Görüş Bildir
Haberler
Green Card Başvuruları Bugün Bitiyor

Green Card Başvuruları Bugün Bitiyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı ikamet ve çalışma hakkını sağlayan Green Card'ın son başvuru tarihi bugün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

Green Card çekilişi için başvurular, resmi bir kuruma gerek kalmadan DV Lottery resmi internet sitesinden (https://dvprogram.state.gov/) yapılabiliyor. Başvuru sitesi İngilizce ancak Google ile sayfayı rahat bir şekilde Türkçe'ye çevirmek mümkün. Başvuruda kullanılan fotoğrafın, gerekli ölçülerle ve mevcut halimizle birebir uyumlu olması. Onun için de şu site üzerinden rahat bir şekilde fotoğraf ölçeklendirmesi yapılabiliyor.

Başvuru ücretsiz, pasaport zorunluluğu da bulunmuyor

Başvuru ücretsiz, pasaport zorunluluğu da bulunmuyor

Başvuru için 18 yaşını geçmiş olmak şart. Ancak 18 yaşından küçük kişiler, ebeveynlerinin denetiminde başvuru yapabilmekte. Başvuru için ayrıca pasaport zorunluluğu da yok. Başvuru tamamen ücretsiz. Çekiliş sonucunda Green Card almaya hak kazanılırsa, ABD'ye gitmek için farklı kalemlerde bazı ödemeler mevcut. Green Card, bir loto benzeri çekiliş olmakla birlikte ilk etapta oturum ve çalışma vizesi imkanları sağlıyor. Bireyler kuranın çıkmaması durumunda gelecek senelerde tekrar başvuru da yapabiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Altı Bezli

Kaldırın şu haberi, bana çıkma olasılığını düşürüyorsunuz :)

Söyledim gitti

Başvurayım dedim ama site ingilizceydi bir şey anlamadım. 😂😛😛

demet s.

Bütün dünyanın kıskandığı ülkemiz de artık kendi gıriin kardını çıkarmalı. Ümmetin son umudu, yeni yüzyılın parlayan yıldızı olarak yılda 1milyon kişiye ücre... Devamını Gör