Görüş Bildir
Haberler
Google, YouTube İçin 'Koleksiyonlar' Özelliğini Rafa Kaldırıyor

Google, YouTube İçin 'Koleksiyonlar' Özelliğini Rafa Kaldırıyor

ATKN
11.05.2015 - 14:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

YouTube aboneliklerini kolayca yönetmeye yarayan Koleksiyonlar özelliği, henüz kendini pek gösteremese de, Google bakılırsa miadını doldurmuş durumda. Google, bu kullanışlı özelliği önümüzdeki haftadan itibaren rafa kaldırmaya hazırlanıyor.

Muhtemelen birçoğunuz bu özelliği daha önce duymadı bile. Muhtemelen YouTube’un bu özellikten vazgeçme sebebi de bu. Bilmeyenleriniz için kısaca bahsetmek gerekirse; Koleksiyonlar, abone olduğunuz kanallardan gelen içerikleri düzenlemenize ve görüntülemenize yardımcı olmak üzere oluşturabileceğiniz bir abonelik grubu. Özellikle yüzlerce YouTube kanalına üye olanlar için ideal görünen sistem, abonelikleri spor, müzik, otomobil vb. gruplara ayırarak videoları daha kolay takip etmeyi sağlıyor(du). Ancak Google söz konusu özelliği 20 Mayıs’tan itibaren kaldıracağını duyurdu.

Google’ın niçin böyle bir karara imza attığı veya onun yerine ne yapacağını henüz bilmiyoruz. Ancak YouTube yardım sayfasında Koleksiyonlar başlığı altındaki uyarıya bakarsak, Google abonelikleri daha keyifli hale getirebilmek üzere başka çalışmalara odaklandığını belirtiyor. Koleksiyonlar’ın feshedilmesinin en muhtemel sebebi, şimdiye kadar yeteri ilgiyi görmemiş olması. Google’ın getireceği yeni alternatif özelliğini merakla bekliyoruz.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0