Görüş Bildir
Haberler
Google Photos’un 100 Milyon Kullanıcıya Ulaşması Sadece 5 Ay Aldı

Google Photos’un 100 Milyon Kullanıcıya Ulaşması Sadece 5 Ay Aldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

100 milyon kullanıcıya ulaşmak en büyük firmalar için bile büyük olay iken bu Google ofisleri için sıradan bir gün. Pazartesi günü Google Photos uygulamasının beş ayda 100 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını açıklandı.

Google’ın bu sayıya ulaşması Gmail kullanıcı veri tabanının çok büyük olması ve verilen servisin Google+ fotoğraf servisinin devamı olması nedeniyle daha kolay oldu. Yine de bu, 2004’te kurulduğu halde 112 milyon kullanıcısı olan Flickr ile karşılaştırıldığında büyük bir başarı.

Google Fotoğraf uygulamasını Mayıs’ta piyasaya sürdü. Uygulamada fotoğraflar 16 megapiksel, videolar da 1080 p olduğu sürece sınırsız depolama alanı mevcut. Uygulama ayrıca fotoğraflarınızı ve videolarınızı düzenlemeye ve telefon hafızanızdan sisteme yüklemeye yardımcı oluyor.

Bu sevindirici olayı kutlamak üzere Google, ekibin ipuçlarını ve ilginç eğlencelik bilgileri içeren bir video yayınladı. Anlaşılan insanlar genellikle kendilerini (ve bebeklerini) Google’dan arıyor ve en çok köpeklerin, yemeklerin ve arabaların fotoğraflarını çekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0