Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Hayranlarını Üzen Haber! Başrol Oyuncusu Veda Ediyor...

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Hayranlarını Üzen Haber! Başrol Oyuncusu Veda Ediyor...

GNS
16.02.2022 - 23:27

FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey, başarılı oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile, beklenmedik çıkış yakalan yapımlar arasında yerini alıyor. MF Yapım tarafından üstlenilen dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya gibi isimler yer alıyor. Yeni bölümle birlikte kadroya dahil olan Barış Kılıç ise senaryoyu bambaşka bir yere taşımaya hazırlanıyor. Entrikanın son bulmadığı dizide başrol oyuncularından birinin ekibe veda edeceği öğrenildi. Peki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden kim ayrılıyor? Hangi başrol oyuncusu diziye veda ediyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayın hayatına 21 Eylül 2021'de FOX TV'de başlayan MF Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, sezonda iyi çıkış yakalayanlar arasında yerini alıyor. Farklı konusunun yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerinden birinin ekipten ayrılacağı öğrenildi. Tv100'de yer alan habere göre Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde şaşkına çeviren bir ayrılık yaşanacak. İşte detaylar...

Evlilik Hakkında Her Şey'de Oyuncu Değişikliği

Evlilik Hakkında Her Şey'de Oyuncu Değişikliği

Son bölümde Evlilik Hakkında Her Şey dizi kadrosuna dahil olduğu öğrenilen yakışıklı oyuncu Barış Kılıç'ın, konuk oyuncu olmadığı ve ekipte yerinin kalıcı olduğu öğrenildi. Kılıç'ın senaryoya dahil olması olası bir değişikliğin habercisi olarak yorumlandı.

Senaryoda Zaman Atlaması Olacak

Senaryoda Zaman Atlaması Olacak

Medyada yer alan konuşmalar doğrultusunda yabancı dizi The Split'ten uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizi senaryosunda zaman atlaması yaşanacak. İleriye dönük güncellenen senaryo dolayısıyla bazı oyuncular diziye veda edecek.

Yiğit Kirazcı Diziden Ayrılacak

Yiğit Kirazcı Diziden Ayrılacak

Başrol oyuncularından Yiğit Kirazcı'nın senaryoda artık rolünün sona erdiği öğrenildi. Buna göre Yiğit Kirazcı'nın önümüzdeki bölümlerde diziye veda etmesi bekleniyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın