Görüş Bildir
Haberler
Abdullah Gül: 'Sadece Cesaretlendirdim'

Abdullah Gül: 'Sadece Cesaretlendirdim'

FreiGeist
12.06.2015 - 15:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ile telefonda görüştü. Gül, Davutoğlu ile görüşmesi hakkında, 'Hükümetin kurulmasının doğru olacağı yönünde fikrimi paylaştım. Sadece cesaretlendirdim' dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dün gece arayan Gül, 7 Haziran Pazar günü gerçekleşen genel seçim sonuçlarının Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Davutoğlu'na 'cesaretlendirme'

İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Gül; Erdoğan ve Davutoğlu ile yaptığı telefon görüşmelerinin hatırlatılması üzerine, 'Bunlardan farklı anlamlar çıkartmayın. Ben sadece cesaretlendirdim. Tabii ki arkadaşlar, kendileri daha iyi takdir ederler. Ancak doğrusu ben de bir hükümet kurulmasının doğru olacağı yönünde fikrimi paylaştım. Muhakkak ki en iyi takdiri nihayetinde kararı verecek olanlar arkadaşlarımızdır. Ben sadece cesaretlendirdim o kadar. Onun dışında benim için daha fazla bir şey söz konusu değil' şeklinde konuştu.

Başka soru kabul etmeyen Gül, vatandaşların alkışları arasında aracına geçti.

Kaynak: Al Jazeera, DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0