Görüş Bildir
Haberler
Fermuar Kullanım Alanları Nelerdir?

Fermuar Kullanım Alanları Nelerdir?

Fermuar Com
07.07.2017 - 02:24

Fermuar, birçok sektörde yaygın olarak kullanılan temel bir üründür.  Fermuar çeşitleri renk, diş genişliği ve fermuar modeline göre farklılık göstermektedir. Fermuar çeşitleri naylon fermuar, kemik fermuar ve metal fermuar olarak ayrılmaktadır. Fermuar seçimi sırasında kullanılan kumaşın ağırlığına, inceliğine göre seçim yapabilmemiz mümkündür.  Fermuarın kullanıldığı alanlar;

Branda Fermuarları -  Çadır Fermuarları

Branda, yelken, çadır, uyku tulumu gibi ürünlerin üretimlerinde sağlam ve kalın dişli naylon fermuar modelleri kullanılmaktadır. Fermuar diş genişliği olarak özellikle TİP 10 naylon fermuar 5.90-6.00 mm ve TİP 11 naylon fermuar 6.30-6.40 mm modelleri tercih edilmektedir. Branda, yelken, çadır gibi ürünlerde ihtiyacınız olan dipli naylon fermuar, separe naylon fermuar ve kemik fermuar modellerini toptan fermuar satışı yapan firmamızdan temin edebilirsiniz.

Bebe Giyim Fermuarları

Özellikle çocuk giyim ve bebe giyim üretimlerinde kullanılmakta olan kemik fermuar modelleri hafif giysi üretimlerinde tişört, mont, eşofman ve yağmurluk gibi ürünlerde de kullanılmaktadır. Hafif giysiler, çocuk ve bebe giyimde kullanılan kemik fermuar, naylon fermuar modellerinden ihtiyacınız olan tüm fermuar modellerinin toptan satışını yapmaktayız.

Çanta Fermuarları - Bavul Fermuarları

Çanta, bavul, valiz ve cüzdan gibi günlük hayatta çok sık kullanılan bu ürünlerin üretiminde büyük çoğunlukla naylon fermuar çeşitleri kullanılmaktadır. Bazı çanta, bavul, valiz ve cüzdan üretimlerinde metal fermuarda kullanılabilmektedir. Çanta, bavul, valiz için kullanılan naylon fermuarlara toptan fermuar fiyatları ile sahip olabilirsiniz.

Mont Fermuarları

Mont, tulum, eşofman, yağmurluk ve benzeri genellikle dış giyim ürünlerinin üretimlerinde kemik fermuarlar kullanılmaktadır. İlgili dış giyim ürünlerinin üretimine uygun olacak dipli kemik fermuar, separe kemik fermuar ve kombi kemik fermuar çeşitlerini ürünlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ayakkabı Fermuarları

Bot, çizme ve ayakkabı üretiminde kullanılan fermuarların sağlam ve kalın dişli fermuar olması gerekmektedir. Bundan dolayı bot, çizme ve ayakkabı alanında metal fermuarlar ve bazı kalın dişli naylon fermuarlar kullanılmaktadır. 3.50-3.60 mm, 8.50-8.60 mm aralığında farklı diş genişliğine sahip olan metal fermuar çeşitlerini toptan fermuar fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.

Kot Pantolon Fermuarları

Sert kumaştan üretilen kot pantolonların kapama işlemlerinde ve süslemesinde kullanılan metal fermuar modellerini sitemiz üzerinden toptan fermuar satış yöntemiyle satın alabilirsiniz. Pirinç metal fermuar, alpaka metal fermuar, bakır metal fermuar ve alüminyum metal fermuar çeşitlerinden ihtiyacınız olan modeli, farklı diş genişliklerinde sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın