Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Savunmasıyla Ön Plana Çıktı

Fenerbahçe Savunmasıyla Ön Plana Çıktı

Mustafa
29.12.2015 - 11:16

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada tamamladığı ilk yarının, en az gol yiyen, en uzun süre yenilmeyen ve en az mağlup olan takımı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk yarının son haftasında Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, puanını 40'a yükseltti ve zirve takibini sürdürdü. İlk yarıyı lider bitiren Beşiktaş'ın bir puan gerisinde yer alan sarı-lacivertliler, özellikle savunmadaki performansıyla dikkati çekti.

Sezona yaptığı 11 transferle şampiyonluk parolasıyla giren sarı-lacivertliler, 12 galibiyet, 4 beraberlik ve tek yenilgi alarak 40 puana ulaştığı ilk yarıda istikrarlı bir performans ortaya koydu.

En Az Gol Yiyen Takım

Sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısında kalesinde en az gol gören takımların başında yer aldı. Çıktığı 17 maçta rakiplerine 13 gol şansı veren Fenerbahçe, bu alanda ligin zirvesinde bulunuyor.

Tek Yenilgisi Var

Fenerbahçe, ligin en az kaybeden takımı unvanını da ilk yarı itibarıyla elinde bulunduruyor. Sarı-lacivertliler Süper Lig'de bu sezon tek yenilgisini ligin 6. haftasında Beşiktaş derbisinde aldı.

Bu karşılaşmadan sonra sahaya çıktığı 11 maçta da yenilmeyen sarı-lacivertliler, ligin en uzun süre mağlubiyet görmeyen takım oldu. Son 11 maçında 8 galibiyet alan Fenerbahçe, 4 kez de rakipleriyle berabere kaldı.

Kadıköy'de Yenilgi Yok

Kadıköy'de Yenilgi Yok
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-lacivertliler, her sezon olduğu gibi bu sezon da sahasında başarılı sonuçlar alıyor.

Ülker Stadı'nda oynadığı son 15 maçta yenilmeyen Fenerbahçe, bu sezon ise seyircisi önünde 9 lig maçına çıktı. Bu maçlarda 7 galibiyet alan sarı-lacivertliler, öne geçtiği Galatasaray ile Akhisar Belediyespor maçlarında ise üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe'de Tatil Başladı

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle Fenerbahçe'de izin başladı.

İlk yarının son haftasında dün Medicana Sivasspor'u mağlup eden sarı-lacivertlilerde teknik direktör Pereira, futbolcularına 6 günü izin verdi.

Sarı-lacivertli futbolcular 6 günlük iznin ardından 4 Ocak'ta İstanbul'da toplanacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
6
3
2
1
1
0