Görüş Bildir
Haberler
Flaş Flaş Flaş! Şok Eden Son Dakika Haberleri ile Burçların Yaptıkları Akıl Almaz Şeyler!

etiket Flaş Flaş Flaş! Şok Eden Son Dakika Haberleri ile Burçların Yaptıkları Akıl Almaz Şeyler!

Yurdun dört bir yanından gelen haberler şok etkisi yaratmaya devam ediyor.

Kendilerinden hiç beklenmedik şeyler yapan bu burçlara inanamayacaksınız. 'Yok artık' diyeceksiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öyle bir tepki verdi ki...

1. Öyle bir tepki verdi ki...

Tüm gün müşteri hizmetleri ile tartıştıktan sonra bir de iş arkadaşının 'artisliğine' maruz kalan Koç, herkesi şok ederek derin bir nefes aldı ve 'la havle' dedikten sonra, 'neyse abi, işine baksın herkes' diyerek konuyu kapattı. Bu milyonda bir gerçekleşen olay hakkında bilgi almak için Koç'a soru soran gazetecilerin ise kameralarının kırıldığı bildirildi. 

Kısa süren fakat büyüleyici bir etkiye sahip bir an olduğu anlatılıyor!

2. Boğa'nın bunu nasıl yapabildiğine kimse akıl sır erdiremiyor!

2. Boğa'nın bunu nasıl yapabildiğine kimse akıl sır erdiremiyor!

Yarın ne yapacağını düşünmeden, kimseye haber vermeden, en sevdiği eşyalarını ve evini barkını geride bırakarak giden Boğa'nın ardından dostları 'kulaklıklarını bile almamış! Böyle bir şey olabilir mi?!' diye şaşkınlıklarını belirttiler. Boğa'nın en geç iki gün içerisinde evinin rahatını özleyip geri döneceğini düşünenler ise şimdiden ona hoşgeldin hediyesi olarak kek, kurabiye hazırlamaya başladılar bile!

Boğa'nın fazla uzaklaşamayacağı, en fazla bir otobüs yolculuğuna katlanabileceği ve geri döneceği ihtimali güçlü görünüyor.

3. Akıl almaz olay!

3. Akıl almaz olay!

İkizler burcu bu sabah itibariyle dolandırıldığını söyleyerek karakola gittiğinde uzun süre kimseyi ikna edemedi. Uzun soruşturmalardan sonra İkizler'in gerçekten dolandırıldığına ikna olan polis memurları derhal sıkı bir arama emri çıkarttılar.

İkizler burcunu bile dolandırabilecek bir insanın, topluma büyük tehlike arz ettiği söyleniyor. 

Yapılan soruşturmanın ardından, İkizler burcu sağlık kontrolüne gönderildi. Bir İkizler'in dolandırılmasının imkansıza yakın olduğunu açıklayan doktorlar, kafasına sert bir cisimle vurulmuş olma ihtimalini göz önünde bulunduruyorlar.

4. Yurt genelinde bayram havası!

4. Yurt genelinde bayram havası!

Yengeç, kendisini tam 21 yıl önce 'sen daha iyilerine layıksın' diyerek terk eden 4 aylık sevgilisini bugün itibari ile unuttuğunu açıkladı. Artık hayatında yeni bir sayfa açma vaktinin geldiğini söyleyen Yengeç'e tebrik ve destek mesajları yağıyor. Yıllardır sponsorluğunu yapan kağıt mendil firması ise anlaşmalarını sonlandırdıklarını açıkladı.

Yengeç'in bu sabah evinin önündeki çöpe bolca Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe cd'si attığı görüldü.

5. Dünyanın sonu gelmiş olmalı!

5. Dünyanın sonu gelmiş olmalı!

Bugün terfi alan ve yönetici pozisyonuna getirilen Aslan, bunu 'benden daha çok hakeden arkadaşlar var, onlar benden daha iyi' diyerek reddetti. Bu akıl almaz tepki karşısında iş arkadaşları derhal Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine ulaşarak yardım talep ettiler. Aynı şekilde alarma geçen polis de, Aslan'ın bazı örgütlerin tehditi altında olabileceği ihtimalini araştırıyorlar. 

Hastaneye yatırılan Aslan'ın günde iki saat ayna karşısında 'kim olduğunu hatırlama' terapisi gördüğü açıklandı. 

Derhal sağlığına kavuşmasını ve 'İşte bu be!!!' diyerek yönetici pozisyonuna geçmesini temenni ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Böylesi görülmedi: Boş veren Başak!

6. Böylesi görülmedi: Boş veren Başak!

Bugün İstanbul sokaklarında adeta milyonda bir görülebilecek bir doğa olayı gerçekleşti. Telefonda konuşan bir Başak 'Bana ne be! Ne haliniz varsa görün! Umrumda değil!' dedi. 

