Görüş Bildir
Haberler
TV
Gilmore Girls, Netflix ile Ekrana Geri Dönüyor

Gilmore Girls, Netflix ile Ekrana Geri Dönüyor

Onedio Medya
20.10.2015 - 21:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevilen eski yapımlar televizyona dönmeye devam ediyor. Netflix'in yardımıyla 2007'de son bulan Gilmore Girls de yenilenerek ekrana dönen yapımlar arasına katılıyor. 

Amy Sherman-Palladino tarafından yaratılan dizi komedi ve dramayı başarılı bir şekilde harmanlamasıyla biliniyordu. Kurgusal bir kasaba olan Stars Hollow'da geçen dizide Lorelai ve Rory Gilmore'nin hikayesi anlatılıyordu. Kasabada yaşayan renkli hareketlerin de yardımıyla ortaya izlemesi çok keyifli bir yapım çıkmıştı. 

Dizide Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Scott Patterson, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Jared Padalecki, Liza Weil, Sean Gunn, Milo Ventimiglia, Chris Eigeman ve Matt Czuchry gibi isimler rol alıyordu. Daha önceThe WB ismiyle bilinen The CW'da ekrana gelen dizi yedinci sezonunda iptal edilmişti.

Netflix bu sevilen yapımı 90 dakika uzunluğunda dört film şeklinde ekrana döndürecek. Amy Sherman-Palladino ve eşi Daniel Palladino projenin yapımcılığını üstlenecek. Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop ve Scott Patterson gibi isimlerin bu yeni projeye dahil olması bekleniyor.

Bu dört filmin çekimlerine yılbaşı döneminde başlanması bekleniyor.

Ranini

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın