Görüş Bildir
Haberler
Gençlerbirliği Çeyrek Finalde

Gençlerbirliği Çeyrek Finalde

Enver K.
12.02.2015 - 18:55 Son Güncelleme: 12.02.2015 - 18:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği, Eskişehirspor'u ağırladı. Çeyrek final biletini alan taraf, maçı 3-0 kazanan Gençlerbirliği oldu. Karşılaşmayı iki takım da 10 kişi tamamladı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakayı ev sahibi Gençlerbirliği; Landel, Stancu ve Petrovic'in golleri ile Eskişehirspor'u yenmeyi başardı ve çeyrek finale yükseldi.

YENİ TRANSFERDEN İLK GOL

Devre arası transfer döneminde PTT 1. Lig ekibi Orduspor'dan transfer edilen Gineli oyuncu Michel Landel maçın 24'üncü dakikasında sahneye çıkarak, takımını 1-0 öne geçiren golü attı ve maçın ilk 45 dakikası bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı ve istekli başlayan Al Karalar, devrenin başlarında net pozisyonlar yakalasa da, kaleci Ali Şaşal Vural'ı geçmeyi başaramadı. Maçta dengeyi kuran ve yavaş yavaş rakip kalede beraberlik golünü arayan Eskişehirspor'da Goran Causic, 63'üncü dakikada gördüğü ikinci sarı kart nedeni ile takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın kalan sürelerini daha rahat oynaması ve farkı arttırması beklenen Gençlerbirliği, Doğa Kaya'nın 77'inci dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrasında 10 kişi kaldı ve her iki takım da kalan süreleri 10 kişi oynadı.

STANCU FİŞİ ÇEKTİ

Gençlerbirliği 10 kişi kaldıktan sadace iki dakika sonrasında farkı 2'ye çıkardı. Ani gelişen atak sonrasında ceza alanına giren Bogdan Stancu, kaleci Ali Şaşal'ın kalesini terk etmesi sonrasında harika bir vuruş ile topu kalecinin üzerinden aşırtarak takımının ikinci golünü attı ve turun kapısını sonuna kadar aralamayı başardı.

PETROVİC SKORU TAYİN ETTİ

Karşılaşmanın 82'inci dakasında sağ kanattan rakip ceza alanına giren Hakan Aslantaş, altı pasın hemen dışındaki arkadaşı Radosav Petrovic'e harika bir pas attı ve Sırp oyuncu bu pasa gelişine vurarak maçtaki farkı 3'e yükseltti.

Gençlerbirliği, aldığı bu galibiyet sonrasında Çeyrek Final'e yükselen yedinci takım oldu. Kupa'da daha önce Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Bursaspor, Kayserispor, Fenerbahçe ve Manisaspor Çeyrek Final'e yükselen takımlar olmuştu. Bu akşam oynanacak Galatasaray-Torku Konyaspor maçı sonrasında Son 16 turu tamamlanacak ve Çeyrek Final'e yükselecek son takım belli olacak.

Kaynak: AA

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın