Görüş Bildir
Haberler
Grup Seks Partisine Koronavirüs Baskını: İçeriden Onlarca Kişi Çıktı

Grup Seks Partisine Koronavirüs Baskını: İçeriden Onlarca Kişi Çıktı

Ulaş
01.02.2021 - 15:49

Fransa'nın başkenti Paris'in yakınlarındaki bir depoda 29 Ocak'ta düzenlenen partiye baskın yapıldı. Fransız polisi, partiye katılan 92 kişiye para cezası verirken organizatör olduğu düşünülen üç kişiyi tutukladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Independent'ta yer alan habere göre, Collegien'de gerçekleşen olayda bölge sakinleri, bir depoya giden arabaları görünce şüphelenip polisle iletişime geçti. 21.00 civarında bölgeye intikal eden polis ekipleri, deponun dışında yakaladıkları 11 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle 135 euro (yaklaşık 1200 TL) para cezası verdi.

Polisin depo için arama emri çıkarması iki saat sürdü.

Polisin depo için arama emri çıkarması iki saat sürdü.

Emrin gelmesiyle birlikte içeri giren polis ekipleri, sokağa çıkma yasağının ve Kovid-19 önlemlerinin çiğnenmesi sebebiyle 81 kişiye daha para cezası verdi. Partideki içkilere; ses ve ışık teçhizatına el konuldu.

Fransız polisinden bir dedektif 'Etkinlik sokağa çıkma yasağını ihlal ediyordu. Maskeler ve sosyal mesafeyle ilgili de sorunlar vardı. Partiye katılanlar polisle işbirliği yaptı. Polis hiçbir direnişle karşılaşmadı' dedi.

Fransa'da bu tür partiler yetişkinlere yasal. Ancak olayla ilgilenen hakim, partiye katılanlara virüslerin yayılımıyla ilgili bilgiler de içeren temel cinsellik eğitimi verilmesini tavsiye etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
30
21
20
19
15
8