Görüş Bildir
Haberler
Fırat Neziroğlu Yazio: Aşk Şarkılarıyla Umut ve Sevgi Yaymak Şahane Bir Duygu

etiket Fırat Neziroğlu Yazio: Aşk Şarkılarıyla Umut ve Sevgi Yaymak Şahane Bir Duygu

Fırat Neziroğlu
08.02.2021 - 16:10 Son Güncelleme: 18.02.2021 - 17:49

14 Şubat günü için harika bir haberle merhaba diyorum size.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem Suat kendinden söz etsin istiyorum hem de 14 Şubat konserini duyurmaktan mutluluk duyuyorum.

Hem Suat kendinden söz etsin istiyorum hem de 14 Şubat konserini duyurmaktan mutluluk duyuyorum.

“Kariyerimin 27.yılında Aşk Şarkıları ile anılmak hoşuma giden bir durum. Çünkü Aşk ilham verici bir şey. Bu aşk bir sevgili, bir eş bazen evlatlarınız ya da aileniz olabilir. Benim ilham kaynağım sevgili eşim Burcu; biricik kızım Neva ve sevgili oğlum Ali. Çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Çok genç yaşta elde ettiğim ün sonrası devam eden kariyerim mutlu bir aile ile tamamlandı. 

Kayahan babam gibiydi. Kariyerimin en önemli mihenk taşıdır Kayahan. Hâlâ şarkılarla ve anılarla bizlerle ve onunla geçirdiğimiz anlar çok değerli. Hepimizin hayatında var olan önemli kesişme noktaları gibi. Olmazsa eksik olurdum dediklerimden.”

Pandemi seni nasıl etkiledi Suat?

“Pandemi bize mutluluğun ne olduğunu bir kez daha sorgulattı. Nazım Hikmet’in Sen Mutluluğun Resmini Yapabilir misin Abidin mısralarındaki gibi mutluluğun ne olduğunu tekrar sorguladığımız günler yaşıyoruz. Bu süreç yaşamlarımızı altüst etti. Sanatçılar için de çok zorlu bir dönem oldu. Konserler, organizasyonlar iptal edildi ve her şey dijitale kaydı. Ama sanat dokunsal bir olgu. Şarkılarınızı söylerken gözlerine bakamadığınız, reaksiyonlarını göremediğiniz bir izleyici var artık. Bu hüzünlü bir durum.”

Yeni albüm planın var mı? Seni dinlemeyi çok özledik.

“Kariyerimin 27. yılında, tüm şarkılarımı yeniden yorumlayarak Yıldız Tilbe, Deniz Seki, Yaşar, Ferhat Göçer, Fatma Turgut, Işın Karaca, İpek Açar, Fatih Erkoç gibi pek çok sanatçıyla birlikte düet yapacağım şahane bir albüm yolda. 

Pandemi her şey gibi albümleri de etkiledi. Hayal ettiğim albüm için yola çıkıp beklemek zorunda kaldım. Süreç devam ediyor tabi ama doğal olarak ön görülemiyor. Albüm bittiğinde hepimiz anılarımızı tazeleyeceğiz diye düşünüyorum. Büyük emek verdiğimiz albüm için şahane bir ekiple çalışıyorum.”

14 Şubat’ta bizlerle buluşuyorsun, bu haber beni çok mutlu etti.

14 Şubat’ta bizlerle buluşuyorsun, bu haber beni çok mutlu etti.

“Umudumuzu kaybetmeyelim. Zor zamanlar geçiriyoruz ama şimdi umut en kıymetli kelimemiz. İşte bu nedenle 14 Şubat Sevgililer gününde Biletix’de satışta olan konserim ile sevenlerle buluşmayı planladım. Evet dışarı çıkamıyoruz ve sevdiklerimizle buluşamıyoruz ama online konserlerle birlikte anılarımızı, şahane anlarımızı paylaşabilir bir nebze neşelenebiliriz.”

Seni dinlemeyi çok özlemiştim. Hem albümünü merakla bekliyor hem de 14 Şubat konserin için gün sayıyorum.  

Instagram

Twitter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın