Görüş Bildir
Haberler
Gaziantep'te, Gençlerbirliği Farkı

Gaziantep'te, Gençlerbirliği Farkı

Enver K.
03.05.2015 - 17:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor ile Gençlerbirliği karşılaştı. Gaziantep Kamil Ocak Stadında Deniz Ateş Bitnel'in yönettiği karşılaşmayı Gençlerbirliği 3-0 kazandı.

Her iki takımında pozisyon olarak rahat olduğu karşılaşma düşük tempoda oynandı. İlk yarının ilk ve tek en ciddi pozisyonu 44. dakikada Gaziantep'ten geldi. Ahmet Çalık'ın hatasında topu kapan Muhammet Demir, ceza sahası yayına kadar sürdüğü topa attığı şut direkten döndü.

Karşılaşmada ikinci yarı ilk yarının aksine daha çok pozisyonlara sahne oldu. Ev sahibi Gaziantepspor, Başkent ekibi karşısında bulduğu pozisyonları cömertçe harcarken, Gençlerbirliği maçın 61. dakikasında girdiği ilk pozisyonu gol yaparak deplasmanda 1-0 öne geçti. Stancu'nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Mervan Çelik, fırsatçı oyuncu kimliğini iyi konuşturdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu golden yedi dakika sonra maçın 68. dakikasında Alexander Hleb, Gençlerbirliğini 2-0 öne geçiren golü attı. Beklenmedik şekilde üst üstte yediği iki golle şok olan Gaziantepspor, 76. dakikada Bogdan Stancu'nun golüne engel olamadı ve 15 dakikada yediği 3 golle bir anda 3-0 mağlup duruma düştü. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençlerbirliği, Antep deplasmanından 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Gençlerbirliği, aldığı bu galibiyetle puanını 39'a yükselterek sekizinci sıraya yükselirken, Gaziantepspor ise 35 puanla 11. sırada yer alıyor.

LİG TV

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/gaziant...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın