Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray UEFA'da Tur Peşinde! Galatasaray Barcelona Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman?

Galatasaray UEFA'da Tur Peşinde! Galatasaray Barcelona Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, Barcelona maçına kilitlenmiş durumda. İlk maçta deplasmanda 0-0 tamamlanan eşleşmenin ikinci ayağı İstanbul’da oynanacak. Dün oynadığı Beşiktaş derbisini de 2-1 kazanan Galatasaray’da, Barcelona maçı ile ilgili iddialılar açıklamalar üst üste geldi. Biletleri kısa sürede tükenen Galatasaray Barcelona maçı ile ilgili araştırmalar şimdiden yapılmaya başlandı. Peki, Galatasaray Barcelona maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda? İşte kritik maç öncesi tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu eşleşmesinde Galatasaray, ilk maçta çok iyi bir oyunla Barcelona ile deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. UEFA, bu seneki turnuvalarda deplasman golü kuralını kaldırdı. Temsilcimiz Galatasaray, her türlü galibiyette üst tura yükselecek. Beraberlikte ise mücadelede uzatmaya gidecek. Galatasaray, 90 dakika sonunda mağlup olursa ise elenecek.

Kerem Aktürkoğlu: Gerekeni Yapacağız!

Kerem Aktürkoğlu: Gerekeni Yapacağız!

Galatasaray’ın derbi zaferinin mimarlarından olan ve karşılaşmada iki gol birden atan Kerem Aktürkoğlu, Barcelona maçı için de iddialı konuştu.

Kerem Aktürkoğlu, merakla beklenen Galatasaray Barcelona maçı ile ilgili şunları söyledi;

Kaleye yakın olmayı çok seviyorum. İnşallah bundan sonra üzerine koyarak devam ederim. Söylenenler gurur verici. Barcelona maçı geride kaldı ve Beşiktaş maçını düşünmüştüm. Çok şükür güzel geçti ve kazandık. Şimdi Barcelona maçına odaklanacağım. Perşembe günü taraftarlarla birlikte Barcelona'ya gerekeni yapacağız.

Galatasaray Barcelona Maçı Ne Zaman, Hangi Gün?

Galatasaray Barcelona Maçı Ne Zaman, Hangi Gün?

Galatasaray’ın Avrupa’daki Barcelona ile kritik karşılaşması 17 Mart Perşembe günü oynanacak ve karşılaşma 20.45’te başlayacak.

Galatasaray Barcelona mücadelesi, EXXEN ekranlarından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Belli Oldu

Maçın Hakemi Belli Oldu

Galatasaray ile Barcelona arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Son Turu rövanş mücadelesini İtalyan hakem Daniele Orsata yönetecek.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın