Görüş Bildir
Haberler
Gelmesen Olmaz mı Merkür Retrosu? Eylül Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Gelmesen Olmaz mı Merkür Retrosu? Eylül Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.09.2022 - 16:03 Son Güncelleme: 01.09.2022 - 16:06

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Yazın tatlı enerjisinden sonbahar esintilerine doğru yavaş yavaş adım attığımız bir Eylül bizi bekliyor, ancak işler bu ay biraz yavaş, zira 10 Eylül'den itibaren gökyüzünde tam 6 gezegen retro pozisyonda olacak, zamanı mı bükeriz artık zaman mı bizi bakacağız :)

Yoğun biçimde Başak ve Terazi enerjilerini hissedeceğimiz bir ay olacak Eylül, hem iş hem aşk konuları gündemde her birimiz için, elimiz işte gözümüz oynaşta yani :) Ama işler de biraz karışıyor zira canımız ciğerimiz Merkür'ümüz bu ay 10 Eylül'den itibaren Retro pozisyona giriyor. Terazi burcunda başlıyor, 23 Eylül'den itibaren de Başak burcuna geriliyor. Terazi sürecindeyken eski aşkları geri getiriyor, kafaları da karıştırıyor. Başak'ta ise iş konularına dikkat kesilin diyor bize, iyice düşünmeden imzalar atmayın diyor mesela. Ama sorun yok, nelerin üstesinden gelmedik ki? 🤷‍♀️

Her ay olduğu gibi bu ay da bir dolunayımız bir de yeni ayımız var, 10 Eylül'de Balık burcunda Dolunay bekliyor bizi, biraz kadersel bir dolunay bu, bir şeyler netleşecek ama çok da kontrolümüzde olmayabilir, işin içinde Balık olunca biraz da evrene bırakmak gerek bazı şeyleri. 26 Eylül'de ise Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu da ilişkiler konusunda bazı başlangıçlara itebilir ama işin içinde Merkür Retrosu olunca iyice düşünerek hareket etmek gerekebilir, odağı ilişkiler olsa da özünde denge var, çünkü Terazi denge demek...

O halde lafı fazla uzatmayalım, Eylül ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlişkiler mercek altında Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Eylül ayımıza 5 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna girişiyle başlıyoruz sevgili Koç ve Yükselen Koç, 23 Eylül’e kadar Güneş de burada Venüs’e eşlik edecek. Bu da 5 Eylül’den itibaren özellikle ayın 23’üne kadar odağını işin, mesleğin, çalışma koşulların, ofis ortamın, çalışmıyorsan günlük rutinlerin, hayatını düzene sokma çabalarına taşıyacak.Tam olarak tatil rehavetini üzerinden atıp kendini işe güce verdiğin bir dönem demek bu senin için. Buradaki Venüs’ün varlığı sana bu konularla ilgili küçük fırsatlar, güzellikler de sunabilir, belki terfi, prim, ek ödeme gibi güzellikler getirebilir, ayın 10’una kadar yapacağın iş görüşmelerinin olumlu sonuçlarını alabilirsin bu dönemde. Sonrası Merkür retrosu olacağı için işler biraz yavaş ilerleyecek, o nedenle adımlarını 5 – 10 Eylül arasına sıkıştırabilirsin :)

Ayın bomba gündemi 10 Eylül’de başlayıp 2 Ekim’e kadar sürecek olan Merkür Retrosu elbette. Terazi burcunda başlayacak, yani ilişkiler evini biraz mikserleyecek bu Retro sevgili Koç ve Yükselen Koç. Yanlış anlaşılmalar, düzgün ifade edemeyişler, pire için yorgan yakmalar ve tabii ki eski defterlerin kafa karıştıran geri dönüşleri gibi şenlikli bir devre başlayabilir senin için :) Yine 23 Eylül’e kadar özellikle ilişkilerle ilgili hızlı kararlar vermemen, ani adımlar atmaman, doğru ifade edip etmediğine dikkat etmen önemli. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise bu Retro Merkür yönünü Başak burcuna çevirecek ve iş, meslek, ofis ortamını karıştırmaya başlayacak, neyse ki burada kısa kalıyor :) Özellikle bu tarih aralıklarında iş konularına ve sağlığına dikkat etmen önemli. Çok daha öncesinden başvuru yaptığın yerlerden dönüşler alabilirsin, biraz zaman isteyip cevabını 2 Ekim sonrasına bırakman güzel olabilir.

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda bir Dolunay var sevgili Koç ve yükselen Koç, bu senin 12. Evini aydınlatacak bir dolunay. Her şeyden önce kontrol dışı bir yer 12. Ev, çünkü bilinçaltını tetikliyor, dolunay olduğu için de kontrolü sende olmayan bazı konuların ortaya çıkıp kendiliğinden netleşmesi, sonuca ermesi ve olan bitene müdahale edememen mümkün bu evrede. Aynı zamanda gizli bir ev olduğu için burası, senden şimdiye kadar gizlenmiş olan bazı şeyleri öğrenebilirsin, belki bir tık da canın sıkılabilir ama ne olursa olsun gerçeği görmüş olmak güzel. Özellikle de bu bir Balık Dolunayı olduğu için kendini kandırdığın, görmezden geldiğin, özellikle kaçtığın konuları şimşek gibi aydınlatacak, artık kaçış yok diyor sana. 

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor ve Terazi dönemini başlatıyor, yani iş konularından odağını bir anda ilişkilere çeviriyor. Önümüzdeki 1 ay boyunca da ikili ilişkiler, belki ciddi durumlar, ortaklıklar gibi konular fazlasıyla gündemini meşgul etmeye başlayacak sevgili Koç ve Yükselen Koç. Var olan ilişkinde yaşanan bazı sorunlar varsa, Merkür retrosunun da buralarda dolanması sebebiyle daha görünür hale gelebilir, ancak retroyu fırsata çevirmek adına da güzel bir süreç bu, sorunları halledebilirsiniz, ancak iletişime dikkat. Yeni ilişki potansiyeli de var ancak gerçekten emin olmak, doğru adım atmak adına temkinli davranmak önemli sevgili Koç. Hemen arkasından yine bu alanda 26 Eylül’de bir de Yeni Ay yaşanacak, bu da yine yepyeni bir ilişki fırsatı, yepyeni bir aşk, bir başlangıç işareti veriyor sana. Aman ne güzel diyerek önünü ardını düşünmeden hareket etmemeye dikkat et :) 

Terazi dönemi 29 Eylül’de Venüs’ün de buraya geçişiyle iyice hareketleniyor ve sana özellikle bu Eylül sonu ile birlikte, Ekim de dahil aşk fırsatları çıkarıyor bol bol. 2 Ekim’de retronun bitişiyle koyver gitsin denecek kadar yoğun bir aşk, meşk gündemin olacak, o öncü, hızlı hızlı adımlara koşan cesur yüreğini akla ve mantığa davet etmeyi unutmadan bu keyfi sürmeni dilerim :)

Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, hem aşkı hem iş konuları ile seni epey meşgul edecek bir Eylül var önümüzde. Umarım sana güzel sonbahar esintileri getirir.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aşk hanen hareketleniyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Eylül ayına yönetici gezegenin Venüs’ün 5 Eylül’de Başak burcuna girişiyle adım atıyoruz sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, 23 Eylül’e kadar Güneş de burada Venüs’e eşlik ediyor, bu da senin 5. Evine keyif, huzur, mutluluk, bol bol flört ve kendini fazlasıyla parlatma fırsatı getiriyor demek. Güneş 5. Evde olmaktan zaten son derece mutlu, sana da kendini parlatman, yeteneklerini ortaya koyman için destek vermekte. Yanına da Venüs’ü alınca bu tür konular oldukça keyifli bir hal alıyor, o nedenle hobilerin, yeteneklerin, kendini ortaya koyabileceğin her türlü konu için oldukça keyifli bu dönem. Aynı zamanda tabii burası aşk, meşk evi de olunca ayın 5’inden itibaren 23’üne kadar epey hareketli bir aşk hayatı bekliyor seni. Herkes yaz aşkını yaşadı bitirdi derken senin için yeni başlıyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, ancak :) Buralarda bir Merkür Retrosu da olacağı için adımlar atarken iki değil en az beş kere düşünsen yeri :)

10 Eylül’de bu ayın en önemli gündemi olan Merkür retrosu, Terazi burcunda başlıyor, Başak burcuna kadar da geri geri yürümeye devam ediyor. Önce iş, meslek, ofis ortamınla ilgili bazı karışıklıklara gebe bir sürece merhaba diyebilirsin :) Yanlış e-postalar, yanlış telefonlar veya haddinden fazla iş yükü ile kafanı karıştıracak yoğunluklara ekstra özen göstermen gerekebilir sevgili Boğa ve yükselen Boğa. Aynı zamanda burası sağlığımızı da ilgilendirdiği için belki daha öncesinde var olan ancak uykuya dalmış bazı mini rahatsızlıkların da kendini hatırlatabilir artık çöz diye. Yeni bir işe başlamak için fazlasıyla uygun diyemeyiz, iyice ölçüp tartmadan girişmemen iyi olabilir. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise Başak burcuna geriliyor Merkür, bu da aşk hayatını biraz karıştırabilir, eski defterleri açtırabilir, var olan flörtünle ilgili birbirini anlama konusunda sıkıntı doğurabilir, biraz özen isteyen bir devre bu sevgili Boğa ve yükselen Boğa.

Yine 10 Eylül’de bu ayın dolunayı Balık burcunda gerçekleşiyor. Senin 11. Evini aydınlatıyor, yani gelecek planların, projelerin, hayallerin, gerçekleştirmeyi düşündüğün fikirlerinle ilgili önemli bir gündem getirebilir karşına. Sürüncemede olan bir projen nihayete erebilir, Balık dolunayı olduğu için biraz da akışa bırakmanı isteyen bir süreç bu, yani olmayanı zorlamamak, olanı da reddetmemek gereken bir süreç diyebiliriz. Bu senin sosyal çevreni de etkileyecektir, belki bazı dostlukların bu dolunayın ışığında sınav verebilir. 

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçerek Terazi dönemini başlatıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa. Bu da iş, meslek, ofis ortamına odağını çok fazla taşıyor. Belki daha fazla çalışman gerekebilir, belki bir değişiklik isteyebilirsin yine. Aynı zamanda burada 26 Eylül’de bir de Terazi Yeni Ayı gerçekleşecek, bu da yenilik getirme potansiyeli oldukça yüksek bir yeni ay, özellikle iş, meslek, ofis hayatına. Ancak hala Merkür Retrosu devam ediyor olacağı için bir adım atmadan önce Ekim ayını beklemen mantıklı olabilir, iyice ölç tart derim yeni adımları. 29 Eylül’de yönetici gezegenin Venüs de buraya gelecek, Ekim ayı iş konularında biraz daha şanslı bir evre olacak senin için. Beklediğin primler, ödemeler, aklından geçen maaşı alabileceğin fırsatlar veya yaşam düzenine güzellik getirebileceğin yeni rutinler için avantajlı. 

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, aşk konusunda dikkat, iş konusunda da özen isteyen bir Eylül bekliyor seni. Umarım güzel haberler aldığın bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Eski aşklar kapını zorluyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Eylül ayına Venüs’ün 5 Eylül’de Başak burcuna geçişi ile başlıyoruz sevgili İkizler ve Yükselen İkizler. 23 Eylül’e kadar Güneş de burada seyretmeye devam ediyor, bu da senin ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler temaların ile ilgili bazı güzel gelişmelerin olabileceğinin işaretçisi, özellikle ayın 23’üne kadar aile içerisinde keyif, konfor, huzurlu alanlar, sorunların çözülmesi, geçtiğimiz aydan bu yana özellikle ev konuları ile ilgili odağını verdiğin temalarda tatlı haberlerin müjdecisi. Ancak bu ay yönetici gezegenin Merkür’ün yapacağı Retro hareketten ötürü yeni adımlar ve başlangıçlar için Ekim ayını kollaman veya bu ayın 10’una kadar aklındaki gelişmeleri halletmen önemli.

Ayın en önemli gündemi elbette Merkür’ün Retro hareketine başlayacak olması senin için, zira seni epey etkileyecek bu Retro süreç. 10 Eylül’de Terazi burcunda başlıyor geri hareketine, bu da aşk, flörtler, hobilerin, yaratıcı yeteneklerin gibi temaları bir miktar mikserleyecek demek :) Eski aşkların kapını zorlayabilir, çoktan bitmiş bir hikaye mezarından çıkıp gelebilir :) Aynı zamanda var olan flörtlerinde yanlış anlaşılmalar, minik tartışmalar, uzlaşmaya çalışırken ortayı bulamamalar da biraz mümkün. Özellikle aşk konularını ayın 10’undan itibaren rölantiye alıp eğrisi doğrusuyla değerlendirmen iyi olabilir. Terazi’de gerçekleşecek bir Merkür retrosu kararsızlığı da çok artırır, o nedenle o mu bu mu derken kendini yıpratmamaya dikkat et. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise Başak burcuna geriliyor ve bu kez de ev, yuva, yaşam alanı temalarını biraz anlaşmazlıklara sürüklüyor. Hali hazırda Mars’ı da ağırladığın için özellikle aile içi tartışmalarda diline, iletişimine biraz dikkat etmen önemli.

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda güçlü bir dolunayımız var, bu da kariyer, toplumsal görünüm haneni aydınlatacak sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Uzun zamandır sürüncemede olduğunu düşündüğün bir kariyer gündemin var ise netlik kazanabilir, ancak Balık dolunayları biraz kontrol dışı gelişmeleri de getirebilir, biraz daha kadersel enerjiler barındırabilir bu gelişmeler, belki de gerçeğin planladığın ve düşündüğün gibi olmadığını daha net görebilirsin. Kendinde takıntı haline getirdiğin bir konu varsa bunun da kadersel etkilerle nihayete erdiğini görebilirsin. Bu yeni bir kariyer gündemi de getirebilir elbette ama tam aynı tarihte Merkür’ün retroya girişi ile çok iyi ölçüp tartman mühim olacak.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna giriş yaparak Terazi sezonunu açıyor, bu da sana aşk, flört, kendini ortaya çıkarma, yeteneklerini konuşturma olarak geri dönecek. Odağın daha keyifli, eğlenceli konulara kaymaya başlayacak. Hatta bu alanda 26 Eylül’de gerçekleşecek olan Terazi yeni ayı ile yepyeni bir ilişki başlangıcının da işareti var açıkçası. Aynı zamanda yeteneklerini ortaya koymak için de gerçekten güzel bir dönem, zira ayın sonunda 29 Eylül’de Venüs de buraya geliyor. Ekim itibariyle Merkür retrosu da biteceği için, ay içerisinde kafanı karıştıran ve baya odağını kurcalayan aşk konuları Ekim itibariyle daha da net ve keyifli bir hal alabilir, o nedenle mümkün olduğunca keyfini çıkar ama çok hızlı kararlar verip ani başlangıçlara çok girme, tatlı sularda yüzmek için daha ideal bir evre :)

Evet Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, hem ev yuva hem de kariyer konularını odağına taşıyan ve seni biraz da kontrolü bırakarak gelişmeleri takip etmeye zorlayan bir ay var önümüzde. Umarım şahane haberler aldığın bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yaşam alanında yeni gelişmeler var Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Eylül ayına Venüs’ün 5 Eylül’de Başak burcuna girişiyle başlıyoruz sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu da senin 3. Evine yani iletişim, eğitimler, zihin, kararların ve varsa kardeşlerinle ilgili önemli ve güzel gündemlerin olabileceğinin işareti. Güneş de hali hazırda bu alanda 23 Eylül’e kadar, bu durumda yepyeni kararlar almak istediğin, aynı zamanda da bazı kararlarını etrafına, yakın çevrene duyurmak istediğin bir süreçtesin, üstelik bunlar Venüsyen yani güzel haberler :) Venüs buradan geçerken özellikle iletişiminle, dilinle, söylediklerinle çevreni cezbedebilirsin, daha uyumlu, daha diplomatik söylemlerinle sorunların üstesinden gelmek de kolay olur. Aynı zamanda Venüs burada olunca yakın çevrenden sana çok güzel haberler de gelebilir, kardeşlerin de buna dahil, ortak bazı kararlar da alabilirsiniz. Ancak :) Bu ay yine zihnimizi, kararlarımızı, iletişimimizi yöneten Merkür, 10 Eylül’den itibaren Retro harekette olacak, o nedenle birazcık kafalar da karışık olabilir. 

10 Eylül – 23 Eylül arasında Terazi burcunda geri hareket edecek Merkür, bu da özellikle evin, yuvan, yaşam alanın, ailen, ebeveynlerinle ilgili bazı önemli durumların olabileceğinin işareti, ancak beraberinde de bazı aksaklıklara da işaret etmekte. Ev eşyaların birden senden değişim istemeye karar verebilir :) Aile içerisinde üzerine düşündüğünüz bir gündem varsa bu konu biraz dallanıp budaklanabilir, bir türlü sonuca ermeyebilir. Taşınmak isteyebilirsin ancak aksaklıklar seni bulabilir, Merkür retrosunun en doğru kullanımı aslında iyice derinden analiz etme yeteneğimizi de artırmasıdır. İyice düşünmek, enine boyuna değerlendirmek ve hızlıca karar almadan önce biraz zaman tanımak doğru eylem adına avantajlı. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise bu kez zihnini bulandıracak Merkür, çünkü Başak burcuna gerileyecek ve ayın başlarında almaya yeltendiğin kararları “bir daha düşün bakalım” diyecek sana. Biraz kararsızlık verebilir, iletişimi aksatabilir, yakın çevrenle anlaşmazlık çıkarabilir, aldığın haberler gerçeği yansıtmayabilir, bu kısa evreyi kısa devre yapmadan geçirmek için zihni rölantiye alman avantajlı sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç.

Yine 10 Eylül’de bir Balık Dolunayı var, bu dolunayın gerçekleştiği alan senin 9. Evin sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu da demek oluyor ki yurt dışı bağlantılı konular, uluslararası konular, uzaklardan beklenen haberler, akademik konular, belki yüksek lisans, doktora gibi yine oldukça önemli ve kariyeri etkileyecek eğitimlerle ilgili sürüncemede kalmış her şeyi netleştirebilir bu dolunay. Bu seni yeni bir eğitime götürebilir, var olan eğitim sürecini tamamlatabilir, elinde olan imkanları kariyere dönüştürmek için bazı adımlar attırabilir, uzun zamandır beklenen konuları netleştirebilir. Balık dolunayı olduğu için biraz kontrol dışı, yani kadersel deneyimlerle netleştirir gündemini.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor, 1 ay boyunca odağını ev, yuva, yaşam alanı temalarına taşıyor yeniden, daha da belirgin biçimde. Taşınma gündemin olabilir, aile içi önemli bir konuyu aydınlatıp çözdürebilir sana. Yine bu alanda 26 Eylül’de gerçekleşecek Terazi Yeni Ayı zaten seni yeni adımlar atmaya sevk edecek, aile, ev, yuva konularında artık bir başlangıç yapmanı sağlayacak. Devamında ayı 29 Eylül’de Venüs’ün de buraya geçişiyle kapatıyoruz zaten, daha çok Ekim ayına sarkacak olan bazı yeni başlangıçlar için ilk adımlar Eylül sonunda kendini hissettirmeye başlayabilir. Kaldı ki Merkür’ün Retro oluşu sebebiyle zaten bir şeylerin tamamen netleşmesi ve hız kazanması Ekim ayını bulacaktır, ama senaryoyu az çok anlayacaksın Eylül sonunda :)

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, alacağın yeni haberlere ve kendinle ilgili önemli adımlara fırsat tanıyacak bir Eylül bekliyor seni. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Maddi konularda hareketlilik var Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Eylül ayına 5 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna girişiyle başlıyoruz sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. 23 Eylül’e kadar Güneş de hali hazırda burada seyahatte, bu da demek oluyor ki odağın para, maddi kaynakların, sahip oldukların üzerinde bu ay. Venüs’ün buradan geçişi sana güzel maddi fırsatlar getirebilir, Güneş de bunu destekler zaten zira odağını, hevesini bu konulara taşımakta. Beklediğin bazı ödemeler gelebilir, yeni bir maddi kaynak bulabilirsin, Venüs söz konusu olunca yeteneklerini de paraya çevirmen mümkün sevgili Aslan ve yükselen Aslan. Ancak 10 Eylül itibariyle başlayan Merkür retrosu adım atarken, karar alırken sana minik uyarılar da yapmakta :)

10 Eylül’de Terazi burcunda başlayan Merkür Retrosu özellikle kararlarını, fikirlerini, zihnini biraz bulandırıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Özellikle daha önceden almış olduğun bazı kararları yeniden düzenlemen ve detaylı düşünmen gerekebilir. Burası senin iletişim evin, buradaki Retro bir Merkür, aldığın her habere körü körüne inanmamanı da söylemekte biraz zira tam netliğe kavuşması biraz zor. Aynı şekilde senin de yeni bir adım atmadan önce iki hatta üç kez düşünmen avantajına. Yakın çevrenle, kardeşlerinle iletişiminde de bazı aksaklıklar olabilir, o kısma da biraz özen göstermek isteyebilirsin. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise Başak burcuna geriliyor Merkür, bu da para konularında, maddi konularda hızlı adımlar atmaman konusunda önemli bir uyarı, zira işler zaten biraz yavaşlayabilir. Ödemeler gecikebilir, maddi konularda bazı hesaplar çarşıya uymayabilir, ama bunu şöyle avantaja çevirebilirsin, Başak’ta gerileyen bir Merkür detayları çok güzel analiz etmeyi de sağlar, işi yavaşlatır ama tüm hataları kusurları da görünür yapar, böylelikle Retro bitimine daha sağlam adımlar atabilirsin.

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda bir dolunay var sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu da yine aslında konuyu paraya getirmekte. Zira para evinin karşısında, özellikle kredi, miras, nafaka veya ortaklı çalışıyorsan ortak kaynaklarınız, eşinin maddi konuları, onun kariyeri gibi temalara belirgin bir netlik getirebilir. Belki bir deliği fark edip kapattırabilir, alacağın bazı maddi kararlar sana bir netlik kazandırabilir. Evli isen eşin belki iş değiştirebilir veya para kaynağıyla ilgili önemli bir gelişme yaşayabilir. Dolunay ve üstelik de Balık olunca mevzu, bazı şeyler kontrol dışı da yaşanabilir, daha kadersel bir tesir alabilirsin.

23 Eylül’de yöneticin Güneş Terazi burcuna geçiyor ve Terazi sezonunu başlatıyor, seni bazı kararlar almaya ve zihnini netleştirmeye hazırlanıyor bu geçiş. Ayın başından hatta 10 Eylül’den itibaren biraz karışan, bulanan, kararsız kalan zihnin artık netleşmeye doğru gidiyor bu geçişle. Önümüzdeki bir ay boyunca daha hareketli, iletişimin oldukça bol olduğu, yakın çevrenle sık sık bir araya geldiğin, belki yeni bir eğitime başladığın bir sürece girebilirsin. Yine bu alanda 26 Eylül’de bir de Terazi Yeni Ayı var, ne demiştik burası için, kararlar, bu yeni ay sana “yeni karar, yeni başlangıçlar” konusunda destek verecektir. Alacağın yeni bir haber seni belki bir yola itebilir, devamında ayı buradaki Venüs geçişiyle kapatacağız bir de, ay boyunca zihnini kurum kurum kurcalayan her şey ödülüyle gelecek senin için, Eylül’ü heyecanla kapatıp Ekim ayına yeni bir enerjiyle başlayabilirsin.

Evet Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, zihnini biraz bulandıran ama günün sonunda da sana net bir yeni kapı açacak olan bir Eylül bekliyor seni. Umarım şahane haberler aldığın bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İlişkilerle ilgili her konu netliğe kavuşuyor Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Eylül ayına senin ayına 5 Eylül’de Venüs’ün Başak geçişiyle başlıyoruz sevgili Başak ve Yükselen Başak, e bu tabi ki bu ayın en güzel geçişine sahip olduğunun göstergesi :) 23 Eylül’e kadar Güneş’i de burcunda ağırlıyorsun, şimdi ona eşlik eden bir de Venüs olunca hem aşk, hem ilişkiler, hem flörtler hem de bizzat kendini iyi ve güzel hissedebileceğin her şey için kapılar açılıyor. İnsanları etkileyebileceğin, tatlı su flörtlerine kapı açabileceğin, var olan ilişkinde sorunları çözebileceğin keyifli bir evre başlıyor senin için. Ancak her romantik filmde olduğu gibi bir kriz anı gerek, bunu da yönetici gezegenin Merkür senin için yapıyor :) 10 Eylül’den itibaren Retro yaparak işleri ara ara karıştırıyor.

10 Eylül’de Terazi burcunda başlayacak olan Merkür Retrosu, ayın 23’üne kadar para konularında seni biraz daha dikkatli olmaya çağırıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, maddi kaynaklarınla ilgili yeni imza veya kararlar için belki çok tatlı bir dönem olmayabilir, zorunlu ise çok iyi düşünerek ve dikkatli davranarak hareket etmen iyi olacak. Zihin dalgınlığı ödemelerde aksaklık veya gecikmelere yol açabilir, bir şeyler sanki tam akmıyormuş gibi hissettirebilir. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise senin burcunda gerilemeye başlayacak, kendinle ilgili emin olamadığın, şüpheye düştüğün, zihninin biraz karıştığı bir süreç yaşatabilir sana bu Merkür Başak retrosu, ancak sen de biliyorsun ki işin içinde Başak olduğunda Retro işe bile yarayabilir, detayları her zamankinden daha iyi fark edebilirsin, hızlı adım atmak ya da kendinle ilgili hızlı bir karar almak yerine derinlerini fark etmek, detayları görmek, kusurları düzene sokarak kendini yenilemek daha doğru bir hamle. Zira zaten sana bu konuda destek de olacak bu geçişinde.

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu senin ilişkiler evine denk geliyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, e halihazırda Venüs’ü de ağırlıyorsun, demek ki ilişkilerle ilgili gerçekten önemli bir netleşme dönemi senin için. Başlayan bir ilişki daha ciddiye binebilir, form değiştirebilir veya bazı aksaklıklar varsa ve yine de ite kaka sürdürüyorsan affı olmaz, bitirebilir. Aslında tam olarak sana ilişkilerle ilgili eğriyi doğruyu gösterecek bir dolunay bu, çünkü bir Balık dolunayı, diyor ki “her şey senin kontrolünde olmayabilir.” Biraz akışa bıraktığın ve kadersel olarak yolunu çizecek gelişmeler yaşayabilirsin bu dolunayda.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna giriş yapıyor ve Terazi sezonunu açıyor, odağını para konularına taşıyor iyice önümüzdeki 1 aylık süreç de dahil olmak üzere. Ayın başında bu konularda kafanı karıştıran temalar artık biraz daha yolunu çizmeye başlayabilir, bu alanda 26 Eylül’de bir de Terazi Yeni Ayı var, maddi konularla ilgili bir yeni adım, başlangıç işareti demek bu. Kariyerinde bir yenilik yapabilirsin, maddi kaynaklarına bir yenisini ekleyebilirsin, yepyeni bir para kaynağı edinebilirsin. Hemen arkasından 29 Eylül’de Venüs de bu alana geleceği için ayı tatlı bir şekilde kapatıp Ekim’e maddi konularda yenilikler ve güzel gelişmelerle başlayabilirsin, hem de Retro bitmiş olur böylece :)

