Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Hisse Gerilimi

Galatasaray'da Hisse Gerilimi

Enver K.
19.02.2015 - 10:08 Son Güncelleme: 19.02.2015 - 10:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

G.Saray hisselerinin düşük seyrettiğini ve mayıs ayının beklenmesi gerektiğini savunan bazı yöneticiler, 'Şampiyon olup, öyle satalım' görüşünü dile getirdi

Oyuncu ların ücretlerini ödemekte zorlanan ve sıcak paraya ihtiyaç duyan Galatasaray'da yapılması planlanan hisse senedi satışı yönetimde kriz yaşanmasına yol açtı. Yönetimin çoğunluğu hisse satışını istemiyor. Başkan Duygun Yarsuvat, pazartesi günü yapılacak olan divan toplantısında hisse satışını anlatacak. Ancak yöneticiler başkanın bu tutumundan oldukça rahatsız. Galatasaray Sportif A.Ş.'nin İMKB kotasyonunda bulunan B grubu hisselerinin satışından 22 milyon euro'luk nakit akışı bekleyen Yarsuvat'a yöneticiler, 'Efendim piyasa zaten düşük. Bizim hisselerimiz de düşük seyrediyor. Şimdi satışa çıkarırsak bir de alıcı bulamazsak istediğimiz nakit akışını bulamayabiliriz' dedi. 

Kulübün payı azalacak 

Hisse satışının şimdi yapılmasını doğru bulmayan kulübün zarar edeceğini savunan isimler, 'Mayıs ayını bekleyelim, şampiyon olup öyle satarız. Böylece beklenen gelirin üzerine dahi çıkma şansımız olabilir' ifadelerini kullandı. SPK'nın ay sonunda Galatasaray ile ilgili hisse satışı yasağı kalkıyor ve kulübün elinde tuttuğu hisselerin yüzde 14'ünün satılması düşünülüyor. Bu satış gerçekleşirse kulübün yüzde 69 olan hisseleri yüzde 55'e düşecek. Sportif AŞ'de de rahatsızlık sürüyor. Sportif AŞ yönetimi de satışa karşı çıkıyor. Öte yandan pazartesi günü yapılacak Divan Kurulu Toplantı'sında da üyelerden bu konuyla ilgili sert eleştirilerin gelebileceği belirtiliyor. 

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/galatasaray...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın