Görüş Bildir
Haberler
Gültekin Uysal’ın da Derdi Aynı: ‘Afganistan’dan Akrabam Gelecek, Evi Boşalt’

Gültekin Uysal’ın da Derdi Aynı: ‘Afganistan’dan Akrabam Gelecek, Evi Boşalt’

Millet İttifakı’nın ayaklarından biri olan Demokrat Parti’nin lideri Gültekin Uysal, Afgan ev sahibinin isteği üzerine evine boşaltacak. Uysal, ‘ev sahibi Afganistan'dan akrabalarının geleceğini söyleyip tahliye istedi, biz de taşınıyoruz'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

“Almanya’dan oğlum gelecek” devri bitti, “Afganistan’dan akrabam gelecek” devri başladı

“Almanya’dan oğlum gelecek” devri bitti, “Afganistan’dan akrabam gelecek” devri başladı

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal’ın büyük kızı, İstanbul’da okumaya başlayınca aile ikiye bölünmek zorunda kalmıştı. Gültekin Uysal’ın eşi Hatice Uysal, kızlarıyla birlikte İstanbul’da yaşamaya başladı. Gültekin Uysal ise Ankara’da yaşamaya devam ediyor.

İstanbul Zeytinburnu’nda kiralık bir dairede oturan Uysal ailesi, Afgan uyruklu ev sahibi ile TÜİK'in yıllık ortalama kira artışları konusunda anlaşmıştı. Ancak hükümetin bu yıl kiralara yüzde 25'den fazla zam yapılamayacağı kararının ardından ev sahibinin tutumu değişti.

‘Evi boşaltıyoruz’

‘Evi boşaltıyoruz’

Sözcü’den Cem Yıldırım’ın haberine göre; Yüzde 25 zammı az bulan ev sahibi Uysal'ın evden çıkmasını istedi. “Afganistan'dan akrabalarım gelecek, ev bizim aileye lazım” dedi. DP lideri Uysal, bu gerekçeyi inandırıcı bulmasa da itiraz etmedi, aynı sitede başka bir kiralık daire tuttu. Uysal, “Konut sorunu herkesin başında bir dert. Bizim ev sahibi de ‘Almanya'dan oğlum gelecek' misali Afganistan'dan akrabalarının geleceğini söyleyip tahliye istedi, biz de taşınıyoruz'' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
45
26
3
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

Elin afganı, arabı geldi ülkeye konut sahibi oldu. Ben geçen ay kirayı zor ödedim :) ve bu adamlar yerleşti, kim gelirse gelsin gitmeyecekler.

Amon Ra

Milli bir hükümet kurulursa hepsi giderler. Kanada konut fiyatları artınca yabancıya konut satışını yasakladı. İsteyince oluyor

dasdasd

hayaldi gerçek oluyor. bir seçim daha aqp'ye şans verirseniz götünüzdeki donu bile afqanlara, surilere satabilirler

Trabuzeni

Afganın benim ülkemde evi var benim kendi ülkemde neden evim yok