Görüş Bildir
Haberler
Geçmişten Günümüze, Kliplerinde Sevgilisi ya da Eşiyle Boy Gösterip Şarkısının Anlamına Anlam Katan Ünlü İsimler

Geçmişten Günümüze, Kliplerinde Sevgilisi ya da Eşiyle Boy Gösterip Şarkısının Anlamına Anlam Katan Ünlü İsimler

Amy Santiago
22.10.2020 - 08:00

Sevdiğimiz şarkıların kliplerini de merakla izliyoruz hatta bazen klibe olan ilgimiz, şarkının bile önüne geçebiliyor. Bir de klip partneri gerçek sevgili ya da eş olursa tadından yenmiyor.

Kimileri çoktan ayrıldı kimisi dolu dizgin aşkını yaşamaya devam ediyor. İşte o klipler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ebru Gündeş ve o dönem aşk yaşadığı Uche'nin kamera karşısına geçtiği "Sen Allah'ın Bir Lütfusun" klibi.

Sarışın bebekleriyle, orta çağ temalı evlerinde, birbirlerinin elinden üzümler yedikleri, Uche'nin donuk bakışları ve Ebru Gündeş'in seksi pozlarıyla bezenmiş efsane klip. Sene 1998. 😎

👉 Klibin tamamı için.

2. Tarkan, "Beni Çok Sev" klibinde eşi Pınar Hanım'la yer almış ve aşk adamlığını bir kez daha gözler önüne sermişti.

Yakın zamanda ikinci kez babalık heyecanını tadacağını da tüm sevenleriyle paylaşan mega starımız, evliğinden beri bambaşka biri oldu çıktı. Siz ne dersiniz?😉

👉 Klibin tamamı için.

3. Hande Yener'e, "Alt Dudak" klibinde mazide kalan sevgilisi Ozan Öğüt eşlik etmişti.

Bir ayrılıp bir barışan çift en son evlilik teklifiyle taçlandırdıkları ilişkilerini nikah masasına taşıyacaktı ki 2016 senesinde Hande Yener'in Ozan Öğüt'ü terk ettiği haberi geldi.

👉Klibin tamamı için.

4. Demet Akalın'ın sektöre adım attığı ve "Senin Anan Güzel mi?" diyerek tavrını baştan koyduğu meşhur klibi ve o dönem sevgili olduğu İbrahim Kutluay.

Uzun ilişkilerini 2001 yılında noktalayan Demet Akalın ve İbrahim Kutluay, bu ayrılıktan bir yıl önce yani 2000 senesinde bu klipte beraber yer almışlardı.

👉 Klibin tamamı için.

5. Serdar Ortaç ve güzelliğiyle başka klip kızına ne hacet dedirten eşi Chloe'li klibi "Bana Göre Aşk".

2014 senesinde dünya evine giren Serdar Ortaç ve Chloe Ortaç, klipte de beraber yer alarak aşklarını gözler önüne tekrar sermişlerdi. Fakat onların birliktelikleri de sadece klipte kalanlardan oldu...

👉 Klibin tamamı için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seren Serengil ve "Tarihler Boyunca" şarkısının klibinde oynayan esmer sevgilisi Onur Barış!

Söz ve müziği Serdar Ortaç'a ait olan 'Tarihler Boyunca' şarkısı için sevgilisi Onur Barış'la kamera karşısına geçmişti Seren Serengil. Musa Aytun'la boşanmalarının ardından aşk defterini kapattığını söylese de Onur Barış'la yeni bir aşka yelken açmış, 2011 senesinde bu klipte beraber yer almışlardı. 2012 yılının ilk ayında ise bu beraberlik noktalanmıştı.

👉 Klibin tamamı için.

7. Rafet El Roman'ın "Direniyorum" klibinde, 2014 senesinde sevgililik süreçleri devam eden Ceren Kaplakarslan yer almıştı.

İkilinin gündemi epey meşgul eden ilişkilerinden geriye bu klip kaldı diyebiliriz. 2014 senesinde evlenen çift, 2016 yılında olaylı bir boşanma süreci yaşadılar.

👉 Klibin tamamı için.

8. Berkay'ın Dubai'de "Sen Varsın" isimli şarkısına o dönem ki sevgilisi, şimdi eşi olan esmer güzeli Özlem Katipoğlu'yla çektiği klibi.

2015 senesinde yayınlanan klip döneminde ikili henüz sevgiliydi. Bir sene sonra dünya evine girdiler ve şimdi iki bebişleri var. 😊

👉 Klibin tamamı için.

9. Sosyal medya fenomenliğinden müzik sektörüne transfer olan Banu Parlak da "Yana Yana" klibinde eşiyle boy göstermeyi tercih etmişti.

Sosyal medya hesabında paylaştığı videolarla fenomen olan ve şansını müzik sektörüne taşımayı tercih eden isim Banu Parlak klibinde eşiyle yer aldı. Banu Parlakeşi Okan Öztürk ile ihanet yüzünden hamileliğin ilk aylarında yollarını ayırdı. 

👉 Klibin tamamı için.

10. Demet Akalın'ın "Nasip Değilmiş" klibinde yer alan Okan Kurt ve 'Enişte sen hayırdır ya.' dedirten senaryo...

Özcan Deniz'in unutulmaz şarkısı Nasip Değilmiş'i bir de Demet Akalın'dan dinledik. Klipte eşi Okan Kurt ve Özlem Yıldız da yer aldı. Karısı azıcık ihmal edince kendini küçük bir kaçamağın kollarında bulan adamı izledik. Klipte bile olsa sana hiç yakışmadı enişte!!! 😜

👉 Klibin tamamı için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hande Yener ve 2007 senesinde sayesinde tanıdığımız "Romeo"su Kadir Doğulu!

Hande Yener'in sevgilisi olarak tanıdığımız Kadir Doğulu, 2007 senesinde sevgilisinin klibinde de yer almıştı. 2010 yılında yolları dostça ayrıldı ikilinin.

👉 Klibin tamamı için.

12. Kaan Tangöze ve ahirete kalan büyük sevdası, dünyalar güzeli Ahu Paşakay'lı klibi "Köprüaltı".

1995 Türkiye Güzeli Ahu Paşakay, Kaan Tangöze ile sevgiliydi ve Köprüaltı kliplerinde de yer almıştı. Kaan Tangöze, Bal dediği,  2002 senesinde intihar ederek hayatını kaybeden sevgilisi Ahu Paşakay'ı şarkılarında yaşatmaya devam etti.

👉 Klibin tamamı için.

13. Seda Sayan ve Nihat Doğan'ın "Allah'ına Kurban Yarim" şarkısının atarlı giderli klibi...

2005-2007 yılları arasında epey sansasyonel bir aşk yaşayan ve yıllar sonra aralarındaki buzları eritip dost kaldıklarını açıklayan ikilinin bu klibi hatıralarda kaldı. 🙄

👉 Klibin tamamı için.

14. Sinan Akçıl'ın Mucize klibinde aşkını haykırdığı sevgilisi Burcu Kıratlı klipte bizzat yer almıştı.

14. Sinan Akçıl'ın Mucize klibinde aşkını haykırdığı sevgilisi Burcu Kıratlı klipte bizzat yer almıştı.

Fakat ikili çok kez ayrılıp barıştı, hatta evlenip boşandı. Son olarak ikili yine yollarını ayırdı ama ilerde ne olur bilemeyiz. 

Klibin tamamı için

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
11
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın