Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe, Nani Transferiyle Rekor Kırabilir

Fenerbahçe, Nani Transferiyle Rekor Kırabilir

Fatih
18.06.2015 - 21:49

Portekizli futbolcu Nani'nin menajeri kulüp binasında Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptı. Görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmazken oyuncunun maliyeti dudak uçuklattı.

Simon Kjaer ile 4 yıllık sözleşme imzalayan, Bursaspor'dan Fernandao ve Şener Özbayraklı ile de anlaşan Fenerbahçe, şimdi de Nani transferine hız verdi! Portekizli yıldızın menajeri, sarı lacivertlilerle görüşmek üzere Fenerbahçe Kulüp Binası'na geldi. Yapılan görüşmenin ardından Pastorello, Türkiye'den ayrıldı.

İki menajer toplantı sonrası bir açıklama yapmadan İstanbul'dan ayrıldı. Görüşme sonrası Fenerbahçe cephesinden de açıklama gelmedi. Sarı lacivertli yöneticiler konuşmaktan kaçındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'ye pahalıya patlayacak

Fenerbahçe'ye pahalıya patlayacak

Manchester United Nani için 10 milyon sterlinlik bir bonservis istiyor. Yıllık ücreti ise 5 milyon sterlin olan Portekizli futbolcu, Fenerbahçe'ye pahalıya patlayacak.

Fenerbahçe'nin görüşmek üzere menajerini İstanbul'a getirdiği yıldız futbolcu Nani için kesenin ağzını açması gerekiyor. Çünkü Portekizli yıldızın Manchester United'da aldığı yıllık ücret dudak uçuklatıyor.

Manchester United ile sözleşmesi 2018'e dek süren oyuncu için öncelikle Ada ekibine hatırı sayılır bir bonservis ödenmesi gerekiyor. İngiliz gazetesi Mirror'un haberine göre; dev kulübün Nani için istediği bonservis bedelinin 10 milyon sterlin (43 Milyon TL) civarı bir rakam olduğunu, son olarak Roma'nın 9 milyonluk teklifinin geri çevrildiği belirtiliyor.

Transfer rekoru gelebilir

Transfer rekoru gelebilir

Bir çok kulübü, kendisini transfer etmekten vazgeçiren oyuncunun kendi ücreti de el yakıyor. Nani Manchester United'da yıllık yaklaşık 5 milyon sterlin (21.5 Milyon TL) kazanıyor. Sarı-lacivertlilerin bu transfere son noktayı koyması durumunda, oyuncunun toplam bedeli itibariyle Türkiye'de bir transfer rekorunun kırılabileceği belirtiliyor.

Manchester United'ın sözleşmesinin bitmesine daha üç yıl olan futbolcuyu bonservisiyle elden çıkararak, yaklaşık 15 milyon sterlinlik bir tasarruf yapmak istediğine dikkat çekiliyor. Fenerbahçe'nin kiralama yoluna gitmesi durumunda ise Premier Lig ekibi oyuncuya Türkiye'de oynadığı süre içinde ödeme yapmaktan kurtulmayı hesaplıyor. Sporting Lizbon, tecrübeli futbolcunun ücretlerini karşılayamadığı gerekçesiyle kendisini sezon sonu geri göndermişti.

Bağdat Caddesi fotoğrafı paylaştı!

Bağdat Caddesi fotoğrafı paylaştı!

Nani’nin Menajeri Federico Pastorello, Fenerbahçeli yöneticilerle masaya oturmak için dün akşam İstanbul'a geldi. Pastorello, Fenerbahçe Kulüp Binası'nda Sarı Lacivertli yöneticiler ile görüşme yaptı.

Menajer Pastorello ile Fenerbahçe yöneticileri anlaşma zemini arayacak. Bu arada Nani'nin Menajeri Pastorello, dün gece instagram hesabından Bağdat Caddesi fotoğrafı paylaştı!

Sportif Direktör Giuliano Terraneo, geçtiğimiz günlerde bonservisi Manchester United'da bulunan Nani'yle görüşmüş ancak Portekizli futbolcu bir süre daha beklemek istediğini iletmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0