Görüş Bildir
Haberler
Gol Yağmurunda Kazanan Yok

Gol Yağmurunda Kazanan Yok

Ulaş
21.12.2014 - 18:06

Süper Lig'de 14'üncü hafta mücadelesinde Bursaspor ile Trabzonspor sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma yoğun yağış altında oynandı.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı da 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Ev sahibi takımın gollerini 24'te penaltıdan Fernandao, 29'da Ozan Tufan ve 53'te Volkan Şen attı. Trabzonspor'un golleri ise 15'te Özer Hurmacı, 45'te Yusuf Erdoğan ve 80'de Mustafa Akbaş'tan geldi.

Tempolu ve zevkli geçen mücadelede iki takım da çok sayıda gol pozisyonuna girdi.

Bu beraberliğin ardından Bursaspor'un puanı 20, Trabzonspor'un da 22 oldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığı nedeniyle kadroda değişikliğe gitmek zorunda kaldı.

Sakatlığı bulunan Serdar Aziz'in yerine savunmada Şamil Çinaz'a forma veren Güneş, kart cezalısı Josue'nin yerine de Bekir Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

Ersun Yanal, ikinci yarıda Waris, İshak Doğan ve Oscar Cardozu'yu oyuna sürdü. Bu hamleler, takımına beraberlik golünü getirdi.

Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka öncesi tribünlerde iki takımın taraftarları birbirlerine centilmence tezahüratta bulundu.

Maç öncesi Trabzonspor taraftarların 'Bursaspor' tezahüratına, Yeşil beyazlı tribünlerden alkışlarla karşılık verildi.

Hem Yeşil beyazlı hem de bordo-mavili taraftarlar daha sonra 'Bursa-Trabzon, tertemiz şampiyon', 'Yeter, Yıldırım Demirören yeter', 'Şikeye karşı omuz omuza' tezahüratları yaptı.

  • Al Jazeera ve AA
Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/gol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0