Görüş Bildir
Haberler
TV
Gizli Aşk Dizisi Kadrosu Genişliyor: Gizli Aşk Dizisine Hangi Oyuncular Dahil Oldu?

Gizli Aşk Dizisi Kadrosu Genişliyor: Gizli Aşk Dizisine Hangi Oyuncular Dahil Oldu?

GNS
20.04.2022 - 19:23

FOX TV'de yeni sezon için hazırlıklar sürmeye devam ediyor. Yaz sezonu için hummalı çalışmalarını sürdüren kanallar, reyting savaşında yok olup gitmemek için başarılı senaryolar ve oyuncu kadroları üzerinde duruyor. Final yapacak olan başarılı dizi Aşk Mantık İntikam'ın yapımcısı No 9 Yapım, yaz sezonuna 'Gizli Aşk' ile giriş yapıyor. Kadroya üç yeni oyuncunun daha dahil olduğu öğrenildi. Peki Gizli Aşk dizisi kadrosuna kimler dahil oldu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha öncesinde Dolunay, Baraj ve son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinin yapımını üstlenen No 9 Productions, yaz sezonuna yeni bir dizi ile giriş yapmaya hazırlanıyor. Gizli Aşk isminde yayınlanacak dizi için hazırlık aşaması devam ediyor. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre başrol oyuncuları belli olan diziye üç yeni ismin daha dahil olduğu öğrenildi. Peki Gizli Aşk dizisine hangi oyuncular dahil oldu? İşte detaylar...

Gizli Aşk Dizisi Hazırlıkları Devam Ediyor!

Gizli Aşk Dizisi Hazırlıkları Devam Ediyor!

FOX TV'nin yaz sezonuna etkili bir giriş yapmaya hazırlanan yeni dizisi Gizli Aşk için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Mucize Doktor dizisiyle akıllara kazınmış oyuncu Sinem Ünsal ve son olarak Kardeşlerim dizisinde yer alan Halit Özgür Sarı, dizide başrolü oynayacak. Gizli Aşk, iki sivil polis arasında yaşanan renkli hikayeleri konu edinecek.

Bülent Emrah Parlak "Gizli Aşk" Kadrosunda

Bülent Emrah Parlak "Gizli Aşk" Kadrosunda

Daha öncesinde Tardu Flordun ve Şinasi Yurtsever ile el sıkıştığı öğrenilen Gizli Aşk ekibine, BKM'nin eski oyuncularından Bülent Emrah Parlak'ın da dahil olduğu öğrenildi.

İdris Nebi Taşkan İle El Sıkıştılar

İdris Nebi Taşkan İle El Sıkıştılar

Daha öncesinde Fazilet Hanım ve Kızları, Zalim İstanbul ve Baht Oyunu dizilerindeki başarılı performansı ile son derece beğeni toplayan genç oyuncu İdris Nebi Taşkan, Gizli Aşk dizisi kadrosuna dahil oldu.

Ece Dizdar da Ekibe Katıldı

Ece Dizdar da Ekibe Katıldı

Yer aldığı her projede başarılı oyunculuğuyla isminden mutlaka söz ettiren usta oyuncu Ece Dizdar'ın da Gizli Aşk ekibinde yer alacağı öğrenildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın