Görüş Bildir
Haberler
'Gereken Yapıldı': Silahıyla Rastgele Ateş Açan AKP'linin Sadece İstifası İstendi

'Gereken Yapıldı': Silahıyla Rastgele Ateş Açan AKP'linin Sadece İstifası İstendi

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İdari İşler Başkanı Cemal Başaran'ın trafikte tabancayla etrafa rastgele ateş açmasının yankıları sürerken istifasının istendiği ve görevden alındığı belirtildi. Sadece istifası istenen Başaran hakkında, il başkanı 'gerekenin yapıldığını' söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İdari İşler Başkanı Cemal Başaran'ın, trafikte seyir halindeyken otomobilinin camından tabancayla rastgele ateş açtığı görüntüler tepki çekmişti. Başaran'ın sosyal medyadan paylaştığı görüntüler ilgili soruşturma başlatıldı.

'Böyle bir şeyi kabul edemeyiz'

'Böyle bir şeyi kabul edemeyiz'

AKP Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 'Olayı duyar duymaz partiden ve görevinden istifasını gece yarısı aldık. Gereken yapıldı. Böyle bir şeyi kabul edemeyiz' açıklaması yaptı.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
56
22
11
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Equal

Parti misiniz dalyarak mıknatısı mısınız belli değil

Samoa Tiger

İyi de adamlar "Adalet sağlandı" dememiş ki. "Gereken yapıldı" demişler. Yani söz konusu kişi iktidardan olunca gereken bu oluyor demek ki. Muhalefetten olsa... Devamını Gör

Hakan Çınar

3 yıl net cezaevinde yatır bak ondan sonra böyle bir olay oluyor mu. kanunun asıl gücü başkalarının bu cesaretini kırmak olmalı