Görüş Bildir
Haberler
EXXEN Aylık Üyelik Ücreti Ne Kadar, Kaç TL? EXXEN’e Nasıl Üye Olunur?

EXXEN Aylık Üyelik Ücreti Ne Kadar, Kaç TL? EXXEN’e Nasıl Üye Olunur?

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nin yeni yayıncısı oldu. Ayrıca içinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi ve programlar da bulunan EXXEN üyeliğinin kaç TL olduğu merak ediliyor. Peki, Exxen üyelik fiyatı ne kadar? İşte Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen için oluşturulan üyelik paketleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk dizi tarihinin fenomen dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle 3 Eylül’de EXXEN2’de başlayacak. Ayrıca Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ise UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edeceği sezonda maçlar EXXEN’den yayınlanacak. İşte EXXEN aylık ücretleri ve EXXEN üyeli tarifi…

EXXEN AYLIK ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 TL ücret gerekiyor. Reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 TL ücreti var.

Yıllık olarak reklamlı içerik ise 99.90 TL. Yıllık reklamsız üyelik ise 199.90 TL.

EXXEN ÜYELİĞİ NASIL YAPILIR?

EXXEN kullanımı için üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresinden hesap oluşturulabilir.

Üyelik çeşitlerini ve Exxen abonelik ücretlerini exxen.com sitesindeki Üye Ol sayfasında veya EXXEN içerisindeki Üyelik sekmesinde bulabilirsiniz. Aynı şekilde Üyelik İptal Koşullarını da Üye Ol sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

Exxen üyelik ücreti, faturalandırma ve ödeme koşulları üyelik türüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın