Görüş Bildir
Haberler
Google +'ın Tasarımı Güncellendi

Google +'ın Tasarımı Güncellendi

Batuhan
18.11.2015 - 16:28

Google’ın sosyal medya platformu Google+’ın web arayüzü ve Android, iOS uygulamalarındaki arayüz tasarımı güncellendi. Google, yeni arayüzle beraber Google+’ta kullanıcıları daha aktif görmeyi planlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google’ın Facebook ve Twitter’a rakip olarak yarattığı sosyal ağı Google+’a birçok kullanıcı Play Store, YouTube ve GMail entegrasyonundan dolayı kayıt olmuştu ancak kitlenin çoğunluğu Google+’ta hiçbir paylaşım yapmıyor, profilini güncellemiyor hatta Google+’ı ziyaret dahi etmiyordu.

Oldukça büyük bir kullanıcı yığınına sahip olan Google+’tan birçok kişinin haberdar olmasına rağmen Google+’ı kullanmaması üzerine Google sosyal medya platformunun aktif olarak kullanılması için Google+’ın tasarımını güncelledi. Google +’ın yeni tasarımı daha iyi bir sosyal ağ deneyimi sunmak için alışıla gelmiş sosyal medya siteleri baz alınarak tasarlanmış ancak Google burada diğerlerine benzemeden Google+’ın özgün kimliğini korumayı başarmış.

Üstte gördüğünüz görsel ise bir GMail temasına ait. Google, GMail’de sunduğu tema seçimine göre Google+’ı da tercih ettiğiniz temaya uyarlayabiliyor ve böylelikle birçok farklı Google+ tasarımını kullanmanıza imkan sağlıyor.

İlk olarak beta sürümüyle sunulan yeni Google+ arayüzü henüz varsayılan arayüz halini almıyor, dileyen kullanıcılar bir süre daha eski Google+ arayüzünü kullanmaya devam edebilecek.

Teknolog

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
1
0
0
0