Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones'un 8 Sezon Süren Tarihinde İzleyen Herkesin Aklına Kazınan 15 Seks Sahnesi

etiket Game of Thrones'un 8 Sezon Süren Tarihinde İzleyen Herkesin Aklına Kazınan 15 Seks Sahnesi

bathsheba
03.05.2019 - 00:58

Sizler için Marie Claire'den derlediğimiz bu içerikte, Game of Thrones tarihinde en çok hafızalara kazınan seks sahneleri yer alıyor. Buyurun bakalım...

Kaynak: https://www.marieclaire.com/culture/n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Sam ve Gilly

Bu dizi tarihindeki en ateşli sahne olmayabilir ama hepimizin gönüllerinde taht kurmuş Sam için çok özel bir andı.

14. Daenerys ve Jon Snow

Jon ve Dany'nin ilişkisi geçtiğimiz sezon en çok beklediğimiz andı fakat o sevişme sahneleri izleyicileri çok da memnun etmedi. Özellikle de hala ve yeğen olduklarını bilenler için biraz iğrendirici bir an oldu ama yine de listemizde olmayı hak ediyorlar.

13. Cersei ve Jaime

Dizinin ilk sezonunda hepimiz Cersei ve Jaime'nin ensest ilişkisine şahit olduk. Kardeş olduklarını bir an için unutalım, açık olmak gerekirse dizideki ateşli seks sahnelerinden bir tanesiydi.

12. Tyrion ve Ros

Bu çok ekrana kitleyen bir an değildi ama iki karakteri de tanımamızı sağlayan bir sahneydi.

11. Stannis ve Melisandre

Game of Thrones garip bir seks sahnesini nasıl insanların aklına kazıyacağını biliyor. Stannis ve Melisandre'nin savaşın ortasında bir haritanın üzerindeki seks sahnesi bütün izleyicileri ekrana kitledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Daenerys ve hizmetçisi

Drogo ile olan ilişkisinde saygı bekleyen Dany, bunun için hizmetçisinden ders aldı. Ama o an herkesin aklına kazınan cümle şuydu: 'Erkekler daha önce hiç sahip olmadıkları şeyleri ister. Ona bunu hissettir Khaleesi.'

9. Pod ve genelev

Tyrion, Pod'un ilk seks deneyimi için bütün genelevi kiralamıştı. Fakat Pod'un o içten davranışları o an herkesin kalbini çalmıştı.

8. Daenerys ve Daario

Dany'nin Drogo'nun ölümünü atlatması oldukça uzun sürdü ama atlattığı an gerçekten ateşliydi.

7. Tyrion ve Shae

Tyrion ve Shae arasındaki çekimi görmemek de imkansızdı...

6. Missandei ve Grey Worm

Bu sahne hem çok uzun süre beklendi hem de iki karakterin arasındaki umutsuz çekimin bir sonucuydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Loras ve Renly

Game of Thrones'da erkek çıplaklığını kadınlarınki kadar görmedik fakat Loras ve Renly arasındaki gibi birçok gay sahnesi mevcuttu.

4. Robb ve Talisa

Robb ve Talisa'nın seks sahnesi de izleyicilerin hafızalarından çıkmayan sahnelerden bir tanesi. Jon ve Ygritte arasındaki cinsel çekimi bu ikili için de söyleyebiliriz.

3. Oberyn, Ellaria, Olyvar ve iki kadın

Pod için üzgünüz ama Game of Thrones'un en çok konuşulan seks partisi sahnesi buydu.

2. Jon ve Ygritte

Ygritte Jon Snow'un hiçbir şey bilmediğini düşünse de, Jon bir kadını oral seks ile nasıl mutlu edeceğini bu sahne ile herkese gösterdi.

1. Daenerys ve Khal Drogo

Bu sahne Dany'nin, Drogo ile olan cinsel ilişkisinde kontrolü ele aldığı andı. Ve Game of Thrones'un en unutulmaz seks sahnesi olduğu gerçeğini de söylemeden geçemeyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Arya ve Gendry

Arya geçtiğimiz hafta hepimizi şoka uğratmıştı. Bazıları bu sahneyi beğenirken, bazıları iğrendiğini dile getirdi. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
78
54
44
29
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seda Bal

Dany maşallah hiçkimseyi boş geçmemiş

KenNoKage

Onedio Yayın İlkeleri: İçeriklerimizin ve haberlerimizin, toplumun milli ve manevi değerlerine ve aile yapısına aykırı olmamasına dikkat ederiz. Toplumun en... Devamını Gör

Viyol10sel

dayı senin burda ne işin var Ahsentv'yi aç, havuz medya kanallarina sitelerine uğra onlar milliyetcilik ve din pompalayarak kitleleri yönetiyor, orda vatanı ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Uyumsuz çiftler. Biçoğu mide bulandırıcı. Böyle dizi filmlerde aralarında bi çekim göremediğim, bunlar sevişse de rahatlasak diyemediğim çiftlerin sevişmesi ... Devamını Gör