Görüş Bildir
Haberler
FOX TV'nin Sevilen Dizisinden Hayranlarını Üzen Haber! Final Yapan Diziler Arasına Katılıyor...

FOX TV'nin Sevilen Dizisinden Hayranlarını Üzen Haber! Final Yapan Diziler Arasına Katılıyor...

Müge Kakşi
17.02.2022 - 20:09

Yeni sezonda kanallar adeta yeni dizi yarışı içerisine girdi. Birçok dizi reyting kurbanı olup ekranlara veda ederken yerleri yeni projelerle kısa sürede doluyor. FOX TV'nin de bu sezon pek çok dizisi ekranlara veda etti. En son gelen haberlerden biride Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin finaliyle ilgili oldu. İşte Evlilik Hakkında Her Şey finaline dair tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV yeni sezona 11 dizi projesiyle girerken 7'si erken final kararı alarak talihsizlik yaşadı. FOX'un final yapan dizileri arasında Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir, Elkızı ve son olarak da Kanunsuz Topraklar var. Final yapan diziler kervanına bir dizi daha eklendi. MedyaRadar'ın haberine göre Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için de final kararı çıktı. İşte detaylar...

Evlilik Hakkında Her Şey Final Yapacak

Evlilik Hakkında Her Şey Final Yapacak

FOX TV'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'den final kararı çıktı. Haluk Bilginer’li Baba dizisinin de her Salı akşamı ekrana gelecek olması, reytinglerde ilk beşte yer alamayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de Mart ayında final yapacağı iddialarını gündeme taşıdı.

The Split dizisinden uyarlanan dizide erken final nedeniyle zaman atlaması da yaşanacak. Bundan dolayı dizide birçok ayrılık olacak. Projenin başarılı performansıyla beğeni toplayan başrol oyuncularından Yiğit Kirazcı’nın hikâyedeki rolünün de bittiği öğrenildi. Kirazcı önümüzdeki bölümlerde sevilen diziden ayrılacak.

Ardından Son Nefesime Kadar Geliyor

Ardından Son Nefesime Kadar Geliyor

Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey için final kararı aldığı iddiasının kulislerde konuşulmasının ardından yeni bir dizi için de çalışma başlattığı ortaya çıktı. Ayrıca Fox TV, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için final kararı almasının ardından Son Nefesime Kadar dizisini de seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yeni dizisiyle reyting listelerindeki iddiasını sürdürmeyi hedefleyen Fox TV’nin halen devam eden dizileriyse şöyle: Mahkum, Yasak Elma, Aşk Mantık İntikam ve Evlilik Hakkında Her Şey.

Kaynak: MedyaRadar

İlgili Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rastgele biri

boş içerik