Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Burak Yılmaz, Trabzon'da Sahada

Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Burak Yılmaz, Trabzon'da Sahada

Batuhan
07.04.2015 - 14:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakatlığı nedeniyle Bordo-Mavili takımla oynanacak olan maça yetişmesi zor gözüken Kral, lige bir hafta ara verilince rahat nefes aldı. Burak, zorlu randevuda forma giyebilecek

Sahasında Karabük’ü 4-2 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atan Galatasaray’da keyifler yerinde. Adım adım zafere ilerleyen Sarı-Kırmızılı takımda Burak Yılmaz sevinci de ayrı yaşanıyor. Hollanda ile oynanan maçta sakatlanan ve Karabük karşısında forma giyemeyen Burak’ın bu hafta oynanması gereken Trabzon maçına yetişmesi zor görünüyordu. Ancak F.Bahçe’ye yapılan hain saldırı sonrası liglerin bir hafta ertelenmesiyle Burak Yılmaz’a da gün doğdu. Kral’ın böylece Avni Aker’de oynanacak bu önemli maçta formasına kavuşacağı öğrenildi.

SEMİH DE OYNAYABİLİR

Uzun süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen ve kondisyon açığını kapatmaya çalışan Semih Kaya’nın da alınan bu erteleme kararı ile Trabzon deplasmanına yetişme umudu belirdi. Tecrübeli savunma oyuncusu hakkındaki son kararı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği kaydedildi. Belinden geçirdiği ameliyat sonrası çalışmalara başlayan ve hızla iyileşen Brezilyalı yıldız Felipe Melo’nun ise bu iki haftada önemli bir mesafe katetmesinin beklendiği ancak riske edilmeyeceği bildirildi.

HTSPOR

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0