Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Gönül Dağı 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
21.11.2021 - 19:00

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Taner Dilek'in gözlerini kapatır ve çocukluk hayali olan Kapadokya'nın manzarasına götürür. Gözleri açılan Dilek balonları görünce Kadir'e 'Benim ömrümün sonuna kadar el ele olacağım kişi sensin Kadir.' der. Öte yandan yenge kahvaltısını unuttuğunu söyleyen Kadir eve tüm kuzenlerini çağırırken Dilek ise mükemmel bir kahvaltı hazırlar. İşte Gönül Dağı 41. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken dizinin senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit beraber kaleme almıştır. Mustafa Çiftçi'nin Hikâyelerinden uyarlanan dizinin başrollerinde ise  Berk Atan ve Gülsim Ali gibi başarılı oyuncular var. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı...

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

“Gedelli’de düğün var! Masal gerçek oluyor, Dilek ve Taner evleniyor. Herkesin heyecanla beklediği bu düğünde, Taner ve Dilek’i nasıl sürprizler bekliyor? 

Mezarcı İlyas’ın verdiği sürenin dolmasıyla Ramazan’ın bir cevap vermesi gerekmektedir. Ramazan’ın verdiği cevap Mezarcı İlyas’ı ikna etse de oğulları ikna olmaz. Ramazan’ı nasıl bir macera bekliyor?

Gerçek anne-babasının Döndü ve Muammer olduğunu öğrenen Doktor Kenan, dağılmış haldedir. Gerçekleri açıklamanın yolunu arayan Kenan; ailesine gerçekleri söyleyebilecek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın