Görüş Bildir
Haberler
Gözler Kabine'ye Çevrildi: KYK Borçlarına Düzenleme Geliyor!

Gözler Kabine'ye Çevrildi: KYK Borçlarına Düzenleme Geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın KYK borçlarıyla ilgili çalışmasını tamamladığı yönünde haberler geliyor. Bugün konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan da KYK borçlarına ilişkin düzenleme sinyali vererek yapılacak ilk kabine toplantısını işaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün TRT Haber'de Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) borçlarıyla ilgili çalışmasını tamamladığı yönünde bir haber çıktı.

Haberde düzenlemenin ayrıntılarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 18 Temmuz’daki kabine toplantısı sonrası açıklanacağı belirtiliyordu.

"Gençlerimizi faize, enflasyona kurban etmeyiz"

"Gençlerimizi faize, enflasyona kurban etmeyiz"

Bugün İstanbul Saraçhane'de düzenlenen 15 Temmuz anmasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan da haberi doğrular nitelikte bir açıklama yaptı. 

Erdoğan, binlerce üniversitelinin merakla beklediği KYK borçları ile ilgili düzenlemeyi ilk kabine toplantısının ardından duyuracaklarını söyledi.

👇

Kılıçdaroğlu, "Faizli borçları ödemeyin!" demişti

Kılıçdaroğlu, "Faizli borçları ödemeyin!" demişti

KYK kredilerinin geri ödemelerine geçtiğimiz günlerde devasa faiz gelmiş, borçlarındaki fahiş artışları sosyal medyadan duyuran öğrenciler ise isyan etmişti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir öğrencinin tweetini alıntılayarak “Faizli borçları ödemeyin” çağrısı yapmıştı.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
27
23
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Z. Kaan Budak

Yav silin gitsin neyi düzenliyorsunuz! Lan zaten ülkede ne olsa biz para ödüyoruz. Yok faturandan 1 TL ver yok ibana bir şey ateşle cart curt. Silin aga bits... Devamını Gör

Xena

Ya kardeşim. Ben de ödedim o borcu zorlana zorlana. Ama benim çektiğimi neden onlar da çeksin. Azıcık köpeklik etmeyin. Hiç mi ülkenizi, gençleri görüp üzülm... Devamını Gör

paranoid

Önce bilerek faizle istiyorlar sonra düzenleme yapacağız diye oy devşiriyorlar.

Degisik Bree

para babalarının vergi borçlarını affedin, futbol kulüplerini milyonlarca euro borçlarını silin, erteleyin ama eğitim hakkı olması gereken öğrencinin tepesin... Devamını Gör