Evet Sevgili Başak ve Yükselen Başak, odağını biraz ilişkilere biraz da paraya kaydıran, sana doğru kararlar verdirmek için çabalayan bir ay var önümüzde. Umarım her şey gönlünce olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Senin dönemin başlıyor Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Eylül ayına yönetici gezegenin Venüs’ün 5 Eylül’de Başak burcuna girişiyle başlıyoruz sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. 23 Eylül’e kadar Güneş de burada, yani senin 12. Evinde. Bu da senin bilinçaltını biraz hareketlendiriyor açıkçası, daha çok kendine kaldığın, kendini dinlediğin bir evre bu senin için. Takıntılarını fark edebilirsin, hatta onları iyileştirebilirsin de zira burada bir Venüs aynı zamanda içsel olarak huzuru bulmana da yardım eder. Bir de burası biraz gizli kapaklı bir alanı temsil ettiği için belki gizli bir gönül ilişkisi, belki platonik bir sevda veya sana karşı gizli duygular besleyen birilerini fark etmen de mümkün bu evrede :) Güneş’in senin burcuna geçeceği 23 Eylül’e kadar iç dünyan hareketli. Ancak aynı dönemde bir de Merkür retromuz var senin burcunda başlayan, işte bu biraz çokomelli alan :)

10 Eylül’de Terazi burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ile kendinle ilgili düşüncelerinde, belki alacağın kararlarda bir yavaşlama, bir kararsızlık söz konusu olabilir, aklın kendinde ve iç dünyanda fazlasıyla. Zaten 12. Evin de Güneş ve yönetici gezegenin Venüs’ü ağırlamakta, bir de kendi burcunda geri harekette olan bir Merkür yani zihin, düşünce gezegeni varken belli ki ayın 23’üne kadar odağın kendi içini, iç dünyanı, zihnini, ruhunu düzene sokmak için çabalayacak. Kafa karışıklıkların seni korkutmasın, bu Retro sürecini kendini fark etmek için değerlendirebilirsin. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise Merkür Başak burcuna gerileyecek, yani bilinçaltına girecek ve burayı iyice derinleştirecek. Kendi dönemin başladığında tümüyle yenilenmene fırsat verecek. Ancak elbette biraz da takıntıları ve zihni karmaşıklaştırma potansiyelini de göz ardı edemeyiz, aklı elde tutmak biraz zor olabilir bu dönemde. O nedenle de kuruntulara ve bulanık zihne dikkat etmek gerekebilir sevgili Terazi ve Yükselen Terazi.

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay senin 6. Evine yani iş, meslek, çalışma ortamın, ofis arkadaşların gibi konulara ve sağlık temalarına ışık tutacak. Belki sürüncemede olan bir iş konusu nihayete erebilir ve tamam veya devam kararını verdirebilir, çalışmayan bir yükselen Terazi isen bu günlük hayatını biraz düzene sokman için bir karar aldırabilir sana. Aynı zamanda ihmal ettiğin bir sağlık sorunun kendini gösterebilir ki çözebil, aradan çıksın :) 

Senin için dönem aslında 23 Eylül’den itibaren başlıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, şayet bir Güneş Terazi olarak buradaysan öncelikle yeni yaş döngünü tebrik ederim, şimdiden mutlu seneler dilerim sana! Yükselen Terazi olarak ise 1. Evine giriş yapan Güneş’le ay boyunca seni biraz durgunlaştıran, içe döndüren, zihnini bulandıran o kendine kaldığın evre sona eriyor ve 1 ay boyunca senin dönemin başlıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Belki kendine kaldığın o dönemde fark ettiğin veya aldığın bazı kararları artık hayata geçirmek isteyebilirsin, çok daha önde ve parlak hissedebilirsin, hemen arkasından 26 Eylül’de bir de Terazi Yeni Ayı’na ev sahipliği yapıyorsun, kendine yeni bir ben yaratıyorsun :) Yeni kararlar, kendinle ilgili yeni adımlar, başlangıçlar için hevesin artıyor, hatta potansiyeller de geliyor zaten. 29 Eylül’de yöneticin Venüs de geliyor buraya ve Ekim ayına seni gümbür gümbür hazırlıyor. Retro da Ekim ayında bitmiş olacak zaten, bu ayın son günlerinde sana ışık saçan potansiyeller Ekim’de sana ilişki, aşk, kariyer gibi birçok konuda fırsatlar sunarak, her şeyi de netleştirerek karşına çıkacak, bu ayı uykudan uyanış ve şöyle bir gerinme gibi düşün :)

Evet sevgili Terazi ve yükselen Terazi, kendini yeniden keşfedeceğin ve kendi dönemine hazırlayacağın bir Eylül ayı var önünde. Şimdiden yeni yaşını kutlarım, umarım şahane haberler alırsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İç dünyanı arındırıyorsun Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Eylül ayına 5 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna girişiyle başlıyoruz sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, 23 Eylül’e kadar Güneş de bu alanda, bu da demek oluyor ki gelecek planların, projelerin, kararların, hayata geçirmeyi düşündüğün büyük işlerin için Güneş ve Venüs sana destek veriyor. Özellikle kariyerini de etkileyecek ve seni daha geniş kitlelere, sosyal çevrelere sokacak güzel bir evre. Daha fazla sosyal olabilirsin, arkadaşlarınla keyifli vakit geçirebilirsin, sana fayda sağlayacak insanlarla tanışabilirsin bu evrede. Yalnız yeni bir karar almak için veya bir adım atmak, imza atmak için çok tatlı diyemiyoruz maalesef zira Merkür retrosu bu güzellikleri bir miktar yavaşlatıyor (:

10 Eylül’de Terazi burcunda başlayacak olan Merkür retrosu, 12. Evini yani bilinçaltını bir miktar karıştırıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Takıntılarını artırabilir, korkularını yüzeye çıkarabilir, dışarıda sosyal olmak isterken içeride biraz huzursuz hissettirebilir, aklını biraz karıştırabilir açıkçası. Gizli bir alan olduğu için buralar, senden gizlenen ve özellikle de geçmişe ait bazı sırları öğrenebilirsin, bu tabii ki iyi bir şey, zira adımlarını buna göre atmanı da sağlayacak bir dönem. Öte yandan zihnen kendine kaldığın için de aslında gölgede kalmış yeteneklerini de fark ettirebilir bu 12. Ev Merkür Retro geçişi, mesela yazmayı seviyorsan veya kendini ifade edebileceğin yaratıcı bir yönün varsa biraz ortaya çıkar bunları, aşırı aktifleşecek olan zihni böyle rahatlatman da iyi gelecek sana. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise 11. Evin olan Başak burcuna geriliyor Merkür, sosyal çevrende bazı yanlış anlaşılmalara yol açabilir, arkadaş çevreni biraz karıştırabilir, aynı zamanda dediğim gibi bir proje, bir plan eşiğindeysen bu dönemde biraz derin düşünmen, iyice analiz etmen iyi olabilir. Aslında senin açından avantajlı, zira Başak’ta gerilediğinde detayları daha çok ortaya çıkaracağı için kusursuz bir plan, proje yapmanı da sağlayacak bir geçiş bu.

