Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S4'ün Lollipop'lu Videosu Çıktı

Galaxy S4'ün Lollipop'lu Videosu Çıktı

ATKN
07.11.2014 - 15:55

Samsung Galaxy S5 ile aynı arayüzle Android 5.0 Lollipop sürümüne güncellenecek olan Galaxy S4 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Karşınızda Lollipop kurulu Galaxy S4!

Google 'ın yeni Android sürümü Android 5.0 Lollipop 'un imaj dosyalarını AOSP'ye vermesiyle beraber, final yazılım üzerinden güncelleştirme işlemlerine başlayan üreticiler, güncelleme gelecek modellerle ilgili haberlerin sızmasına ön ayak oluyorlar.

Sony , geçtiğimiz gün burada Android 5.0 Lollipop 'un AOSP sürümünü Xperia Z1 , Z2 ve Z3 modellerinde çalıştırmış ve güncelleme üzerinde çalışılıyor görüntüsü vererek, kullanıcılarına servis etmişti.

Samsung tarafında ise Galaxy S5 ile Galaxy Note 4 'e 2014 sonlarında hızlı bir şekilde Lollipop güncellemesi geleceği, sonraki adımda ise Galaxy S4 'e ve Galaxy Note 3 'e aynı güncellemenin geleceği yönündeydi.

Galaxy S5 ile benzer bir görünüme kavuşacak olan Galaxy S4 'ün, Android 5.0 Lollipop güncellemesinin kurulu bir sürümü, Sammobile tarafından videoya alındı.

Özellikle yenilenen TouchWiz arayüzünün epey hızlandığını ve görsel kalite olarak epey ileriye gittiğini görüyoruz. Bu noktada Galaxy S4 kullanıcıları, Lollipop ile beraber neredeyse yeni bir telefon deneyimine ulaşacaklar gibi gözüküyor.

Dilerseniz Sammobile'ın hazırladığı Android 5.0 Lollipop yüklü Galaxy S4 videosuyla sizleri başbaşa bırakalım.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/galaxy-s4un-lo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0