article/comments
article/share
Haberler
Gazoz Almaya Gitti, Milyoner Oldu: 2 Ay Boyunca Cüzdanında Taşıdığı Bileti Unutmuş

Gazoz Almaya Gitti, Milyoner Oldu: 2 Ay Boyunca Cüzdanında Taşıdığı Bileti Unutmuş

google-g-white cross-white onedio-o-white
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin plus-blue

Bir gazoz almak için girdiği markette hayatı değişti. ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan 54 yaşındaki Michael Vander Lugt, yaklaşık iki aydır cüzdanında taşıdığı piyango biletinin 1 milyon dolar kazandığını tesadüfen öğrendi.

Ödül, Türk lirasıyla yaklaşık 49,8 milyon liraya denk geliyor. Üstelik her şey, kasada nakit parasının yetmemesiyle başladı!

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Kasada parası yetmeyince biletleri uzattı

Kasada parası yetmeyince biletleri uzattı

Vander Lugt, Michigan'ın Wyoming kentindeki bir markete gazoz almak için uğradı. Kasaya geldiğinde yanında yeterli nakit olmadığını fark etti. Kartını kullanmak yerine cüzdanındaki birkaç Powerball biletini kasiyere verdi, çünkü bu biletlerle en azından birkaç dolar kazandığını biliyordu.

Kasiyer biletleri tek tek okuttu. Biletlerden biri için ekranda farklı bir uyarı çıktı: Ödülün piyango ofisinden alınması gerekiyordu.

Numaraları görünce kendinden geçti

Numaraları görünce kendinden geçti

Vander Lugt arabasına dönünce o çekilişin sonuçlarına baktı. 8 Ağustos'taki Powerball çekilişinde çıkan beş beyaz topun numaralarını (05-09-35-54-63) eksiksiz tutturmuştu.

Michigan Piyangosu'na konuşan Vander Lugt, numaraları görür görmez kendini kaybettiğini anlattı. Kazanan bileti neredeyse iki ay boyunca cüzdanında taşıdığına hâlâ inanamadığını da ekledi.

Talihli, ödülünü almak için piyango merkezine gitti. Parayla önce evinin kalan kredisini kapatmayı, geri kalanını da yatırıma yönlendirmeyi planlıyor.

Siz siz olun, ara ara cüzdanınızı kontrol edin...

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
2022 yılında Ege Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü'nden mezun oldum. Öğrencilik hayatımda pek çok yabancı kaynaktan çeviriler yaptım. İş hayatımda da farklı alanlarda tercümanlık ve metin yazarlığı yaptım. 2022 yılından beri Onedio'da çalışıyorum. Yaşam kategorisinde içerikler üretiyorum. Yabancı kaynaklardan güncel içerikleri çeviriyor, astroloji gündemini, genel kültür alanında ilgi çekici konuları ve seyahat haberlerini okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın