Görüş Bildir
Haberler
Gökçen Erdoğan Yazio: Kadınlar da Yapar, Biliyor musunuz?

etiket Gökçen Erdoğan Yazio: Kadınlar da Yapar, Biliyor musunuz?

Dr.Gökçen Erdoğan
09.11.2021 - 22:01 Son Güncelleme: 12.11.2021 - 09:13

Mesleki yaşamımın her evresinde erkeklerle tartışmak zorunda kaldım. Sinmedim, kusura bakmasınlar. Canlarını sıktığımı epey belli ettiler ama elimi sıkıp “haklısınız hocam” diyenler de oldu, haklarını yemeyeyim. Kadın varlığını ispata uğraşmak zorunda kalmamıza ezelden dargınım ama sırtımı dönüp gidecek değilim, kalıp savunacağım. Her alanda kadın varlığıyla ilgili mücadele sürerken, sekste kadının varlığından söz ettiğim için ayıplandığıma şaşırır mısınız? Kadınlar da seks yapar. Kadınlar da üreme amacı dışında, yalnızca haz için, dilerse birden fazla erkekle seks yapar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezber bozmak falan öyle büyük laflarla sunmaya gerek yok, hayatın olağan akışından söz ediyorum.

Ezber bozmak falan öyle büyük laflarla sunmaya gerek yok, hayatın olağan akışından söz ediyorum.

Ne diyordum; hayatımın her evresinde erkeklerle tartışmak zorunda kaldım. Hatta bazı kadınlarla da tartışmak zorunda kaldım. Çünkü kadınların da seks yaptığını ve yapacağını söylememden hoşlanmadılar. Kadınlar da seks yapar. Kadınlar da arzular. Kadınlar da orgazm olur, olamayanlar olmak ister ve olmayı hak eder. Bir erkek sıradan bir sinir anında dahi tepkisini anne, bacı, eş gibi kadınlarla seks yapmak üzerinden küfür kurgulayıp gösterirken kadınların seks yapmasından neden rahatsız olunur? Erkekler kiminle seks yapıyor ki? Heteroseksüellerse kadınlarla değil mi? E dedim ben size; kadınlar da seks yapar. 

Eşinize şaka yollu “Sana bir çocuk yaptım, sayemde çocuğumuz var.” vb şeyler söyleseniz size söylemesi muhtemel cümlelerden biri şudur; ben olmasam çocuğu nasıl yapacaktın? Bir kadın asla unutmamalıdır ki erkeğin spermlerini asla yok sayamazsınız. Ne şakayla ne de ciddi; spermleri unutamazsınız. Kadın ve erkek birlikteliğinin her bir faktörü, ister kadına ait olsun ister erkeğe, son derece kıymetlidir. Cinsel uzuvlarından en kalbi duygulara dek. Ama kadınlar bu konuda kıymet görüyor mu ki? Pek çok ailede çocuk sahibi olunamamasını kadının kısırlığıyla açıklamak, tıbbi sorun erkekteyse bile etrafa karşı “suçu” kadına yıkmakta hiçbir beis görmeyenlerin anlayışına öfkeleniyorum, elimde değil. Erkeğin seks yapmasına a’dan z’ye bütün yanları ve sonuçlarıyla sahip çıkan toplum, kadının seks yapmasından hırsını bir türlü alamıyor. Kadınlar, bu dünyaya erkeklerin arzularını karşılamak vazifesiyle gelmediler, hayır. Ne çok açıdan bakmak mümkün ve her açıda erkeğin penisine yüklenen anlamlar ne kadar fazla… Arayışımız sekste insan eşitliği. 

Sizinle ben, sizinle biz, biraz daha tartışacağız. Çünkü kadınlar da bile isteye ve normal olarak seks yapar. 

Instagram

Twitter

Web

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
5
4
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın