Görüş Bildir
Haberler
'Hedef Anıtkabir' Haberi Sonrası Genelkurmay'dan '19 Mayıs' Açıklaması

etiket 'Hedef Anıtkabir' Haberi Sonrası Genelkurmay'dan '19 Mayıs' Açıklaması

Onedio Medya
16.05.2016 - 13:29 Son Güncelleme: 16.05.2016 - 15:45

Genelkurmay Başkanlığı, sosyal medyada yer alan 'IŞİD tehdidi nedeniyle Anıtkabir, 19 Mayıs'ta halka kapatılacak' iddialarına bilgi notuyla açıklık getirdi ve Anıtkabir'in 19 Mayıs'ta açık olacağını gösteren bir program yayınladı. İstihbarat birimlerine dayandırılan ve bugün basında yer alan bir haberde, IŞİD'in yeni hedefinin 19 Mayıs'ta Anıtkabir olduğu öne sürülmüştü. Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü de, IŞİD tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel saldırılara ilişkin 81 ilin emniyet müdürlüklerini 'gizli' ibareli bir yazıyla uyardı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay’ın resmi internet sitesinden ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek programa ilişkin paylaştığı bilgi notunda Anıtkabir’in 19 Mayıs’ta halka açık olacağı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın açıkladığı ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ programı şöyle:

“Anıtkabir, ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ etkinlikleri kapsamında, 19 Mayıs 2016 Perşembe günü 09.00-16.00 saatleri ile 19.00-22.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açık bulundurulacaktır.

Sancar, Nobel Ödülü'nü Anıtkabir Komutanlığı'na teslim edecek

Sancar, Nobel Ödülü'nü Anıtkabir Komutanlığı'na teslim edecek

Ayrıca aynı gün 16.00-19.00 saatleri arasında ziyarete kapalı olarak, ‘Prof.Dr. Aziz Sancar’ın Nobel Ödülünü Anıtkabir Komutanlığına Teslim Töreni, ‘Mehmetçiğin Gözüyle Mehmetçik’ konulu karakalem resim sergisi açılış töreni yapılacaktır. Açılışı müteakiben sergi 22 Mayıs 2016 Pazar günü saat 17.00’ye kadar halkımızın ziyaretine sunulacaktır.”

Ne oldu?

Ne oldu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstihbarat birimlerinin 'IŞİD’in büyük şehirlerde 10 farklı eylem' ve '19 Mayıs'ta  Anıtkabir’e saldırı' planladığını yönünde raporu bugün basına yansımıştı. 

HaberTürk'te yer alan haberde, MİT'in ABD Büyükelçiliği ve Ankara’nın Cebeci semtindeki askerlik şubesinin de hedefte olduğu uyarısında bulunduğu belirtildi.

Emniyet de IŞİD tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel saldırılara ilişkin 81 ilin emniyet müdürlüklerini 'gizli' ibareli bir yazıyla uyarmış

Emniyet de IŞİD tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel saldırılara ilişkin 81 ilin emniyet müdürlüklerini 'gizli' ibareli bir yazıyla uyarmış

AA'nın Emniyet yetkililerine dayandırdığı habere göre ise, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilin emniyet müdürlüğüne gönderdiği ve 'gizli' ibaresi olan yazıda, 19 Mayıs öncesinde IŞİD'in başta asker ve polis noktaları olmak üzere, kritik önemi olan kamu binalarına yönelik saldırı ihtimaline karşı, gerekli tedbirlerin alınması istendi.

Sosyal medyadan yansımalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizce 'Anıtkabir'e yönelik saldırı' haberi ziyaretçi sayısını etkiler mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
69
24
13
7
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Anıtkabire giderken ölmek beleş makarna almaya giderken ölmekten iyidir. Bir ölür bin diriliriz.

Pasif Kullanıcı

Olm sen hükümet yalakasısın devir sizin ne korkup resmini ismini saklıyosun. Yoksa sen tayyipmisin ?

Pasif Kullanıcı

Eger anitkabirde bombali patlama soz konusu olursa bu hukumet bu isin icinden cikamaz, halk ayanlarin bunlari supurur Ataturk turklerin en kutsal degerlerind... Devamını Gör

jazzespresso

Dugunde kus ucurtmadilar, yollar kapatildi, binlerce polis filan..bize birakin biz koruruz Anıtkabir'i!!!!!