Görüş Bildir
Haberler
Gözler 3 Aralık'ta! Kemal Kılıçdaroğlu: 'Ey Dünya! Gözlerimize Bak! Seninle Rekabet Etmeye Geliyoruz'

Gözler 3 Aralık'ta! Kemal Kılıçdaroğlu: 'Ey Dünya! Gözlerimize Bak! Seninle Rekabet Etmeye Geliyoruz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık tarihinde yapılması planlanan 'İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantı için sosyal medya hesabından bir video yayınladı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu videoda ''Ey dünya! Gözlerimize bak! Seninle rekabet etmeye geliyoruz'' dedi. Toplantıda CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo'nun da konuşma yapacağı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'İkinci Yüzyıla Çağrı'

'İkinci Yüzyıla Çağrı'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “3 Aralık’ı bekleyin” ifadeleriyle duyurduğu “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantı 3 Aralık’ta İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

CHP’nin düzenlediği toplantıda Faik Öztrak, Parti Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, ABD’li yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı, aktivist, danışman Jeremy Rifkin, Prof. Daron Acemoğlu, Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof. Refet Gürkaynak, Bilkent Üniversitesi öğretim üyesi ve eski TCMB Başekonomisti Hakan Kara ve CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo konuşma yapacak.

'Seninle rekabet etmeye geliyoruz'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, '3 Aralık' notuyla sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin bir video paylaştı. Videoda 'Ey dünya! Gözlerimize bak! İyice bak! Seninle rekabet etmeye geliyoruz' ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enverland

'Ey dünya! Gözlerimize bak! İyice bak! Seninle rekabet etmeye geliyoruz'. Dünyanın bundan haberi var mı ? Ne Erdoğan ne de sen bu gençlerin veya bu ülkeye hi... Devamını Gör

paranoid

ne yapsa ne etse o #kazanamaz etiketini üstünden atamıyor malımine :))