Görüş Bildir
Haberler
Filenin Sultanları Set Vermeden Kazandı! Hırvatistan Maçına Gelen Tepkiler

Filenin Sultanları Set Vermeden Kazandı! Hırvatistan Maçına Gelen Tepkiler

Bahadır
02.07.2023 - 11:43

A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki son maçında Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Rakibine set vermeden mücadeleyi tamamlayan Milliler, eleme aşamasını galibiyetle noktaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hırvatistan'ı rahat geçtik

Hırvatistan'ı rahat geçtik

A Milli Kadın Voleybol Takımı, üçüncü haftadaki dördüncü maçında rakibini 3-0 mağlup ederek üçüncü galibiyetini elde etti. Milli takım, setleri 25-15, 25-23 ve 25-18'lik skorlarla kazandı ve böylelikle son üç maçından da 3-0'lık skorlarla ayrıldı.

Finallere kalmayı garantilemiştik

Finallere kalmayı garantilemiştik

A Milli Takım, Tayland galibiyeti ile finallere kalmayı garantilemişti. Ay-yıldızlılar, Milletler Ligi elemelerinde oynadığı 12 maçın 9'unu kazanarak 29 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Lig'in üçüncü haftası bugün oynanacak Çin-ABD, İtalya-Japonya ve Tayland-Brezilya maçlarıyla sona erecek. Milli takımın Final Etabı'nda karşılaşacağı ilk rakip, bu maçların ardından belirlenecek.

Final etabı ABD'de

Final etabı ABD'de

Şampiyonun belli olacağı final etabı, 12-16 Temmuz tarihleri arasında ABD'nin Teksas eyaletindeki Arlington şehrinde gerçekleştirilecek. Elemeler sonucunda ilk 8'de yer alan takımlar burada mücadele edecek.

Türkiye, 2018 yılında Milletler Ligi adıyla başlayan organizasyonda ilk yıl ikincilik elde etti. 2019 ve 2022'de dördüncülük, 2021'de ise üçüncülük kazandı.

İnanılmaz istatistik 🫢

Seni anlayabiliyoruz kaptan 🤩

İçeriğin Devamı Aşağıda

🙌🏻

Müthişti 😍

😂

👏🏻

🫠

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yolun sonu şampiyonluk olsun ✨

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
35
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Unfortunate soul

Turkiyede su 5 senedir olan tek guzel seysiniz filenin sultanlari

Zevahir

Ben de maç kaybedildi anladım başlıktan. Hırvatistan maçına gelen tepkiler ne yaaa? Nasıl bir haber hazırlıyorsun sayfa sahibi? Övgüler gelmiş, tepkiler deği... Devamını Gör