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda yani 5. Evin olan aşk, flörtler, yaratıcılık, hobiler evinde bir dolunay var sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, yani aşk hayatına kocaman bir projeksiyon sunuyor, her şeyi netleştiriyor. Bu yeni bir ilişki işareti verir vermesine ama işin içinde dolunay varsa daha çok aslında bu bir karar, netlik de getirir. Arkasına taktığı Merkür Retrosu ile aslında sana çok da iyi gelmeyen bir flört ilişkin varsa bu dolunay bırak gitsin de diyebilir sana. Veya fazlasıyla sürüncemededir, nereye gittiğini anlamamışsındır, şayet doğru ilerleyecekse hız da verebilir bu sürece. Balık dolunayı olduğu için biraz kontrol dışı gelişmelere de gebe, akışı izle bakalım neler getirecek?

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna giriş yapıyor ve biraz daha sakin, daha kendine kaldığın bir evreye taşıyor seni. 1 ay sonrasında senin dönemine giriş yapana kadar iç dünyan hareketli, dış dünyan ise sakin. Hatta burada bir de 26 Eylül’de Terazi Yeni Ayı var, bu da zaten kendine döndüğün bu döngüde iç dünyanı arındırıp sana bir yenilik, taze güç verecek bir yeni ay. Takıntılarını fark ettirecek, korkularını aydınlatacak ve iyileştirecek aslında, biraz dağılmış olan iç dengeni bulduracak. Ayın sonunda 29 Eylül’de Venüs’ü de burada ağırlamaya başlayacaksın, senin dönemin gelene kadar arka planda iyileşme evresindesin sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, iyice dinlen ki Ekim’de bomba gibi gir yeni dönemine.

Evet Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, iç dünyanı toparlamaya ant içmiş, seni önce içeriden yenileyecek bir Eylül bekliyor seni. Umarım kendinle ilgili güzel değişimlere hazırlanırsın bu ay.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Gelecek planların yavaş yavaş netleşiyor Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Eylül ayına 5 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna girişiyle başlıyoruz sevgili Yay ve Yükselen Yay, 23 Eylül’e kadar Güneş de burada, bu da senin bütün odağının kariyer hanende olduğunu söylemekte bize :) Yeni işler, yeni bir kariyer planı, belki güzel ödüller, fırsatlar, kendini daha fazla ön plana çıkarma potansiyeli, parlama potansiyeli vermekte. Buradaki Venüs çevren tarafından da takdir göreceğin ve beğenileceğin işler yapmana da vesile olacak. Aynı zamanda burası toplumsal görünüm evi olduğu için, hem Güneş hem de Venüs buradayken bize bir ilişki veya medeni durumunla ilgili bir değişiklik haberi de verebilirsin :) Ancaaaak :) Canımız Merkür’ümüz bu ay retroda olacağı için işler biraz ağırdan gidiyor, düz yol varken ara yollara saptıran navigasyon gibi işleri karıştırabiliyor. 

10 Eylül’de Terazi burcunda başlayan Merkür Retrosu 23 Eylül’e kadar, özellikle gelecek planların, projelerin, hayallerinle ilgili biraz frene bastırıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay. Aklında çok güzel fikirler var, hayata geçirmek istediklerin var ama Terazi’deki Retro Merkür kafanı da çok karıştırıyor, aynı anda bir sürü şeye başlamak istiyorsun ama işte başlamak için doğru dönem de değil pek, yavaş gitmesi muhtemel. Onun yerine Retro Merkür’ün vereceği derin analiz potansiyelini değerlendirmek daha avantajlı olabilir. Aynı zamanda burası sosyal çevren, arkadaş ilişkilerinle ilgili bazı olumsuz durumlar yaşanabilir, yanlış anlaşılmalardan ötürü gerilimler çıkabilir, buna da biraz özen gösterebilirsin bu dönemde. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise bu kez 10. Evin olan Başak burcuna gerileyecek Merkür, bu da kariyer alanında bazı yavaşlamalara, karışıklıklara sebep olabilir. Yeni kararlar alırken emin olup olmadığına, her şeyi gerçekten derinlemesine düşünüp düşünmediğine dikkat etmen önemli sevgili Yay ve Yükselen Yay. Yine işinle ilgili bazı minik aksaklıklar da söz konusu olabilir, azıcık sıkacağız dişimizi :)

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda bir Dolunay var, ev, yuva, yaşam alanı, ailen konularında bir netlik getirecek bu dolunayın ışığı. Sürüncemede olan ev konuların netliğe kavuşabilir, aileyi ilgilendiren ama belirsizliği süren konular netlik kazanabilir, öyle ya da böyle sonuçlanabilir ve hayatınızdan net biçimde çıkar. Bu bir Balık dolunayı olduğu için biraz kontrol dışı, biraz da kadersel bazı sonuçlar getirebilir, daha akışta ve çok da üzerine düşünerek içinden çıkabileceğimiz bir dolunay değil, ancak günün sonunda ortaya çıkan durum elbette lehimize.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna giriş yapıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, önümüzdeki 1 ay boyunca odağını gelecek planlarına, projelerine artık daha net bir şekilde taşıyor. Biraz dişimizi sıkarsak zaten Merkür Retrosu da bitecek, ayın bu son haftası aslında yeni projeler ve kendini ortaya çıkaracağın, daha sosyal olacağın, tanınacağın bir evre için kapı açmakta. 26 Eylül’de burada bir de Terazi Yeni Ayı var, bu da yepyeni bir başlangıç, yepyeni bir çevre demek, yeni ve özellikle de uzun zamandır hayal ettiğin bazı konular için başlangıçlar demek. 29 Eylül’de Venüs’ü de buraya alıyorsun bir de, hem sosyal hem de aşk meşk konularında çevreden, arkadaşlardan bazı adımların geleceği bir evre başlayacak Ekim’de. Şu retroyu bir atlatalım, düzeleceğiz ;)

Evet Sevgili Yay ve Yükselen Yay, kariyerin ve gelecek planların düşünme aşamasında baya hareketli, adım hiç atma diyemem ama çok iyi düşünerek atacağın adımlarla yeni döneme parlak geçiş yapman mümkün. Umarım şahane bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyer konularına dikkat Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Eylül ayına 5 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna girişiyle adım atıyoruz sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. 23 Eylül’e kadar Güneş de bu alanda, bu da senin özellikle yurt dışı veya uluslararası konular, yabancılar veya dış ülkelerle ilgili bazı konuların epey gündemini meşgul edeceğini söylemekte bize. Aynı zamanda bu akademik konular, kariyere dönüşebilecek eğitim konuları, kişisel olarak gelişebileceğin kurslar gibi temaları da hareketlendiriyor, var olan bir dava da gündeme gelebilir ve odağını taşıyabilir, Venüs ve Güneş bir aradayken tatlı gelişmeler de bekliyoruz normalde :) Ancak :) Bu ayın ortasına bomba gibi düşen bir Merkür Retromuz olduğu için işler bir tık yavaş ilerleyebilir, biraz karışabilir, düşündüğümüz yoldan gelmeyebilir, o kısım bir miktar can sıkıcı.

10 Eylül’de Terazi burcunda başlayan Merkür Retrosu, 23 Eylül’e kadar kariyer konularında biraz kriz çıkarabilecek potansiyelde sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu dönem yeni bir kariyer yolu çizmek için çok keyifli bir dönem değil zira Terazi’de Retro yapan Merkür’ün kafası da kararsızlıklarla karışabilir biraz, hangisi iyi hangisi doğru pek bilemeyebiliriz, seçenekler bollaşır ancak uçları hep açık olur. O nedenle yeni imzalar için belki biraz beklenebilir ya da iyice düşünerek hareket etmek gerekebilir. 10. Evdeki bir Merkür Retrosu geçmişten kalma belki bir iş başvurusunu da karşına çıkarabilir, olur mu olmaz mı derken biraz oyalayabilirsek sorun yok :) Ancak Retro öncesinde başlamış bir süreçse zaten çok da sorun yok, önemli olan iyi düşünerek adım atmak. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise Başak burcunda geriliyor Merkür, ay başında gündeme gelen yurt dışı konuları veya eğitimler, uzaklar, yabancılar, davalar gibi temalarda biraz yavaşlama ve minik pürüzler getirebilir bu süreç. Başvurularda aksilikler çıkabilir, belki bir seyahat planı varsa bu dönemde mini pürüzler çıkabilir planlarda, o kısma dikkat edebilirsin sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak.

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda bir Dolunay var, bu senin zihin, iletişim, düşünceler ve kararlar evin olan 3. Evde, demek ki bize bir kararını net bir şekilde belli ediyorsun, artık zihnini kurcalayan o konu her ne ise netlik kazanıyor ve seni bir karar almaya itiyor. Bu aynı zamanda yakın çevrenle, belki varsa kardeşlerinle ilgili de sürüncemede olan, belirsiz bir konuyu netleştirebilir. Zihnin oldukça aktif olacak bu dolunay civarında, zira netleşme öncesi son süreç bu.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor ve Terazi dönemini fiilen başlatıyor, ay başında Merkür’ün kariyer evinde yaptığı mikserler seni daha net kararlar almaya doğru götürüyor bu süreçte sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Önümüzdeki 1 ay boyunca odağın kariyerin, toplumsal görünümün, hatta burada bir de yeni bir başlangıç işareti de var aslında, 26 Eylül’de gerçekleşecek Terazi yeni ayı sana kariyer konularında bazı yenilikler getirebilir, yeni adımlar isteyebilir, bir yeni gündem belirebilir, ancak meyvesini almak için Ekim’i beklemek daha tatlı. 29 Eylül’de Venüs de bu alana geliyor, aslında hem burada bir yeni ay, hem Venüs hem Güneş derken toplumsal görünüm evi de olduğu için burası, özellikle Eylül sonu – Ekim başı itibariyle bize medeni durumunla ilgili yeni bir haber de verebilirsin sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak :) 

Evet Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, kariyer konularına epey kafa yorduğun, zihnini de netleştirmek için adımlar attığın bir ay bekliyor seni. Umarım güzel haberlerle aydınlanır bu ay senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para konuları netlik kazanıyor Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Eylül ayına Venüs’ün 5 Eylül’de Başak burcuna giriş yapmasıyla başlıyoruz sevgili Kova ve Yükselen Kova. Hali hazırda Güneş de 23 Eylül’e kadar burada, bu da demek oluyor ki neredeyse ay boyunca odağın maddi konularda, para kaynaklarında, kredi, miras, nafaka gibi veya borç/alacak temalarını düzene sokmak gibi girişimlere odaklayacak seni. Şayet evli bir Yükselen Kova isen bu eşinin maddi konuları, kariyeri ile ilgili de bazı gelişmeler getirebilir, Venüs’ün buradan geçişi iyicil bir durum, belki bir delik kapanabilir, belki dışarıdan beklenmedik bir para geliri olabilir, o anlamda da tatlı bir süreç.

10 Eylül’de Merkür Terazi burcunda Retro hareketine başlıyor, 23 Eylül’e kadar şayet yurt dışı kaynaklı, uluslararası temalı, yabancı ülkelerle ilgili bazı durumların var ise veya eğitim, akademik konular, uzak seyahat planları gündemdeyse mini mini aksaklıklar getirebilir bu Merkür Retrosu (: İmza işleri karışabilir örneğin, seyahat planlarında aksaklıklar olabilir, bir de yeni eğitim planların varsa belki gecikmeler olabilir. Önemli imzalar için, önemli anlaşmalar için iyice düşünüp ölçüp tartman iyi olabilir sevgili Kova ve Yükselen Kova. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise Başak burcuna gerileyecek, bu da yine ay başından itibaren gündeminde olan para, maddi konular, krediler gibi temalarda bazı pürüzlere gebe bir hafta, bu konularla ilgili adım atarken çok dikkatli davranmanı öneririm, hatta mümkünse belki Ekim ayını beklemek biraz daha iyi de olabilir. Kariyer değişimi, yeni bir maddi kaynak gibi temalarda da Merkür ce-ee diyebilir tatlı olmayan sürprizleriyle :) Biraz rölantiyle geçirmek avantaj.

Yine 10 Eylül’de Balık burcunda yani senin kendi maddi kaynakların, para konuların, sahip olduklarını temsil eden evde bir dolunay var. Şayet sürüncemede olan bir ödeme, maddi konu, beklenen bir para, zam, maaş değişimi gibi bir konu varsa direkt olarak seni ilgilendiren, bu konularda bir netlik getirir Balık Dolunayı. İşin içinde para olunca iş, meslek, kariyer de tabii devreye giriyor, belki yeni bir kariyer yolu veya yeni bir para kaynağı elde etme düşüncesindeysen bunu da masaya net bir şekilde koyabilir bu dolunay.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor, önümüzdeki 1 ay boyunca senin 9. Ev konularını yani yurt dışı bağlantıları, uluslararası konular, yabancılar, kariyere dönüşebilecek eğitimler, ufkunu genişletecek bir yolculuk gibi temaları işaret eden evi aydınlatıyor. 9. Evin aydınlanması genel olarak güzeldir zaten, çünkü burası bizim inandığımız, iyimser olduğumuz taraflarımızı da anlatır. Üstelik buradan geçen güneşin bizi genişletecek yeni fırsatlara gebe bir de yeni ayı olacak bu temalarda. 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ay, yeni adımları, başlangıçları da gösteriyor bize biraz. Belki yeni bir eğitim süreci önümüzdeki dönemde sana kariyer olarak dönebilir, belki yapacağın bir anlaşma seni ileriye götürebilir, belki yayıncılık medya sektöründe isen seni parlatacak bir başlangıç gündeme gelebilir. 29 Eylül’den itibaren Venüs de burada seyahate başlıyor, biraz sıkışık başlayan ay, senin için güzel sonuçlanıyor aslında ve seni Ekim ayına oldukça keyifli gönderiyor. Tek dikkat edilmesi gereken konu Eylül bitmeden Merkür Retrosunun da bitmeyecek olması :) Kararlar alalım, üzerine düşünelim, güzel gelişmeleri takip edelim, hareket alanı Ekim ayının başı olsun :)

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, para konularında netlik, gelecek planlarında da güzel gelişmeler sunan keyifli bir ay Eylül senin için. Arada bir retromuz var ama olsun alıştık :) Umarım güzel haberler aldığın bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İlişkiler konusunda her şey netleşiyor Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Eylül ayına Venüs’ün 5 Eylül’de Başak burcuna girişiyle başlıyoruz sevgili Balık ve Yükselen Balık. 23 Eylül’e kadar Güneş de burada kendisine eşlik edecek, bu da demek oluyor ki sevgili Balık’cığım, 23’üne kadar odağın ilişkiler, aşk, ortaklıklar, ciddiye binen durumlar, neydik ne olduk konuları :) Tam karşıt evinde ilerleyen Güneş ve Merkür, ayın son haftasına kadar ilişkilerini gerçekten odağa getiriyor. Bekar bir yükselen Balık isen yeni bir ilişki gündeme gelebilir, ilişkisi olan veya evli bir yükselen Balık isen ilişkinizle ilgili önemli bir konuyu netleştirebilir, aranızda uzlaşabilirsiniz, buralardan geçen Venüs zaten tatlı diliyle işleri de tatlıya bağlar. Amaaa :) Bu ay yine buralarda Merkür de bir geri hareket yapacak :) İşte o zaman işler biraz karışıyor sevgili Balık.

10 Eylül’de Merkür Terazi burcunda Retro hareketine başlıyor, 23 Eylül’e kadar bu burçta, sonra da 2 Ekim’e kadar Başak burcunda gerileyecek. Terazi retrosunda para, maddi kaynaklar, özellikle dışarıdan elde edilen gelirler, kredi, miras konuları, borçlar – alacaklar, evli bir yükselen Balık isen eşinin kariyeri, maddi konuları ile ilgili temalarda işleri biraz yavaşlatıyor bu Merkür Retrosu. Yine konu para olunca tabii kariyer de söz konusu, yeni bir iş başlangıcı gibi veya iş değiştirme gibi temalar için çok doğru bir zaman olmayabilir bu Retro dönemi, hiç olmaz değil ama karar verirken çok objektif olamayabiliriz, zihin dalgın olabilir, doğru karar veremeyebiliriz, ondan ötürü biraz sakıncalı. 23 Eylül – 2 Ekim arasında ise Başak burcuna geriliyor, evlilik, ilişkiler, ortaklıklar biraz karışıyor bu süreçte :) Yanlış anlaşılmalar olabilir, bitmesi gereken bir ilişki süreci varsa Retro pek boş geçmez, eski ilişkiler, eşler kapı çalabilir, kafaları karıştırabilir ikili ilişkiler biraz. Yeni bir ortaklık için de Ekim ayını beklemek biraz daha avantajlı, zira çarşı karışıyor :)

Yine 10 Eylül’de bu ayın dolunayı olan Balık Dolunayı’na ev sahipliği yapıyorsun sevgili Balık ve Yükselen Balık, bu da kendinle ilgili büyük, önemli ve oldukça da net bir karar, durum veya haber vereceğinin işareti bize. Taşlar artık konu sen iken yerine oturuyor, hepimizin dikkatini çekecek ve odağımızı sana çevireceğimiz bir gündemin var bize vereceğin bu dolunay civarı. Dolunaylar zaten ilişki konularıyla da ilgilidir zira Güneş ve Ay karşı karşıya gelir, bir de bu dolunay senin 1. Evinde olunca 7. Evinin yani ilişkiler evinin de karşısına geçiyor, ilişkilerle de ilgili önemli bir kararın eşiğine gelebilirsin, tamam – devam kararı verebilirsin, sürüncemede olan bir flörtümsü konu ciddiye binebilir ya da temelli gidebilir :) Bu da alacağın tesirler arasında sevgili Balık ve Yükselen Balık.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor ve Terazi sezonunu açıyor, odağını ilişkilerinden maddi konulara taşıyor biraz. Veya aynı zamanda var olan bir ilişkiyi daha derin bir şekilde bağlamak, bir olmak gibi de bir gündem getirebilir bu geçiş, hemen arkasından bir yeni ay, bir de Venüs geçişi var zira :) Kaynaklar tümüyle birleşebilir, daha yoğun daha derin bir ilişkiye dönüşebilir özellikle ay sonu – Ekim başı dönemlerinde. 26 Eylül’de bu alanda bir yeni ay var, yepyeni bir ortak maddi kaynak, dışarıdan elde edilecek bir gelir, evli isen eşinin kariyeriyle ilgili bir yenilik, kendi maddi kaynaklarını genişletebileceğin yeni bir dış kaynak gibi konular gündeme gelebilir. 29 Eylül’den itibaren burada Venüs de seyahate başlayacak, Ekim sonuna kadar maddi kaynaklar ve derin, yoğun ilişkiler konusunda Venüs’ten destek görebilirsin.

Evet Sevgili Balık ve Yükselen Balık, ilişkiler ciddi ciddi mercek altında, sen de öyle :) Bize yepyeni kararlar bildirecek gibisin, umarım şahane haberlerini alırız bu ay.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ekim'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
41
36
15
15
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duygusal Panda

Akrep olarak onu söyleyim bu yıldan nefret ettim asla yüzüm gülmedi. Her ay da şöyle olucak böyle olucak diyorsunuz ya külliyen yalan -_-

Emre Crowley

Astrolojiden medet umarsan sen daha fazla hayal kırıklığına uğrarsın

Zeynep Yılmaz

İstediği gibi gelsin zaten Türkiye gibi bir yerde yaşam mücadelesi veriyoruz, olacak olan olur. bunlar bizi yıkamaz uleyn

Mastani

Güneş ve yükselen yorumlarım hep birbiriyle örtüşüyor ilginç. Umarım güzel bir ay olur, Eylül bize güzellik getirsin