Hiçbir eleştiri yapmayan, tavsiye vermeyen ve azarlamayan Başak'ın gerçekten de boş verdiği ve artık kimsenin derdini kendine dert edilmediği anlaşılınca, yurdu panik kapladı. Başakların toplu greve gitmesinden korkan Başbakanımız, bir açıklama yaparak kamuda çalışan Başakların yıllık izinlerine bir hafta daha ekleneceğini belirterek yüreklere su serpti.

7. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz!

7. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz!

Terazi bu sabah giyeceklerine ve yiyeceklerine hızlıca karar vererek güne şaşırtıcı ve ilgi çekici giriş yapmıştı. Günün ilerleyen saatlerinde ise arkadaşlarının 'nerede yemek yesek' sorusuna, 'siz bilirsiniz ya bana fark etmez' demek yerine 'ben bir mekan biliyorum, kalkın oraya gidiyoruz!' cevabı veren Terazi herkesi şok etti. 

Hayatta her şeyin mümkün olduğunun kanıtı niyetinde olan bu hareketi kameralar ölümsüzleştirdi. Sevgilisinden ayrılıp ayrılamayacağına karar veremeyeceği zamanlar geldiğinde Terazi'ye izletilecek olan bu büyülü ve kararlı anlar Youtube'da en çok izlenen videolar arasına girdi.

8. Bunu da gördük!

8. Bunu da gördük!

İlkokulda kendisini öğretmene ispiyonlayan arkadaşını affettiğini açıklayan Akrep, tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Bir gün affedilebilecekleri umuduyla yaşayan tüm Akrep mağdurları, 'biz inanıyorduk! Gün gelecek affedileceğiz diyorduk!' açıklamasını yaparak, affedilecekleri günü daha büyük bir şevkle bekleyeceklerini söylediler. 

İlkokul arkadaşı ise 'yıllardır her gece rüyama kabuslarıma girerdi, bir keresinde karabasan olarak gördüğüm dahi oldu. Yolda karşılaşacağız endişesinden anksiyete ve panik atak hastası oldum. Defalarca özür dilemiştim, kısmet bugüneymiş' diyerek duygularını paylaştı.

Akrep ise affettiğini açıkladıktan sonra ortadan kayboldu.

9. "Ben biliyordum, söylemiştim" bile demedi!

9. "Ben biliyordum, söylemiştim" bile demedi!

Tüm gün gerek İnternet üzerinden, gerek de arkadaş ortamında herhangi bir şekilde konuşulan konular hakkında hiçbir şekilde fikrini belirtmeyen Yay, şüphe çekti. Belediye başkanının istifasına bile yorum yapmayan, mizah üretmeyen Yay'ın sağlığından endişe eden dostları felsefi konular açarak inanç-din tartışması dahi başlattılar lakin Yay sadece 'ne bileyim abi' demekle yetindi. 

Bunun hayra alamet olmadığını düşünen polisler ise Yay'ı ajanlık şüphesi ile hala göz altında tutuyorlar.

10. Olacak iş değil!

10. Olacak iş değil!

Oğlak bugün iş arkadaşlarına 'size güveniyorum, benim kontrol etmeme gerek yok, bensiz de halledersiniz o işi' dedi. Uzun süre şaka yaptığını düşünen iş arkadaşları ise tedirginlik içerisinde çalışmak zorunda kaldılar. Haftanın önceki günlerinde de bir arkadaşı adına kredi kefili olduğu öğrenilen Oğlak, şaşırtmaya devam ediyor. Ülke Oğlak'ın da artık güvenmeyi öğrendiğine inananlar ve hala bir şeylerin peşinde olduğunu iddia edenler olarak ikiye ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nefesler tutuldu!

11. Nefesler tutuldu!

İki yıl önce aşık olduğunu açıklayarak tüm ülkeyi şok eden Kova, bugün itibariyle uzun süreli ilişkisinin hala devam ettiğini ve mutlu olduğunu söyleyerek bir kez daha akıllara durgunluk verdi!

Din adamlarının bir mucize olarak gördüğü ve kanıt olarak gösterdiği bu akıl almaz olay, her geçen gün daha da çok ilginç bir hale gelmeye devam ediyor. Evlenmeyi düşündüğünü açıklayan Kova'nın ilginç bir deney peşinde olduğu iddiası da ihtimaller arasında!

12. Hahahahaha!

12. Hahahahaha!

Yine güldürdü!

Eski sevgilisini asla ama asla affetmeyeceğini açıklayan Balık'a, halktan 'ay kıyamam yaaa' tepkisi yağdı. 'Görürsünüz, bu sefer gerçekten bitti!' açıklaması yaparken gözyaşlarını tutamayan Balık'ın, sosyal medya hesaplarından fotoğrafları silmeye kıyamadığı da kayıtlara geçti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
762
263
111
79
26
17
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
senembaratheons

Yav yengeçler bu kadar zırlak değil arkadaşlar, yapmayın..

scofield12

yengeç yengeç diye kendinizi yediniz be niye her dakika ağlayalım normal takılıyoruz işte

Grell

koc :DdDd