ı canlı dinlemek ister misin? Cevabın evet ise Berlinli DJ ve prodüktör Claptone’un da eklendiği MIX Festival programında; Selda Bağcan ve Boom Pam, Modestep, Ali Farka Toure Band ve Terakaft;  Electro Deluxe, Manuş Baba, Slam, Jacques, The Wedding Present; Cem Adrian, Kabus Kerim, Jakuzi, Motorama, Mor Karbasi, Son Feci Bisiklet ve çok daha fazlası yer alıyor. MIX Festival 15 - 16 Aralık'ta Zorlu PSM'de. Detaylı programı görmek ve bilet almak için tıkla!

Alternatif Türk müziği!

Senin ruhunu en güzel anlatan müzik tarzı alternatif Türk müziği! Çünkü sen bu toprakların insanısın. Birini gerçekten anlamanın, ne anlattığını dinlemek ve aynı şeyleri hissedebilmek olduğunu biliyorsun. Fakat yeniliklere de açıksın. Her ne kadar hayatında muhafaza etmek istediğin şeyler varsa da, yeni şeyler öğrenme tutkun hiçbir zaman geçmiyor. Bu yüzden alternatif Türk müziği resmen senin duygularının notalara dökülmüş hali. Peki alternatif Türk müziğinin güçlü temsilcisi Manuş Baba'yı canlı dinlemek ister misin? Cevabın evet ise Berlinli DJ ve prodüktör Claptone’un da eklendiği MIX Festival programında; Selda Bağcan ve Boom Pam, Modestep, Ali Farka Toure Band ve Terakaft;  Electro Deluxe, Manuş Baba, Slam, Jacques, The Wedding Present; Cem Adrian, Kabus Kerim, Jakuzi, Motorama, Mor Karbasi, Son Feci Bisiklet ve çok daha fazlası yer alıyor. MIX Festival 15 - 16 Aralık'ta Zorlu PSM'de. Detaylı programı görmek ve bilet almak için tıkla!

MIX Festival, 15 - 16 Aralık'ta Zorlu PSM'de!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

5 sonucun birden çıkması, testin becerilememiş olması, üzdünüz...

Çikolatalı pasta

Bende 5 sonuç birden çıktı

Reklam vericez diye saçmalamaları bu kadar olur ancak.