Görüş Bildir
Haberler
Google'ın 150 Dolarlık Fotoğraf Yazılımı Artık Ücretsiz

Google'ın 150 Dolarlık Fotoğraf Yazılımı Artık Ücretsiz

Onedio Teknoloji
25.03.2016 - 16:23 Son Güncelleme: 25.03.2016 - 18:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google’ın 2012’de satın aldığı fotoğraf düzenleme eklentileri Nik Collection artık tamamen ücretsiz. Şimdiye kadar 150 dolarlık fiyata sahip olan bu eklentilerin ücretsiz olması, fotoğrafa aşık olanları oldukça sevindirecek.

Yedi tane fotoğraf düzenleme aracının bulunduğu ve içerisinde Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro, ve Dfine eklentilerinin yer aldığı Nik Collection, fotoğrafçıların kullanacağı önemli bir koleksiyon olacak. Ayrıca renk düzenleme, efekt ekleme, fotoğrafları keskinleştirme gibi pek çok iyileştirmenin yapılmasını sağlayan bu yazılım, Adobe Photoshop ve Lightroom gibi programlar için kullanılıyor.

Google’ın aldığı bu kararda neyin etkisi olduğunu henüz bilmiyoruz ancak pek çok kişinin faydalanacağı bu yazılımı bugünden itibaren indirerek kullanma şansına sahibiz.

Kaynak: http://gizmodo.com/google-just-made-1...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
6
5
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Biraz ışık ayarı, biraz detaylandırma, biraz renk ayarı tamam ama bu kadar büyük değişiklikler yapan programlar fotoğraf sanatını öldürüyor. Artık program ku... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

link var mı indirme linki